KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Христос се роди !
Нисам гледао утакмицу против Будућности ,па нисам баш меродаван да је коментаришем,али
боде у очи да нико да помене да је капитен постао рекордер по броју утакмица,или да се
каже да је ипак (ако и на срећу,ил на мишиће ?)побеђен првопласирани тим у лиги...
Него опет само кукњава...
Најгоре је када треба да браниш Партизан од - Партизановаца....!!!
Поздрав свима и пуно успеха нашем Партизану !!!

Христос се роди !
Нисам гледао утакмицу против Будућности ,па нисам баш меродаван да је коментаришем,али
боде у очи да нико да помене да је капитен постао рекордер по броју утакмица,или да се
каже да је ипак (ако и на срећу,ил на мишиће ?)побеђен првопласирани тим у лиги...
Него опет само кукњава...
Најгоре је када треба да браниш Партизан од - Партизановаца....!!!
Поздрав свима и пуно успеха нашем Партизану !!!

A sta bi trebalo,da zabijemo glavu u pesak i da pricamo pobedili smo,sve je idealno?
Ako ne uvidjas svoje greske,ne mozes ih ni ispraviti.

Cinjenica je da opet nismo odigrali kako treba.
Cinjenica je da smo odigrali 1.cetvrtinu sramotno. I opet kazem,protiv Buducnosti smo se vratili u mec,nesto nasom solidnom igrom ( pre svega u odbrani) ,a nesto zahvaljujuci tome sto je Buducnost prosecan tim.
Problem je u tome sto se nama te sramotne cetvrtine ponavljaju. A misli li neko da bi nam Real ili Sijena dozvolili da se vratimo u mec? Tesko. Pre bi nas skroz ugazili kao Himki,ili bi povukli rucnu poput Makabija i Kahe i laganom igrom odrzavali razliku do kraja.

Cinjenica je da nas vajni strucnjak zamalo izgubio utakmicu svojim vizionarskim potezom da na 2 minuta do kraja umesto Kurte( koji je pre toga spojio 5 dobrih minuta i ofanzivno i defanzivno) uvodi Bozica,gde nas kapiten naredna 2 napada ne moze da prenese loptu na protivnicku polovinu.

Cinjenica je da 4 ciste kontre 2 na 1 i 3 na 1 nismo iskoristili,zato sto gledamo da bacimo elej-up ili se pogubimo ( Milosavljevic).Da Dzavai opet promasuje zakucavanja. Da opet katastrofalno branimo pik.

A sad sto neki istinu o nasoj igri smatraju za napad na Partizan,to je vec njihov problem. Znam da ovaj Partizan ne igra kako treba a pre svega kako moze.
Da li je vreme u nasem strucnjaku ( a ja mislim da jeste) ili u necem drugom,videcemo...

A sta bi trebalo,da zabijemo glavu u pesak i da pricamo pobedili smo,sve je idealno?
Ako ne uvidjas svoje greske,ne mozes ih ni ispraviti.

Cinjenica je da opet nismo odigrali kako treba.
Cinjenica je da smo odigrali 1.cetvrtinu sramotno. I opet kazem,protiv Buducnosti smo se vratili u mec,nesto nasom solidnom igrom ( pre svega u odbrani) ,a nesto zahvaljujuci tome sto je Buducnost prosecan tim.
Problem je u tome sto se nama te sramotne cetvrtine ponavljaju. A misli li neko da bi nam Real ili Sijena dozvolili da se vratimo u mec? Tesko. Pre bi nas skroz ugazili kao Himki,ili bi povukli rucnu poput Makabija i Kahe i laganom igrom odrzavali razliku do kraja.

Cinjenica je da nas vajni strucnjak zamalo izgubio utakmicu svojim vizionarskim potezom da na 2 minuta do kraja umesto Kurte( koji je pre toga spojio 5 dobrih minuta i ofanzivno i defanzivno) uvodi Bozica,gde nas kapiten naredna 2 napada ne moze da prenese loptu na protivnicku polovinu.

Cinjenica je da 4 ciste kontre 2 na 1 i 3 na 1 nismo iskoristili,zato sto gledamo da bacimo elej-up ili se pogubimo ( Milosavljevic).Da Dzavai opet promasuje zakucavanja. Da opet katastrofalno branimo pik.

A sad sto neki istinu o nasoj igri smatraju za napad na Partizan,to je vec njihov problem. Znam da ovaj Partizan ne igra kako treba a pre svega kako moze.
Da li je vreme u nasem strucnjaku ( a ja mislim da jeste) ili u necem drugom,videcemo...

