Danilo51
Primećen član
- Poruka
- 842
Janpi tačno tako sam i ja video celu situaciju.Победи се у зубе не гледа али,објективно гледајући ову Завршницу где нико ту нема муда да направи нешто осим Конана..доста је то танко за евнтл.Ф4 уколико Момци мало не пораде на себи-ја то желим,хоћу,ја то могу-!
Има ту доста осцилација,непотребног Опуштања..доста је ту Напада било где Играч са лоптом види да је препуштен сам себи..то не сме се дешава.
Kenan ima muda,ovi drugi neodlučni ,ali eto što reče i to si potpuno u pravu pobedi se u zube ne gleda.Taj koji je slagao kockice tima treba malo da pogura i ove na klupi.Ne znam za koju lovu igraju ali ako od njih nema koristi mogu i u Spartaku iz Subotice igrat.
Yago mora igrati celo vreme da ga pušta.Petrušev 40 minuta ako može izdržati,Kenan takodje(taman i da promašuje).
Ima tu par igraca koji nazalost moraju celo vreme biti u igri da ne pada rezultat.
Za europsko finale 4 moras imati 12 igraca koji mogu ući i sa klupe odigrati da ne pada rezultat.
Trener max mixa sa ekipom koju su mu sastavili.
Realnost je da Davidovac,Mitrović,Dobrić,Nedović,Teo,Gedraitis ne mogu donositi nikakve preokrete vec su tu da ne ispadne da i Zvezda bude Partizan sa svim crncima.
Sto ti rece dobiju loptu ne znaju šta će sa njom.Ali eto bolje Zvezda stoji od Partizana i kada se pogleda rezulat više mi to deluje zasluga dobrog trenera.
Poslednja izmena: