Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
A ti se kao naš'o uvređen 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam umirivao vas jer ste poceli ovde da placete. A glava vam zvoni da se cak ovde cuje!pa na nashoj temi ilic nije napisao onu budalashtinu gore![]()
To sam umirivao vas jer ste poceli ovde da placete. A glava vam zvoni da se cak ovde cuje!![]()
Ulaznica 500 din
Baklje 2000 din
Organizacija dodela trofeja 10000 din
Izraz lica Grobara kada desetkovana "KK Sledeca Sezona" pobedi Partizan Neprocenjivo
Ima stvari koje novac ne moze da kupi za sve ostalo tu je Kari Pesic
Победа Звезде над малим партизаном
bez ovensa i sa rekovalescentom robertsom.. do pobede sa stivenom.. o tuge li.. o šampiona li.. a rukometno-rvački klub samo udara i "bode" trice.. znate li nešto drugo??
pešiću doktore..
Nisam zadovoljan. Los procenat suta. Zvezda moze mnogo bolje od ovoga.
veliki igraci novica ubica 5 poena i tripko haubica 3 poena, takve trazi cska
TI SI SAMO MALI partizan...
Bravo Bjelice imas srce ko Pionir...
"strašni" novica se uneredio,a Duki je malo nervozan.
A kako si srećan ti partizane jer stanuješ pored MARAKANE
Samo veliki timovi mogu da pobede u ovakvoj atmosferi...
A sto vi placete zbog tog jednog poraza?e blago tebi kad pravish cirkus od te jedne pobede![]()
Na šta se ti pališ.....kad stavrno nemaš ništa pametno u životu da radiš gledaj komentare na SOS kanalu i po jadnim forumima kako napaljena balavurdija u transu veliča svoju pobedu a na najmizerniji način pljuje protivnika
...to mislim i na vaše i naše "navijače".
Šta se gnjavite sa grobarima,pa taj Partizan u basketu ništa nije značio dok je bila stara SFRJ.Čačnuli su se dva puta,jednom pošto je Zvezda izbacila neprikosnovenu Cibonu.Tek u 90-im sa dolaskom biznismena,kriminala i prljavih stvari,Partizan dominira.
Gledajte da se sačuva Pešić,omladinski i pionirski pogoni,kostur ove ekipe,sadašnje rukovodstvo pošto imaju konkretne planove.
Na "tvrdoj" podlozi smo isto sto i Nadal za sljaku!Vi u basketu ništa niste značili odkad je betonska podloga zamenjena parketom![]()
I nama vase kurcenje kad nas u fudbalu dobijete svake sedme godine!a meni to komichno![]()
I nama vase kurcenje kad nas u fudbalu dobijete svake sedme godine!![]()
vala uskoro necemo imati shta da dobijamo![]()
Za legendu dosta vala!ima vremena
Al' vi shta ste osvajali osvajali ste![]()
sta sve pi.cka moze da rodi****** miševi, održali smo čas košarke.
A sto vi placete zbog tog jednog poraza?![]()