KK Crvena Zvezda

Tegeltija nešto priča,a sigurno ima uporište u realnosti da će košarkaški klub da postane sekcija fudbalskog(kao Barsa ili Real) i da će na mesto trenera doći Vlada Djurović. Mislim da bi takav splet okolnosti bio dobar iz prostog razlog što gore od ove uprave ne može,a i fudbalski klub ima ugovor sa Makabijem,pa bi tu došlo do saradnje koja može biti samo korisna. Takodje,pustili bi ladu da radi svoj posao i bili bi ponovo ozbiljan klub. Videćemo šta će biti,ovo su za sada špekulacije

Pa,jeste činjenica da bolje stojimo u košarci,ali to je zato što su ambicije nikakve,pa je onda lakše imati pozitivan utisak. A to dugujemo samo Omaru Kuku i Tadiji i potcenjivanju na početku sezone. Ova ekipa ne može da igra dugo dobro,a trener je katastrofalan. A računam da bi imali i stabilniji izvor prihoda. Ove godine nemaju ništa.
A kada govorimo o ljudima iz uprave,nemoj da potcenjuješ košarkaške funkcionere. To što ih nisu uhvatili je druga priča.

Definitivno valja oterati ovu upravu iz Zvezde. Za derbi,koji je inače u 12 sati,neće prodavati ulaznice,već će moći da udju samo oni sa pretplatnim kartamaa. A njih inače,ima oko 200 sa redarima. Sramota. Treba oterati kompletnu upravu i onog večitog luzera pomoćnika trenutno u ulozi trenera

Definitivno su uspeli da održe i derbi u ilegali. Ova uprava neka napusti Zvezdu ili neka rasformira klub,da više ne blate ime Crvene Zvezde i da ne gaze na nasledje koje su im ostavili mnogi svetski poznati košarkaši. Naravno da je Partizan veći klub od Zvezde u košarci,ali to ne znači da mi takodje nismo veliki klub. Ma žalost,veliki klub koji vode mali ljudi.
Šta je bilo sa petogodišnjim planom?
Šta bi sa Evroligom?
Šta bi sa ,,vaskrsnulim,, mladjim kategorijama?
Sada se žale na Beograd što ne pomaže,a davali su Šakoti strašne pare da nam prodaje maglu i demagogiju.
Iako bih mogao da pišem do sutra od prekosutra o našim čelnicima,prekinuću jer mi je muka od svega toga

Naravno da sam za smenu Karadžića. Čovek je poltron ove uprave koja zna da bi samo on mogao da trpi njihove bahanalije i upropašćivanje Crvene Zvezde. Već sam napisao puno o tome šta mislim o Karadžiću,pa ne bi da se ponavljam.
Moj pik je Vlada Djurović. Navijam za tog čoveka još dok je Šakota vodio Zvezdu. Mislim da bi samo on mogao da vrati dostojanstvo našem posrnulom klubu.
Velika je sranota Zvezde odnos prema Aci Trifunoviću. Da li se neko seća sa kakvom poluekipom se on klao u polufinalu sa Partizanom. Da,to je ono kad je bio Avodžobi. I tada mi je bilo kraivo što je oteran,a nisam ni slutio kakva nula dolazi na njegovo mesto. Pa,pogledajte šta radi sa Lietuvosom.

Back