zapretih ti praznom puskom. nemam vise snage da se mlatim sa budalama na debilnim diskusijama pri yugoslavenskoj sekciji foruma. predajem se... apsolutno i bezuslovno.
ja DV ne podrzavam odavno, jos iz prvog mandata, bas zbog tih " uspeha ". nikad mi nije smetalo sto psuje ( osim kad je preterivao, a to je bilo cesto ), kad god je krenuo prema sudiji, ustajao sam i drao se u ekran: SORNI GA DEBELI, SORNI GA MAMU MU... zna se sta. volim i izjave, posle kojih je opsta pometnja, sta li je pesnik u stvari hteo da kaze. nisam ga podrzavao zato sto je za mene igrao nazadnu, ruznu i losu kosarku. timski i pojedinacno. i sto 5 godina sa kvalitetnim timovima ( jel priznajes sad ? ) nije mogao da prodje u T16 a seste upao slucajno. ova fora, gubimo nesrecno utakmice u zavrsnici... znas li koliko je takvih utakmica pogubio ? blizu 100 ili 90% svih neizvesnih zavrsnica. a ako je tako, nema tu sreca puno uloge, nesto je drugo u pitanju... ON.
a ove godine svi njegovi limiti su isplivali do maximuma. ocajna selekcija, ocajna korekcija te selekcije, ocajno koriscenje to nesto kvaliteta sto ima, ocajne odluke u bitnim momentima...
znam da je tesko gledati, ali pogledaj neku utakmicu ganjana i vidi kako vukojicic vodi ekipu, igokeu isto. bajic se zove onaj backo.