KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne cinite, ni ti, ni alfred, ni lomnica. ovde su ljudi ozbiljno ( neki vise, ja manje ) raspravljali o basketu i kkpartizan. zvezdu, ili kako god hocete da je nazovem, nije pominjao niko, vise od jednom mesecno, a i tad slucajno.

ja sam pricao sa ganjanima na mnogo mesta, terao se s` njima, zaebavao... sve normalni ljudi, u real lifu isto. ovo vase kolo spama u koje ste se u`vatili sa ovim budalama, ne vodi nigde. u stvari vodi: zamiranju ovog pdf-a.

ajde jos jednom da apelujem na vas: pokazite da ste stvarno grobari, stavite ovu dvojicu-trojicu na ignore. nemojte da idete na njihovu temu. ajde da pricamo o basketu i partizanu, da se nerviramo zajedno i radujemo zajedno, da se teramo da li je DV kreten ili mag, da li je gagic dud ili bukva... a ako padne i neko picqaranje medju nama, nasi smo, nema veze, pomirice nas kkp.

ajde jbt.

upm vise.

Na ignore su mi, tako da me ne zanima šta trabunjaju.

to lutko. i ostavi ih tamo. nemoj da te stigne kletva: alfrede, alfrede, stipao te DV dabogda.

ovaj dasic se valja iza brega vec nedjelju dana, sad je kao i prilicno sigurno. jos jedan miljenik, koga DV juri 100 godina, a koji opet nikakakav bitan pomak u igri nece doneti. ebi ga, kad tebi trebaju skup kec i skupa petica, a ti kupujes jeftine, odbacene, 2-3-4, nema tu srece, nit ce biti radosti...

i dalje sam na stand byu za saostenje u vezi andjuse. ako ne oputuje ni sutra u zadar, mozda kad se vrate u bg i bude lepih vesti o njegovom odlasku. E, DV, krme jedno, neopevano, ono tvrdoglavo i sujetno.

to lutko. i ostavi ih tamo. nemoj da te stigne kletva: alfrede, alfrede, stipao te DV dabogda.

ovaj dasic se valja iza brega vec nedjelju dana, sad je kao i prilicno sigurno. jos jedan miljenik, koga DV juri 100 godina, a koji opet nikakakav bitan pomak u igri nece doneti. ebi ga, kad tebi trebaju skup kec i skupa petica, a ti kupujes jeftine, odbacene, 2-3-4, nema tu srece, nit ce biti radosti...

i dalje sam na stand byu za saostenje u vezi andjuse. ako ne oputuje ni sutra u zadar, mozda kad se vrate u bg i bude lepih vesti o njegovom odlasku. E, DV, krme jedno, neopevano, ono tvrdoglavo i sujetno.

Poslušao sam Zokija! Jer Zoki zna šta radi i šta priča! Kako sam čuo, on je i Gordića jurio godinama. Kao stalno mu izmicao, i evo konačno je dolijao. I pojeli smo vagon gomana. Isto kao što smo pojeli vagon gomana i sa Gagićem i sa Muslijem. Sad dovodimo i ovog kome smo u Pioniru vikali da je Turčin i da se napuši znaš već čega.
Što se tiče debelog, nema šta da se kaže. Uništio nas je totalno. Ja isto kažem da Andjuša treba da ode. On zaslužuje mnogo bolji tretman i zaslužuje da igra. Odradilo je krme prelazni rok "fenomenalno". Mi pod košem imamo 2 stuba, plej nam je isto "fenomenalan". Srpski rečeno nahebali smo.

Isto kao na temi zvezde, zabranjeno provociranje, Hičkok, ti si preživeo ban samo jer si na svojoj temi ostao, al ako se još jednom uhvatite u kolo pljuvačine, neće mi biti bitno na kojoj je temi, biće svi odreda poslati na hlađenje. Bren je banovan jer nema meru, to će se desiti svima koji nastave sa ovim skorašnjim trendom masovnog prozivanja, upozorenje Lomnici, Hičkoku, Halixu, i Brenu ubuduće.

inace u yugoligi smo u zadru do sad dobili samo 1 utakmicu i 6 izgubili. i kad su ovi ispadali mi smo tamo gubili.

sutra dobijamo.

gledam pola endzi pola ganjane i vidim da vukojicic pola utakmice igra sa drugom postavom, cvetkovic mu se naigra a i ovaj mali veliki pod kosem prvi put ima ozbiljnu minutazu. ja se pred MZT ubi objasnjavajuci da sin i luca treba da igraju max 10 min a da je to super prilika da odigraju danilo i cakar po 20. partizan bi isto pobedio, dva glavna igraca odmorila, protiv bamberga bi mozda neki njihov sut usao koji nije zato sto nisu mogli da hodaju vise. ali dobro, prosao voz.

gledam ovog crnog kako se priblizava, vidim da lobira i tamo i vamo, razmisljam, dal da ga lagano odradim, pa rekoh necu, neka ga nek prodje, pa da bataljujemo ovu jurku. a on ? podhebava u reputaciji, proziva na zidu, cekam jos samo pp da mi stigne... dal si svestan da ovo znaci rat ? a da je ruska vojna ind najjaca na svetu ? cccc...

