Ne znam ko je ova osoba sto si je opisao, onaj Subotic na kojeg ja sam mislio bi bio u Zvezdi:
1) Najlosiji suter, pored centara;
2) Jedva vodi loptu;
3) Totalno nekoristan u napadu(u odbrani je dobar, ali napad katastrofa);
a i uostalom sad kada su prodali Misanovica logicno je da dovedu novog centra valjda.
Vodjenje lopte nisam spominjao. Da si čitao tačno šta sam napisao,video bi da je to ta osoba.
Da ume da ubode,ume,možda ne stalno,ali je sigurno bolji šuter od Stivena Markovića,Borisa Bakića i Marka Cvetkovića.
Da jedva vodi loptu,to je istina,ali ja nigde nisam spomenuo njegovo znanje u vodjenju lopte. To nije ni bitno za ono što on treba Zvezdi. Ne kažem da nije bitno za nekog ko pretenduje da igra to u nekom ozbiljnog klubu,ali za Zvezdine potrebe je nepotrebno.
Uopšte nije totalno nekoristan u napadu. Ima solidan skok u napadu,prosečan ulaz i prosečan šut. Viuše od toga nam ni ne treba. Odbrana mu je navisokom nivou,a to nam mnogo treba. Pogotovo,njegov atleticizam može da dodje do izražaja,jer niko u Zvezdi ne može da uhvati loptu.
Znači,to što sam zanemario mane na uštrb vrlina,ne znači da ih nisam svestan,već da verujem da neće doći do izražaja u onoj ulozi koja mu je namerena. On ne dolazi kao prvi bek ili krilo,već kao podrška,a za tu ulogu je više nego kompetentan