Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Pa on je vec kod nas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta fali ? lepo si rekao, motivacioni speech. moz kazes sta `oces da napalis ekipu. u 99% slucajeva se psuje.
pogledaj ti kako je on spremio ekipu za utakmicu, kako se igra odbrana, kako se napada. kako se koriste max prednosti i kriju mane. pogledaj pobedu nad cibonom koja je odigrala najbolju utakmicu u sezoni, na napad. rasturanje partizana i napred i nazad, laganeze radnicki na odbranu.
Haha, ma brate u pravu si. Neka im kaže šta god samo da ih motiviše. Al nije realno da ova serija traje. Vidićeš sprdnje kad kola krenu nizbrdo...
Haha, ma brate u pravu si. Neka im kaže šta god samo da ih motiviše. Al nije realno da ova serija traje. Vidićeš sprdnje kad kola krenu nizbrdo...
Nemaju apsolutno nijedan jedini razlog da im kola krenu nizbrdo. Možda im je roster sve go ABA-ligaški prosek + dva vrlo, vrlo dobra crnca, ali imaju dovoljno kvaliteta, imaju i previše iskustva, igraju jednu utakmicu nedeljno i puni su samopouzdanja. Svi su se sprdali sa njihovim trenerom, kao sirovina budala bre, nema taj pojma, ali očito ume da radi sa košarkašima. Uz to, kako su se spremili za nas recimo i zatvorili nam bukvalno svaku napadačku opciju dovoljno govori i o taktičkoj potkovanosti. Niko nas davno nije tako taktički razvalio. Jedino što može da im se desi je da ne izdrže pritisak favorita koji će od sada imati svuda. Naravno, i da se ne raspadnu ne znači da će ostati prvi, jer će se CDvita konsolidovati, Diva će im zapretiti, a nadam se da ćemo se i mi izvući iz ove krize i krenuti svom silom na ABA. A kako to može izgledati, pitajte evroligaše koji su se debelo oznojali da nas pobede.Haha, ma brate u pravu si. Neka im kaže šta god samo da ih motiviše. Al nije realno da ova serija traje. Vidićeš sprdnje kad kola krenu nizbrdo...
rekose ljudi posle treceg kola. pa 4. 5. 6, 13... a oni delju. i jos, ako je neko nesrecno izgubio 2 to su oni. ladno su mogli da zavrse prvi deo perfektno.
a kad vec ne mozemo mi da budemo prvi, onda go igokea. go u EL.
a kad vec ne mozemo mi da budemo prvi, onda go igokea. go u EL.
Zamisli Igokeu u EL, a pre pocetka meca, umesto one budjave himne Eurolige, idu Zare i Goci:
Mislim da bi Čakarević ovu utakmicu bio korisniji od Bertransa. Mali ne igra odbranu nikako, ne može da skoči. Ovaj bi bar to mogao...
Spremite 13 konopaca da ih obesimo sve na sred Terazija
J3BEM VAM MATER NENORMALNU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma koga ćeš ti da vješaš??? Ajde ne serendaj ovde. Kad su dobijali u zadnjoj sekundi, onda su bili heroji. Glava gore, idemo dalje.
VOLIM PARTIZAN!!!
ajmo, ajmo, momci, bice bolje. ajmo, glavu gore.
napred partizan !
Trojka Kecmana - sreca
Trojka ovog lika iz Zadra o tablu - sreca
Kos Zadrovog Amera - GLUPOST PARTIZANOVIH IGRACA