e jesmo carevi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu vam reci da mislim da smo imali neverovatno mnogo srece i da je njihov trener izgubio ovu utakmicu, kada je dozvolio da im se priblizimo... hvala mu... takodje, onaj kos-faul, sto su nam dali na kraju, je isto jedan veliki poklon sudija nama... kasnije je sve islo svojim tokom... jos jedna neizvesna utakmica sa njima... na kraju, 5 razlike... ovaj put mozda malo nezasluzeno...
mogu vam reci da mislim da smo imali neverovatno mnogo srece i da je njihov trener izgubio ovu utakmicu, kada je dozvolio da im se priblizimo... hvala mu... takodje, onaj kos-faul, sto su nam dali na kraju, je isto jedan veliki poklon sudija nama... kasnije je sve islo svojim tokom... jos jedna neizvesna utakmica sa njima... na kraju, 5 razlike... ovaj put mozda malo nezasluzeno...
Evo pogledajte usporeni snimak ako mislite da je Mekejleb napravio faul u napadau (a u stvari je Marković napravio u odbrani):
Dobro grobari,jel ce da bijete FMP sa 10+,da igram na kladionici?
ta treca nam je losija ove sezone nego prethodnih
ne svidja mi se ovo kako igramo protiv zone, nadam se da trener Marusija ne gleda ovo
Pendrečenje zvezde u derbiju, uzimanje Kupa, pa pobede nad Marusijem i PAO u Pioniru ...
Nije loš program, tako da gore glavu![]()