KK Crvena Zvezda

U sto ste svi prsli bre, aj sad malo i kako ste namerno izgubili zbog kvote 9 na kladionici i sl. Pukli ste juce i priznajte da smo bili bolji, toliko vam tesko pada poraz? Auuu, bravo Zvezdo, bravo Zvezdo, bravo Zvezdo...

pa ne znam za to, ali bice mi drago da prepishem neke komentare sa b92:

Ulaznica 500 din
Baklje 2000 din
Organizacija dodela trofeja 10000 din
Izraz lica Grobara kada desetkovana "KK Sledeca Sezona" pobedi Partizan Neprocenjivo
Ima stvari koje novac ne moze da kupi za sve ostalo tu je Kari Pesic

Победа Звезде над малим партизаном

bez ovensa i sa rekovalescentom robertsom.. do pobede sa stivenom.. o tuge li.. o šampiona li.. a rukometno-rvački klub samo udara i "bode" trice.. znate li nešto drugo??

pešiću doktore..

ako ocesh mogu josh

Nisam zadovoljan. Los procenat suta. Zvezda moze mnogo bolje od ovoga.

veliki igraci novica ubica 5 poena i tripko haubica 3 poena, takve trazi cska

TI SI SAMO MALI partizan...
Bravo Bjelice imas srce ko Pionir...

"strašni" novica se uneredio,a Duki je malo nervozan.

A kako si srećan ti partizane jer stanuješ pored MARAKANE

Samo veliki timovi mogu da pobede u ovakvoj atmosferi...

mislim gani blagi uzhas :lol:

Na šta se ti pališ :roll: .....kad stavrno nemaš ništa pametno u životu da radiš gledaj komentare na SOS kanalu i po jadnim forumima kako napaljena balavurdija u transu veliča svoju pobedu a na najmizerniji način pljuje protivnika :thumbdown: ...to mislim i na vaše i naše "navijače".

Manje vise pobeda, nisam se toliko obradovao koliko tome sto je Kari od malokrvnih igraca napravio borce. Ne pamtim kad smo imali borbeniju ekipu, 30 skokova protiv KKP, svi polomljeni svi hoce da igraju, svaka im cast.

I sada bi prava stvar bila da oni momci prestanu sa Covicem i bojkotom, napune Pionir i naprave ludu atmosferu, pomognu Zvezdi, ovim momcima koji ginu za njen dres i siguran sam da nas nece razocarati...

Šta se gnjavite sa grobarima,pa taj Partizan u basketu ništa nije značio dok je bila stara SFRJ.Čačnuli su se dva puta,jednom pošto je Zvezda izbacila neprikosnovenu Cibonu.Tek u 90-im sa dolaskom biznismena,kriminala i prljavih stvari,Partizan dominira.
Gledajte da se sačuva Pešić,omladinski i pionirski pogoni,kostur ove ekipe,sadašnje rukovodstvo pošto imaju konkretne planove.

Šta se gnjavite sa grobarima,pa taj Partizan u basketu ništa nije značio dok je bila stara SFRJ.Čačnuli su se dva puta,jednom pošto je Zvezda izbacila neprikosnovenu Cibonu.Tek u 90-im sa dolaskom biznismena,kriminala i prljavih stvari,Partizan dominira.
Gledajte da se sačuva Pešić,omladinski i pionirski pogoni,kostur ove ekipe,sadašnje rukovodstvo pošto imaju konkretne planove.

Vi u basketu ništa niste značili odkad je betonska podloga zamenjena parketom :)

Back