KK Crvena Zvezda

Bili ste dostojan rival :ok:

Možda ali je to meni sve jadno ako vama nema ko u celom prvenstvu da vam se suprotstavi kako treba...ova hrvatsko-slovenačaka liga nas (Srbiju) ubija pa rastura...siguran sam kada bi bilo samo domaće prvenstvo da bi bilo i kvalitetnije i neizvesnije utakmice.
Nije ovo alibi za vaše uspehe ali bi u našem okruženju nikle i neke nove prave vođe naše reprezentacije.

Možda ali je to meni sve jadno ako vama nema ko u celom prvenstvu da vam se suprotstavi kako treba...ova hrvatsko-slovenačaka liga nas (Srbiju) ubija pa rastura...siguran sam kada bi bilo samo domaće prvenstvo da bi bilo i kvalitetnije i neizvesnije utakmice.
Nije ovo alibi za vaše uspehe ali bi u našem okruženju nikle i neke nove prave vođe naše reprezentacije.

Ali ste za tu cro-slo ligu najvise vi zasluzni.......
Kada smo mogli bez nje,vi ste utrcali u nju....
E sada kada smo zavisni od nje,pojavi se naknadna pamet kod vas.....

Ali ste za tu cro-slo ligu najvise vi zasluzni.......
Kada smo mogli bez nje,vi ste utrcali u nju....
E sada kada smo zavisni od nje,pojavi se naknadna pamet kod vas.....

Nije se pojavila nikakva naknadna pamet kod nas...javno je rečeno da ne bi hteli da je igraju ali i kao što nam se sve dešava u okruženju što se tiče politike i pritisaka,moralo se.
Navijači su izneli svoje mišljenje o tome bojkotom utakmica cro-slo lige ali su vremenom se vraćali uglavnom kada je Zvezda igrala samo sa našima.

Nije se pojavila nikakva naknadna pamet kod nas...javno je rečeno da ne bi hteli da je igraju ali i kao što nam se sve dešava u okruženju što se tiče politike i pritisaka,moralo se.
Navijači su izneli svoje mišljenje o tome bojkotom utakmica cro-slo lige ali su vremenom se vraćali uglavnom kada je Zvezda igrala samo sa našima.

O politici kluba ipak odlucuju uprave ,a ne navijaci.....
Bilo kako bilo,u ovom trenutku bi nas napustanje jadranske preskupo kostalo....

A i nisam siguran da bi igranje samo srpske lige poboljsalo kvalitet....
Igrac se ne postaje igrajuci sa timovima koje pobedjujes sa 50% snage i to 20-30 razlike,vec u jakim utakmicama....
Mislim da je za igraca bolje da odigra 3 utakmice protiv npr. Cibone,Zadra i Olimpije, nego protiv (uz svo postovanje za te klubove) Metalca,Tamisa i Zdravlja....

Nema nista od toga. Pa je l ti vidis kakvi su nasi klubovi? Da bi postali jaci treba grad da se otvori a kad Bg nema za vecite sta ocekujes od Leskovca, Kraljeva, Valjeva, Krusevca?

Nema nista od toga. Pa je l ti vidis kakvi su nasi klubovi? Da bi postali jaci treba grad da se otvori a kad Bg nema za vecite sta ocekujes od Leskovca, Kraljeva, Valjeva, Krusevca?

Mislim da grešiš...ima tu dosta kvalitetnih timova u našoj prvoj ligi sa dosta dobrim sponzorima ali je to se sve nekako vrti u krug...klubovi su željni nadmetanja sa jačima...ne očekuj gradove da ti se otvore oko bilo čega a ponajmanje oko sporta...samo sponzori.

Mislim da grešiš...ima tu dosta kvalitetnih timova u našoj prvoj ligi sa dosta dobrim sponzorima ali je to se sve nekako vrti u krug...klubovi su željni nadmetanja sa jačima...ne očekuj gradove da ti se otvore oko bilo čega a ponajmanje oko sporta...samo sponzori.

Koji to "kvalitetni" timovi?
Zar ti nije dosta podatak da 3-4 najaca tima kod nas nisu uzeli nijednog igraca iz te lige pred pocetak ove skracene,a mogli su po propisima...
Znaci da ni Partizan,ni Zvezda,ni Hemofarm nisu u tim klubovima videli nijednog igraca koji bi im koristio.....toliko o kvalitetu tih timova....
U toj ligi najaci tim ubedljivo vec 2 godine su lajonsi. A oni protiv Partizana,Zvezde ne bi mogli da se spuste ispod 20 razlike samo ako ovi odigraju iole ozbiljno....