Пре свега :
Ваистину се роди !!! Надам се да си православац и да ниси атеиста ...
Могло би се рећи и да је БИЛА чињеница и оно кад смо губили са 20 и више
разлике а накрају победили (Макаби) да је била срећа или лош тим...Или је
Дуле тако хтео да одигра ? (Само једна од многих....)
Чињеница да пре пар месеци,у ствари маало више сви су -смо клицали
Пера га стера- а сад не зна ич о кошарци ?!
Чињеница је да НИЈЕДАН озбиљан клуб не мења тренера после полусезоне
средње(а ја бих рекао и више од тога) успешне ...
Ја не знам која је граница овом саставу Партизана,знаш оно "...само је небо граница..."а сигуран сам ни ти да си баш могао да процениш 100%...
У сваком случају имам више поверења у Даниловића,Тодорића па за сад и у
тренера...И ја кажем за сад...Није то одлично ,али ...видећемо !!!

Kakve veze sa temom ima da li je neko pravoslavac ili ateista ili marsovac?

Mislim da bi bio los potez ukoliko bi se sada odrekli Vlade.
Ne vidim ko bi ga mogao zameniti (Dule je decidirano rekao da nece doci, a pretpostavljam da je on mnogima prvi ili cak jedini pik).
Pera Bozic je bio koristan dok je dobiao precizne zadatke od Duleta, sada je super ako prenese lepo loptu u fazi napada i ne dobije bas odmah 5 licnih.
Problem mu je i dalja trojka, vidi se. A godine se ne smanjuju :)

Пре свега :
Ваистину се роди !!! Надам се да си православац и да ниси атеиста ...
Могло би се рећи и да је БИЛА чињеница и оно кад смо губили са 20 и више
разлике а накрају победили (Макаби) да је била срећа или лош тим...Или је
Дуле тако хтео да одигра ? (Само једна од многих....)
Чињеница да пре пар месеци,у ствари маало више сви су -смо клицали
Пера га стера- а сад не зна ич о кошарци ?!
Чињеница је да НИЈЕДАН озбиљан клуб не мења тренера после полусезоне
средње(а ја бих рекао и више од тога) успешне ...
Ја не знам која је граница овом саставу Партизана,знаш оно "...само је небо граница..."а сигуран сам ни ти да си баш могао да процениш 100%...
У сваком случају имам више поверења у Даниловића,Тодорића па за сад и у
тренера...И ја кажем за сад...Није то одлично ,али ...видећемо !!!

ne znam koliko pratis ovu temu, mi ovde svi bezrezervno podrzavamo Partizan (jedino kosta kaze da je Barsa trebala da pobedi :lol: )
evo vidis 3 posta iznad mog su prozeta krajnje neosnovanim optimizmom :lol: vidis koliko brzo se odljutimo i pocnemo da razmisljamo pozitivno

samo da podignu nivo borbenosti, po tom bacanju po parketu smo prepoznatljivi, po srcu koje je veliko ko Pionir i Arena zajedno, to je ono sto moramo da povratimo
ako sutra pobedimo Hemofarm dolazimo na 4. mesto

Kakve veze sa temom ima da li je neko pravoslavac ili ateista ili marsovac?

Mislim da bi bio los potez ukoliko bi se sada odrekli Vlade.
Ne vidim ko bi ga mogao zameniti (Dule je decidirano rekao da nece doci, a pretpostavljam da je on mnogima prvi ili cak jedini pik).
Pera Bozic je bio koristan dok je dobiao precizne zadatke od Duleta, sada je super ako prenese lepo loptu u fazi napada i ne dobije bas odmah 5 licnih.
Problem mu je i dalja trojka, vidi se. A godine se ne smanjuju :)

Има везе са нормалним понашањем,рецимо...Када ти неко каже добар дан
пристојно је да одговориш са добар дан,када ти неко каже Христос се роди треба да се каже Ваистину се роди,ако ниси можда марсовац,...Чудо ми да ниси разумео !
Јесте, није Пера онај као код Дулета али мислим да није баш још ни за "бацање"...
..."Црни" пратим тему и те како,али се ретко укључујем...Није подршка Партизану-вређање играча и тренера...
И још једном :СЛАЖЕМ се не игра Партизан како би ми сви ГРОБАРИ волели али мислим да није толико ни лоше да би требало повући радикалне потезе...

Има везе са нормалним понашањем,рецимо...Када ти неко каже добар дан
пристојно је да одговориш са добар дан,када ти неко каже Христос се роди треба да се каже Ваистину се роди,ако ниси можда марсовац,...Чудо ми да ниси разумео !
Јесте, није Пера онај као код Дулета али мислим да није баш још ни за "бацање"...
..."Црни" пратим тему и те како,али се ретко укључујем...Није подршка Партизану-вређање играча и тренера...
И још једном :СЛАЖЕМ се не игра Партизан како би ми сви ГРОБАРИ волели али мислим да није толико ни лоше да би требало повући радикалне потезе...

