KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mogu vam reci da mislim da smo imali neverovatno mnogo srece i da je njihov trener izgubio ovu utakmicu, kada je dozvolio da im se priblizimo... hvala mu... takodje, onaj kos-faul, sto su nam dali na kraju, je isto jedan veliki poklon sudija nama... kasnije je sve islo svojim tokom... jos jedna neizvesna utakmica sa njima... na kraju, 5 razlike... ovaj put mozda malo nezasluzeno...

Čitam po netu komentare komšinicinih simatizera, a izgleda navijača Hemofarma. Pa oni pojma o košarci nemaju. Tuga jedna. Uhvatili se za taj faul MekKejleba kao pijan za plot. A to što je kod rezultata 50:49 sviran nepostojeći faul u napadu Vraneša kada je Kecman postigao trojku u istom trenutku, to što je jedno slobodno bacenje priznato kao 2 poena iako je lopta već ušla u koš pre dodira na obruču i što Mačvanu nije sviran očigledan faul u napadu nad Veselim još na polovini Hemofarma kada je krenuo u kontru posle skoka se očigledno ne računa. Važno je da je njima jadnicima važno da ponavljaju reči njihovog plačljivog gurua Gurketa o gepekovanju. Kad je neko nemoćan počne da balavi o svakakvim zaverama. Dakle, veze sa realnošću nemaju i stalno idu u nekakvu vašljivu propagandu, a Partizan sigurno korača putem koji su utabali radom i samo radom, što dokazuju rezultati u Evroligi. Navijači malokalemegdanskog malog kluba sa seljačkim manirima po ko zna koji put pokušavaju da omalovaže rezultate Velikog Partizana. Ni Barselona nije uspela po tom istom sistemu, pa neće ni ovi večiti luzeri.

Poslednja izmena:
Džabe je sa njima se prepirati, zaslepljeni su mržnjom. Jednostavno nisu sposobni da primete situaciju kada sudija ošteti Partizan, ali zato kada bude oštećen protivnički tim to pamte godinama. Nije im lako jadnicima, u pitanju su višegodišnje frustracije. Utiče to na psihu, vrlo ozbiljno.

Pa pročitao sam par komentara gde mrtvi ozbiljni negiraju aut Markovića, kao već je bacio loptu i slično

mogu vam reci da mislim da smo imali neverovatno mnogo srece i da je njihov trener izgubio ovu utakmicu, kada je dozvolio da im se priblizimo... hvala mu... takodje, onaj kos-faul, sto su nam dali na kraju, je isto jedan veliki poklon sudija nama... kasnije je sve islo svojim tokom... jos jedna neizvesna utakmica sa njima... na kraju, 5 razlike... ovaj put mozda malo nezasluzeno...

Zasto mislis da je nezasluzeno? Jesi li video sudjenje u prvom poluvremenu? Dok su imali snage oni su nas tukli. I ja sam rekao da je mozda bio faul u napadu McCaleba. Justice je objasnio neke situacije u postu sa kojima se slazem. HF najveci problem je sto se plase Partizana,kao da ne veruju da mogu da nas pobede. Nikakve sudije ovde nisu pomogle Partizanu,cak naprotiv prvo poluvreme su katastrofalno sudile. Apsolutno zasluzena pobeda Partizana!

Ovu utakmicu je dobio pre svega Partizan. Ovaj tim je opet pokazao da igra isto i kad vodi 10 razlike i kada gubi 17,kada ne moze da se pogodi slobodno bacanje,a kamoli sta drugo....

I na -17 se postuju akcije,nema soliranja,nema panike......

Faul MekKaleba u napadu je nesto sto se svira ,ali ako se krene u tom stilu da se potencira svaka sudijska greska,minut pre toga nije sudjen isto tako ocigledan faul nad Maricem....

Mozemo da pricamo i o ponasanju Macvana,njegovom unosenju u lice sudijama,aplaudiranju,skakanju i trcanju po terenu na skoro svaku sudijsku odluku. Tu nije bilo mesta za tehnicku???

Draza mi je ova pobeda zbog onog napaljenog bubuljicavog bacaca kamena sa ramena Stefana Markovica,nego zbog toga sto nam daje sansu da osvojimo kup.
Covek ne da je izasao sa terena,nego je jos malo izasao iz dvorane,a krsti se pola sata zbog odluke sudija.

Ocigledno je da po ljudskim kvalitetima ne zasluzuje mesto u instituciji ( i ako ga menadzer na veliko nudi Partizanu) i neka se pridruzi klubu za koji navija ( i bavi se igranjem u eurocelendzu ). I onako su mu bolni porazi od Partizana predodredjeni

Evo pogledajte usporeni snimak ako mislite da je Mekejleb napravio faul u napadau (a u stvari je Marković napravio u odbrani):

Sad sam ubedjen da nije faul u napadu vec u odbrani. Juce mi se ucinilo da jeste bio faul ali snimak pokazuje da Markovic nije bio sa obe noge na zemlji. Kao sto sam i ranije napisao, apsolutno zasluzena pobeda Partizana. Veceras da raskantamo limenke i da Pera kapiten podigne jos jedan pehar!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back