KK Crvena Zvezda

36035791sx9.png

Crnogorac Kuk se oprostio od Zvezde

Sudbina je htela da američki plejmejker Omar Kuk odigra svoju poslednju utakmicu u crveno-belom dresu na dan kada je definitivno dobio dvojno, crnogorsko državljanstvo.

Naime, tamošnji ministar unutrašnjih poslova Jusuf Kalamperović potpisao je odobrenje za izdavanje državljanstva Crne Gore tamnoputom košarkašu.

"Prvo ću se odmoriti, pa ću tokom leta pokušati da pronađem angažman u NBA ligi. Već imam ponude nekoliko velikih evropskih klubova i u dogovoru sa menadžerima ću odlučiti koja je varijanta najbolja. Posle toga me očekuju obaveze u reprezentaciji Crne Gore", potvrdio je Kuk nakon revanš susreta polufinala plej-ofa sa Partizanom.

Dvadesetšestogodišnji izdanak univerziteta Sent Džon zadovoljan je sezonom provedenom na Malom Kalemegdanu.

"Dobra sezona je iza mene. Ovde mi se rodila ćerka, tako da će mi Crvena zvezda i Beograd ostati u lepom sećanju".

Kuk je pre Zvezde nastupao za Portland i Toronto u NBA ligi, a u Evropi za belgijski Deksija Mons, rusku Samaru i francuski Strazbur.

Pre nego što je preko svog menadžera stupio u kontakt sa Košarkaškim savezom Crne Gore, Kuk je izrazio interesovanje da igra za reprezentaciju Srbije, ali ta ideja nije naišla na pozitivan prijem kod selektora "orlova" Dušana Ivkovića.
хвала за све!

Evo otisao je Kuk, zahtev za raskid ugovora podneli su Markovic,Milosevic,Alexanrov,tako da sledece sezone jurisamo na Titulu sa Cvetkovicem,Lekicem,Vujadinom Suboticem i Sljivom.Lepota:hahaha:

Totalno rasulo u našem klubu vlada već duže vreme a ujedno najsmešnije i najtužnije je to što debil Kovačević izjavljuje da smo imali uspešnu sezonu i afirmisali smo i ove godine dosta mladih igrača.Pravi bilans ove sezone je i više nego slab, sa ko zna koliko poraza od groblja i ove godine.Poseta na Zvezdinim tekmama je nikad slabija.Kada su grobari bojkotovali mediji su se utrkivali u komentarima za bojkot a sada niko bojkot Delija ni da spomene.Sve u svemu raspad (neću namerno da kažem sistema jer tako nešto ne postoji prvo u sportskom društvu a samim tim i u košarkaškom klubu Crvena Zvezda)

Back