Posto si vec resio da nas ucis "lepom ponasanju", rapitaj se kog se dana srpski narod pozdravlja sa Hristos se rodi i otpozdravlja sa Vaistinu se rodi.
Da li se to radi samo na bozic ili moze i dan ili 2 posle?

Drugo , vecina nas zamera sto Partizan ne igra borbeno kao prethodnih godina,a ne sto ne igra lepo. Borbenost nije stvar znanja ili dana ako te krene,vec je stvar volje. I to je problem.
A sto se tice lepe kosarke,nije je Partizan igrao ni prosle godine,pa niko nije postavljao pitanje.

A sto se tice Vlade Jovanovica,vreme ce pokazati ko je u pravu.

Posto si vec resio da nas ucis "lepom ponasanju", rapitaj se kog se dana srpski narod pozdravlja sa Hristos se rodi i otpozdravlja sa Vaistinu se rodi.
Da li se to radi samo na bozic ili moze i dan ili 2 posle?

Drugo , vecina nas zamera sto Partizan ne igra borbeno kao prethodnih godina,a ne sto ne igra lepo. Borbenost nije stvar znanja ili dana ako te krene,vec je stvar volje. I to je problem.
A sto se tice lepe kosarke,nije je Partizan igrao ni prosle godine,pa niko nije postavljao pitanje.

A sto se tice Vlade Jovanovica,vreme ce pokazati ko je u pravu.

Са Христос се роди поздравља се од Божића до Богојављења .На дан Богојављења се поздравља са Бог се јави-Ваистину се јави...За више о овоме
ако те интересује јави ми се на ПП...Хвала Богу о томе знам солидно...
Друго: у праву си што се тиче борбености,али то зависи и од типа играча са којима располажеш...некоме се то може "доказати"--некоме и не треба ако је борац у срцу--а неком ...
Да,време ће доказати за ВЈ...Шта мислиш како се осећају рецимо навијачи ЦСК-а који су имали много већи буџет од Партизана,па новог тренера (са екстра "педигреом" из Партизана) и нове играче...И на крају - ћорак...
Е сад и ми смо добили новог тренера,нове играче (не,нећу више о кашњењу са тим играчима) и имамо пролаз у топ 16,и тренутно не баш очекиван положај на табели НЛБ али са "тенденцијом" на боље...И ???

Nemojmo da pretvorimo ovu temu u religijsku raspravu.
Da li neko veruje ili ne, njegova je stvar.
Da li se mora odgovoriti sa "Vaistinu se rodi" - naravno da ne mora.
Gore je biti licemeran.
I to nije stvar "normalnog ponasanja", kao sto zelis da predstavis.
Nadam se da se na ovo nema sta dodati, a ako i ima - ovo nije tema za to
Meni oprostite na digresiji.

Sto se tice Partizana, ocekujem mnogo bolju igru u nastavku sezone.
Trenutno pucamo protiv Hemofarma :(

Nemojmo da pretvorimo ovu temu u religijsku raspravu.
Da li neko veruje ili ne, njegova je stvar.
Da li se mora odgovoriti sa "Vaistinu se rodi" - naravno da ne mora.
Gore je biti licemeran.
I to nije stvar "normalnog ponasanja", kao sto zelis da predstavis.
Nadam se da se na ovo nema sta dodati, a ako i ima - ovo nije tema za to
Meni oprostite na digresiji.

Sto se tice Partizana, ocekujem mnogo bolju igru u nastavku sezone.
Trenutno pucamo protiv Hemofarma :(

А ко је тебе прозвао да ли си православац или марсовац ? Сам си кренуо у "религијску расправу"...
За разне људе-разне ствари су нормалне...
И што се мене тиче нисам за расправу о томе више...
Тренутно водимо...Видећемо..

А ко је тебе прозвао да ли си православац или марсовац ? Сам си кренуо у "религијску расправу"....

Oprosti, ti si prvi coveku rekao da se ponasa nenormalno, tj da njegovo ponasanje ne potpada pod "normalno".
Nema rasprave, necemo vise o ovome, slazem se.

POBEDA! :)
II poluvreme vrlo dobro.

ganciji dobili budućnost, sad smo solo treći :lol:
a sledeće kolo jako zanimljiv meč krka - olimpija ... znači, za doček srpske nove izbijamo na drugo mesto :lol:

ja rekoh cetvrto, a zahvaljujuci komsinici mi sami na trecem :lol:
nisam gledao, ali ako ti kazes da smo se borili, ja sam zadovoljan

milenkos, mnogo se nerviras bratac, unosis nemir medju drustvance bez potrebe
niko ovde ne vredja igrace ili trenera, ljudi kritikuju ono sto ne valja, to rade svi normalni ljudi

sto Djekic nije igrao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back