A nema ni toliko jakih sponzora, narocito sada. Taj proces bi trajao 3-4 god minimum, da ti klubovi ojacaju pa tek onda neki kvalitet. A i sada je ostala samo Srbija, bar upola manje talenata nego ranije.

Da me ne shvatis pogresno, i ja sam za jaku ali jaku nasu ligu. Ali ova Jadranska koliko znaci vidi se po rezultatima KKP u El. Mi sto nemamo rezultate, nas problem. Ipak su tu Zadar, Cibona, Buducnost, Olimpija, i svi su oni dosta jaci cak i od Vose.

Da me ne shvatis pogresno, i ja sam za jaku ali jaku nasu ligu. Ali ova Jadranska koliko znaci vidi se po rezultatima KKP u El. Mi sto nemamo rezultate, nas problem. Ipak su tu Zadar, Cibona, Buducnost, Olimpija, i svi su oni dosta jaci cak i od Vose.

Apsolutno bi i ja voleo da Partizan ode u Cacak i izgubi tamo....Kao sto je nekad bilo, dodje
Jugoplastika kao prvak evrope na Novi Bgd. u goste IMT-u.....I izgubi bez problema
Ali....danas ce tesko tako biti...

Jos jedan primer,Aleksic je dosao u Partizan kao najbolji igrac lajonsa i jedan od najboljih igraca te lige bez timova iz jadranske.....I koliko je igrao u Partizanu......

Ali nazalost,u Srbiji vise nema tako kvalitetnih igraca kao nekada.....

A da ne pricamo da bi izlaskom iz jadranske izgubili pravo igranja u euroligi i euro (uleb) kupu...
Koliko bi sponzora od ovih malo sto ulazu u Partizan i Zvezdu,bilo zainteresovano da i to dalje rade i ulazu u klub koji igra FIBA i celendz kup,neka totalno beznacajna takmicenja....

Koji to "kvalitetni" timovi?
Zar ti nije dosta podatak da 3-4 najaca tima kod nas nisu uzeli nijednog igraca iz te lige pred pocetak ove skracene,a mogli su po propisima...
Znaci da ni Partizan,ni Zvezda,ni Hemofarm nisu u tim klubovima videli nijednog igraca koji bi im koristio.....toliko o kvalitetu tih timova....
U toj ligi najaci tim ubedljivo vec 2 godine su lajonsi. A oni protiv Partizana,Zvezde ne bi mogli da se spuste ispod 20 razlike samo ako ovi odigraju iole ozbiljno....
To bi već bila dublja diskusija...prva liga je ujednačena a to što mi,vi,Hemofarm ili Vojvodina ne uzimamo nekog od njihovih igrača je sve stvar kluba koji neće toliko da rizikuje sa dovođenjem mladih neafirmisanih već su više okrenuti strancima...ista,čak i gora je situacija u fudbalu...šta su kod nas odjednom zaboravili kako se igra košarka,ma daj...kada dođe stranac ili neki naš iz stranih liga to je neko ekstra pojačanje a kad dovedu iz naše lige,e taj je za klupu pa neka se kali kroz drugi tim...FMP mi se sviđa kako radi godinama,pogotovo to sa Borcem.
A nema ni toliko jakih sponzora, narocito sada. Taj proces bi trajao 3-4 god minimum, da ti klubovi ojacaju pa tek onda neki kvalitet. A i sada je ostala samo Srbija, bar upola manje talenata nego ranije.

Ima sponzora samo se boje da sponzorišu jer su i oni od bojazni za svoju budućnost...ali ne možeš u ovoj našoj oronuloj državi što je ovi političare vode da imaš i jake firme jer sve živo preko noći upropaštavaju velikom brzinom...pre će nekakav tajkun da malo "zamasti" i kao on je sad glavni.

Nama Kari mora da ostane! Svojim imenom otvora mogucnost dolaska kvalitetnih kosarkasa, bez obzira na pare. Ostaje nam 8-9 igraca, samim ti osnova je 5 puta bolja nego pocetkom ove sezone. Plus dovesti 1 bivseg naseg igraca, Vuk ako moze, 2 stranca, i jos

povratnika iz ino, recimo Bojan Popovic, Cvetkovic, Savanovic, tako neki. I to je dosta jak tim... Sto se tice KKP mislim da su next season u ozbiljnom problemu, ne zbog nas, nego sto idu TNT + Lazme, a u svojim redovima nemaju zamene.

Izgleda da nasima nisu dali medalje nego im ostavili u svlacionici, kad to video Kari, vratio igrace na parket, Opaca nosio a Kari im delio medalje, pa se Bubalo umesao, hteo on da dodeli ali igraci ga iskulirali. Majke mu ga brkate...

Back