KK Crvena Zvezda

MIŠANOVIĆ U BENETONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Uprava prodade jedinog centra pred utakmicu sa Benetonom. Sramoto moja! Toliko o ambicijama Zvezde.Stalo im za 300 000 evra. A kada su te pare bacali na propale investicije,niko nije odgovarao. Sada im kao gori pod nogama. Pa,jel nije sramota da smo bez titule ostali i kada nam je budžet bio dupčo teži od Partizanovog. Sad im je neko kriv. Muka mi je

MIŠANOVIĆ U BENETONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Uprava prodade jedinog centra pred utakmicu sa Benetonom. Sramoto moja! Toliko o ambicijama Zvezde.Stalo im za 300 000 evra. A kada su te pare bacali na propale investicije,niko nije odgovarao. Sada im kao gori pod nogama. Pa,jel nije sramota da smo bez titule ostali i kada nam je budžet bio dupčo teži od Partizanovog. Sad im je neko kriv. Muka mi je
Pametno, pametno - oslabiti protivnika neposredno pred meč :D

Pobedili smo na Kuka i Dragićevića. Ništa drugo. Sam nam je bog poslao ovu dvojicu ove sezone. Moram da istaknem i Bakića i Šljivu. Bakić me prijatno iznenadjuje,a Šljiva je pokazao da je sasvim solidan bek

Omar dao 14 poena u zadnjih 3 minutai i ćao,djaci. Na žalost,Zvezda je prošla Beneton na njihove unutrašnje razmirice i nepovezanost.
A po individualcima,Beneton nije ništa slabiji od Sijene. Naravno da je razlika u svetlosnim godinama kada se sa papira predje na teren.

Pa,da su u pitanju normalni uslovi u normalnom klubu,i ja bih rekao ne. Ali ,u ovom trenutku Subotić može da bude veoma koristan. Nije naporan,miran je dečko(istini za volju,prosečnih kvaliteta),dobro igra odbranu. Ume da ubode,atleta je,skočan. Biće koristan ako Karadžić bude znao da ga iskoristi.

Pa,da su u pitanju normalni uslovi u normalnom klubu,i ja bih rekao ne. Ali ,u ovom trenutku Subotić može da bude veoma koristan. Nije naporan,miran je dečko(istini za volju,prosečnih kvaliteta),dobro igra odbranu. Ume da ubode,atleta je,skočan. Biće koristan ako Karadžić bude znao da ga iskoristi.

Ne znam ko je ova osoba sto si je opisao, onaj Subotic na kojeg ja sam mislio bi bio u Zvezdi:
1) Najlosiji suter, pored centara;
2) Jedva vodi loptu;
3) Totalno nekoristan u napadu(u odbrani je dobar, ali napad katastrofa);
a i uostalom sad kada su prodali Misanovica logicno je da dovedu novog centra valjda.

Back