Poslednja izmena:
inace u yugoligi smo u zadru do sad dobili samo 1 utakmicu i 6 izgubili. i kad su ovi ispadali mi smo tamo gubili.

sutra dobijamo.

gledam pola endzi pola ganjane i vidim da vukojicic pola utakmice igra sa drugom postavom, cvetkovic mu se naigra a i ovaj mali veliki pod kosem prvi put ima ozbiljnu minutazu. ja se pred MZT ubi objasnjavajuci da sin i luca treba da igraju max 10 min a da je to super prilika da odigraju danilo i cakar po 20. partizan bi isto pobedio, dva glavna igraca odmorila, protiv bamberga bi mozda neki njihov sut usao koji nije zato sto nisu mogli da hodaju vise. ali dobro, prosao voz.

gledam ovog crnog kako se priblizava, vidim da lobira i tamo i vamo, razmisljam, dal da ga lagano odradim, pa rekoh necu, neka ga nek prodje, pa da bataljujemo ovu jurku. a on ? podhebava u reputaciji, proziva na zidu, cekam jos samo pp da mi stigne... dal si svestan da ovo znaci rat ? a da je ruska vojna ind najjaca na svetu ? cccc...

Zašto da ti šaljem pp kad to niko ne vidi? :lol:
Vidim da je ovde počela neka žešća kampanja protiv Duleta. Za sad on i dalje ima moju podršku zahvaljujući velikim uspesima pre par godina.

Zašto da ti šaljem pp kad to niko ne vidi? :lol:
Vidim da je ovde počela neka žešća kampanja protiv Duleta. Za sad on i dalje ima moju podršku zahvaljujući velikim uspesima pre par godina.

zapretih ti praznom puskom. nemam vise snage da se mlatim sa budalama na debilnim diskusijama pri yugoslavenskoj sekciji foruma. predajem se... apsolutno i bezuslovno.

ja DV ne podrzavam odavno, jos iz prvog mandata, bas zbog tih " uspeha ". nikad mi nije smetalo sto psuje ( osim kad je preterivao, a to je bilo cesto ), kad god je krenuo prema sudiji, ustajao sam i drao se u ekran: SORNI GA DEBELI, SORNI GA MAMU MU... zna se sta. volim i izjave, posle kojih je opsta pometnja, sta li je pesnik u stvari hteo da kaze. nisam ga podrzavao zato sto je za mene igrao nazadnu, ruznu i losu kosarku. timski i pojedinacno. i sto 5 godina sa kvalitetnim timovima ( jel priznajes sad ? ) nije mogao da prodje u T16 a seste upao slucajno. ova fora, gubimo nesrecno utakmice u zavrsnici... znas li koliko je takvih utakmica pogubio ? blizu 100 ili 90% svih neizvesnih zavrsnica. a ako je tako, nema tu sreca puno uloge, nesto je drugo u pitanju... ON.

a ove godine svi njegovi limiti su isplivali do maximuma. ocajna selekcija, ocajna korekcija te selekcije, ocajno koriscenje to nesto kvaliteta sto ima, ocajne odluke u bitnim momentima...

znam da je tesko gledati, ali pogledaj neku utakmicu ganjana i vidi kako vukojicic vodi ekipu, igokeu isto. bajic se zove onaj backo.

Poslednja izmena:
Isto kao na temi zvezde, zabranjeno provociranje, Hičkok, ti si preživeo ban samo jer si na svojoj temi ostao, al ako se još jednom uhvatite u kolo pljuvačine, neće mi biti bitno na kojoj je temi, biće svi odreda poslati na hlađenje. Bren je banovan jer nema meru, to će se desiti svima koji nastave sa ovim skorašnjim trendom masovnog prozivanja, upozorenje Lomnici, Hičkoku, Halixu, i Brenu ubuduće.

I ja sam tebe upozorio da me batalis vise, uglavnom sam odgovarao na prozivke i uvrede, jer sam prijavio par njih i dodjem sutradan a one stoje, onda odgovorim i u roku od pola sata nema mi odgovora i upozoravas me, a bas ako se setis da obrises post koji je to izazvao, cak sam Halida stavio na ignore ali vidim da odmah posle mog posta napise nesto, kliknem da mi prikaze blokiranu poruku, i on opet pljuje mene, i opet ja upozoren a par dana vec cutim, ne valja kad odgovaram a ni kad cutim!!!

