KK Crvena Zvezda

I Covic je saradnju nudio bez Labovica, njega hteo da proda ili zadrzi u FMP. Hocu da kazem da ovaj tim KKCZ zasluzuje podrsku vise nego FK jer su borbeniji, ne brukaju se i znaju sta znaci njen dres za razliku od ranijih generacija.

A mi vas cekamo u finalu!
handrub.gif

Da znas da jedva cekam pa da se zavrsio sve ovo....:tease:

Opacic nigde nijednom nije izjavio da KKP ne treba da igra El, nego je isao, ne pacovskim kanalima kao sto Dule umislja, da vidi kako CZ moze da igra. Nijednom nije spomenuo kako vi ne mozete da igrate El i slicno. Gleda covek sta da uradi za CZ a ne da..

Da,da.....
Valjda je zato sav ushicen, prvo izjavio po povratku iz Torina da mu je Bartomeu rekao "da bodovanje ne vazi'.
Nije proslo ni 5 sati a Bartomeu ga je javno demantovao........

A kako to Zvezda da igra EL???
Vi ste tako veliki klub da EL prosto zudi za vama,pa ce vas ubaciti na mufte???
Nemoj da si smesan.....

Verovatno zato sto sve radite "posteno" Radovic vec mesec dana kuka kako bodovanje za Srbiju nije po pravilima FIBA ( kakve li veze FIBA ima sa time ???),kako je to nedopustivo,kako to sto su klubovi potpisali da pristaju na bodovanje nema nikakve veze i kako nas savez tu mora da reaguje i spreci bodovanje....

Budala se pravi naivna,kao da ne zna da savez nema nista sa ULEB-om i EL,jer su clanice ULEB-a iskljucivo lige,a ne savezi.......

A je l si cuo ti da se uvode kvalifikacije? Otisao je tamo da vidi da li shampion Srbije ima pravo da igra ili klub koji ima najvise bodova zajedno sa Jadranskom. Partizan SVAKAKO igra, i uostalom da li mislis da Opacic ima uticaj na EL pa da zbog njega

menjaju pravila? Tako da ne vidim zasto bi ga napadali. Radovic pojma nemam sta hoce, ali mislim da prica da savez mora da da odobrenje da bodovanje vazi. O tome je Covic pricao pre neko vece i koliko sam ga razumeo to je potpisao Knezevic ali bez

odobrenja nekog odbora. I sad bi Covic da se to ponisti ali da Partizan zbog tog dogovora ipak igra EL 3 god koliko je zasluzio. Dakle niko vas ne napada, vama dodje isto i ako se ponisti i ako ostane bodovanje.A sta vi mislite je l bolje da ostane ovako?

Jadranska definitivno utice na kvalitet nasih najjacih klubova i sa te strane je ok, ali vidite sta se desava sa Zdravljem i ostalim centrima u Srbiji? Pa ova zbrkana liga na kraju, bas bezveze. A opet mnogo je da se paralelno igraju 2 lige, mada...

mozda je resenje da recimo CZ pusti mladi tim plus Bakic, Keselj, Bjelica, Stimac da igraju regularni deo pa kad dodje zavrsnica da svi igraju sa najjacim timovima. Nema umora, mladi se razvijaju, publika dolazi, ko zna...

Ovamo Partizan Besovic, Riznic, Balaban, Soares, Veseli, Alexic, Vranes, Rakocevic, pa kasnije se prikljuce Bozic, Rasic, Lazmi... Mislim da bi svejedno bili u vrhu ovi sa Jadrana a nista ne gube samo mladi napreduju.

Ne vidim ništa loše što je Opačić tražio objašnjenje u vezi bodovanja i koliko će to važiti,kao i koliko će ovakav sistem Euro lige opstati.
Juče sam pročitao vest u kome španska Pamesa zbog finansija gasi klub jer nema svrhe za takmičenjem u ligi jer su za vrhunska takmičenja garantovani Real,Barsa,Tau i Unikaha i da se gubi smisao takmičenja u Španiji,a odavno se zna da su Grci od starta protiv euro lige.
Tu se onda dovodi u pitanje i jadranska liga.Suviše je tu vezano za biznis a manje košarka pa treba biti informisan o svemu i svačemu,pa čak i planirati za u buduće šta treba da se radi,naravno i za upravu C.Zvezde sve ovo važi.
Pre svega u Zvezdi treba da rade na svim mlađim kategorijama i odatle praviti asove,jer ako imaš odličnu ekipu,ma kakva se pravila donosila i sistemi takmičenja,bićeš uspešan.

