KK Crvena Zvezda

Siri se mrznja na sve strane, malo malo pa neki navijac izboden, ubijen, eto pre neku noc firmasi napali grobara stanglama, izlupali decka ni krivog ni duznog. A sto? Zato sto neki grobar ubio firmasa, i dokle tako?

14y1fmh.jpg

Veceras u 18h, bez Kovaca i Owensa (koji sinoc prisustvovao na veceri kod Tadica, na kojoj su jos bili Bajden, Divac...), Keselj neizvestan. Partizan favorit ali cini mi se da su bas iscrpljeni, ne bi me cudilo da dobijemo...

Svaka im čast...veliko srce i hladne glave do zaslužene pobede.
Šta god da bude u petoj utakmici ja sam prezadovoljan šta je ova mlada ekipa uradila do sada jer smo dokazali mnogim nevernim tomama da možemo da se nadigravamo za njima.

:D ja jesam, kec ko kuca! Bole majstore je... te blesavog! Napred ZVEZDA le, napred ZVEZDA le, napred ZVEZDA leee... VOLECU TE DOK NE UMREM! Hvala generale, da ti se ne vrati u petoj :)...

:) izasao sam na terasu i drao se iz mozga, onda mi se pridruzile komsije, Zvezda zivot jee... Svaka cast nasima, odusevili me, a cestitke i KKP, i na mecevima u finalu i sta su prikazali u EL, RESPEKT...

Svaka cast najvecem liku u CZ ikada Vuku Radivojevicu na podrsci, nek ga vrati Pesic. Brawo za navijache, za Borisa, Stivena, Tadiju, Nemanju i naravno Stimca. Ti si Zvezdin cetnik Bjelice, Bjelice, Bjelice... Ti si Zvezdin cetnik Bjelice, Bjeliceeee...

Mislim da grobari ne znaju sta ih je snaslo, od trenera, igraca, do navijaca. Mogu samo da zamislim kakav je pritisak na njima, u 5-oj ce biti svega. Ali poseduju sampionski duh i zbog toga ce biti favoriti...

Mislim da grobari ne znaju sta ih je snaslo, od trenera, igraca, do navijaca. Mogu samo da zamislim kakav je pritisak na njima, u 5-oj ce biti svega. Ali poseduju sampionski duh i zbog toga ce biti favoriti...

Da,to si upravu...mogu samo da se nadam da će igrati hladne glave i borbeno...mlad su tim i ovo do sada je odlično,međutim ne treba se zaustavljati...

Ja ne mogu da verujem da Stiven i Bakic onako igraju, proslih sezona kad ostanu sami za 3 nema teorije da daju, a sad... Koliko zelje i smirenosti, Kari hvala! Nego Kikan se ne vidi, ne znam da l je dao 10 poena za sve 4 utakmice.

Back