Bajićev motivational speech na timeout-u:
"Znaci momci igrajte, jeb.m mu zonu, razmisljaj, razmisljaj! Daj da odigramo zonu, je.o joj ja mater."

sta fali ? lepo si rekao, motivacioni speech. moz kazes sta `oces da napalis ekipu. u 99% slucajeva se psuje.

pogledaj ti kako je on spremio ekipu za utakmicu, kako se igra odbrana, kako se napada. kako se koriste max prednosti i kriju mane. pogledaj pobedu nad cibonom koja je odigrala najbolju utakmicu u sezoni, na napad. rasturanje partizana i napred i nazad, laganeze radnicki na odbranu.

I ja sam tebe upozorio da me batalis vise, uglavnom sam odgovarao na prozivke i uvrede, jer sam prijavio par njih i dodjem sutradan a one stoje, onda odgovorim i u roku od pola sata nema mi odgovora i upozoravas me, a bas ako se setis da obrises post koji je to izazvao, cak sam Halida stavio na ignore ali vidim da odmah posle mog posta napise nesto, kliknem da mi prikaze blokiranu poruku, i on opet pljuje mene, i opet ja upozoren a par dana vec cutim, ne valja kad odgovaram a ni kad cutim!!!

pa bem mu misa, cela poenta ignorea je da ne gledas njegove postove. naravno kad ti postavis a on odma iza, da je tebe opleo. sta te boli patka, ignore. srace 1,2,3 puta i kad vidi da ga ne ebes, prestace. al` batali i ti da izazivas.

aj sad, sta je bilo, bilo. ganjao si se s` njima dovoljno . sedi ovde, pisi sa nama grobarima.

a ja recimo ovde nemam nikog na ignore, ali ne moram da odgovorim na svaku glupost koju vidim. a i razvio sam neki ignore u glavi 90% halilovih i brenovih postova samo odskrolam, sta ima da gledam kad znam da nista nema da se procita.

Poslednja izmena:
Naravno da NIJE tako, ja postavim post gde nesto pisemo o plasmanima u ABA ligi, sansama ovo-ono, on oplete po uvredama i ona JA izazivam, znaci izazivati za njega predstavlja samo postovanje u temama koje on posecuje, drugim recima ceo Sport podforum, e pa sipak malo izazivam, nek ide onda ako mu je izazivanje pisanje u tome...
A jos NIJEDNOM nisam ja zapoceo nista, prvo kad sam poceo da pisem je bilo jer mi je pukao film vise da citam kako se samo pljuje FK Partizan u svim mogucim temama u delu Fudbal, pa sam posle video da je tek nesto bolje stanje u Kosarka, i onda lepo opletem svakom kontru ko pljuje po mom klubu i ja po njegovom, jer itekako ima materijala i vise nego o nama, zasto i dokle da im se cuti kad istu plocu vrte i jos im neki nasi poceli povladjivati, da dozive ljudi katarzu i ta sra... :zroll:

zapretih ti praznom puskom. nemam vise snage da se mlatim sa budalama na debilnim diskusijama pri yugoslavenskoj sekciji foruma. predajem se... apsolutno i bezuslovno.

ja DV ne podrzavam odavno, jos iz prvog mandata, bas zbog tih " uspeha ". nikad mi nije smetalo sto psuje ( osim kad je preterivao, a to je bilo cesto ), kad god je krenuo prema sudiji, ustajao sam i drao se u ekran: SORNI GA DEBELI, SORNI GA MAMU MU... zna se sta. volim i izjave, posle kojih je opsta pometnja, sta li je pesnik u stvari hteo da kaze. nisam ga podrzavao zato sto je za mene igrao nazadnu, ruznu i losu kosarku. timski i pojedinacno. i sto 5 godina sa kvalitetnim timovima ( jel priznajes sad ? ) nije mogao da prodje u T16 a seste upao slucajno. ova fora, gubimo nesrecno utakmice u zavrsnici... znas li koliko je takvih utakmica pogubio ? blizu 100 ili 90% svih neizvesnih zavrsnica. a ako je tako, nema tu sreca puno uloge, nesto je drugo u pitanju... ON.

a ove godine svi njegovi limiti su isplivali do maximuma. ocajna selekcija, ocajna korekcija te selekcije, ocajno koriscenje to nesto kvaliteta sto ima, ocajne odluke u bitnim momentima...

znam da je tesko gledati, ali pogledaj neku utakmicu ganjana i vidi kako vukojicic vodi ekipu, igokeu isto. bajic se zove onaj backo.

Napisao bih ti da si pičkica, al se bojim da će krepto da me kazni :lol:

Sva do one godine kad je Pek eksplodirao mi nismo imali ekipu za drugi krug, a tad smo dogurali do 1/8 u EL sa budžetom ispod 3 miliona evra. Mi smo tad tukli PAO u čijim redovima su igrali Spanulis i Jasikevičijus koji su zajedno godišnje primali više nego ceo tim Partizana.

Andjuse,dodji kod nas,oprastamo ruznu proslost...

mqdefault.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back