Marjanovic i Markovic na meti vecitih. Tandem Vrscana, prema pricama Beogradske carsije na meti je KKP i KKCZ. Naime obojici istice ugovor sa Hf 2010 a nisu zainteresovani za produzetak ugovora, pa je ovo Vrscanima poslednja sansa za prodaju.

Nezvanicno Marjanovic je blizi KKP kao zamena za Vranesa koji sigurno ide, dok je Markovic veliki zvezdas inace, blizi crveno belom dresu. U njegovom ugovoru postoji klauzula po kom ko da 250000e moze da ga uzme. Na potezu su veciti...

Nezvanicno Marjanovic je blizi KKP kao zamena za Vranesa koji sigurno ide, dok je Markovic veliki zvezdas inace, blizi crveno belom dresu. U njegovom ugovoru postoji klauzula po kom ko da 250000e moze da ga uzme. Na potezu su veciti...

Auuu bre pa ti si vise informisaniji nego trener CZ.nego kad vec toliko znas ajde ti meni reci da li Lasme ostaje jos jednu sezonu ili da pozurim sto pre na sledecu utakmicu...:worth:

Ja vam kazem sta se prica, ne da je to 100% proverena informacija. Ako ne verujete ne morate, ja nemam razloga da lazem, uostalom kad sam pricao o pojacanjima, pomenuo sam Ilica i Micova, i obojica su bili na pregovorima, tako da...

I konacno pocinje, muka mi je vise od tenzija oko bodovanja, sudjenja, daj da vidimo tu kosarku. Veceras bez Robertsa i Kovaca (on nam i ne treba, Keselj ionako podigao formu), znaci bice tesko ali verujem u ovu ekipu, tacnije verujem u Karija.

:) posle utakmice u kojoj Stimac uzme 20 suteva, ostaje mi samo da se smejem. Ali njegova krivica je najmanja, Malina totalno podbacio, Kikana nigde nije bilo, a ono pljuvanje Keselja je najblaze receno sramota. Idemo dalje...

Keselj je seljak. Realno zvezda nema igraca trenutno na kojeg moze da se osloni. Kad je tu Stimac glavni covek koji se snadbeva loptama onda se tu smesi jedna velika metla do koje ce najverovatnije i doci.

Keselj je seljak. Realno zvezda nema igraca trenutno na kojeg moze da se osloni. Kad je tu Stimac glavni covek koji se snadbeva loptama onda se tu smesi jedna velika metla do koje ce najverovatnije i doci.

Stimac uopste nije los igrac, druga je stvar sto trenutno (ali kazem trenutno, da ima bolje saigrace i on bi brze napredovao) on nije za glavnog igraca, ali danas je odigrao odlicno i ima srce, jedina mana je sto je u Zvezdi
mogao bi Duda da ga pozove na leto na pripreme na neki siri spisak (nije, bar po meni, jos za prvih 12), zasluzio je zalaganjem i verujem da bi davao 200% na teninzima

Pešić je nadmašio sebe:
"Rekao sam igračima da stvarno vredno rade i zalažu se, ali da ne možemo da komentarišemo baš svaku odluku sudija, a to se posebno odnosi na vodeće igrače", rekao je Pešić.

"Kada je predvodink lav, onda su uz njega svi lavovi, a kada je na čelu magarac, onda su svi magarci. Nadam se da ćemo da popravimo ponašanje i u narednim mečevima zabeležimo nešto što se zove pobeda", dodao je Pešić.

Rođeni trener ih naziva magarcima :hahaha:

Pa sta je tu lose? I treba da ga proziva, on je trebao da povuce kad se lomilo a nista nije uradio. Iako mi je omiljeni igrac sinoc je odigrao lose. Ali ne brinem za njega, popravice se sutra. Owens i Kovac ne igraju, Roberts se vraca...

Tesko bez Ovensa a Roberts je verovatno u losoj kondiciji jer dugo nije igrao. To se najbolje videlo na f4 kada je jedva izdrzavao tempo i brzo zaradio faulove. Nadam se da ce sutra konacno pokazati sta zna.

Ma hoce sigurno, borac je to. Bar ce smanjiti njihove ofanzivne skokove. A verujem i da ce Owens da stisne zube koliko god da je povredjen. Ono sto cekam je Bjelica na trojci, da ga vidim protiv Veselog i KEC je siguran!

Back