KK Crvena Zvezda

Победи се у зубе не гледа али,објективно гледајући ову Завршницу где нико ту нема муда да направи нешто осим Конана..доста је то танко за евнтл.Ф4 уколико Момци мало не пораде на себи-ја то желим,хоћу,ја то могу-!
Има ту доста осцилација,непотребног Опуштања..доста је ту Напада било где Играч са лоптом види да је препуштен сам себи..то не сме се дешава.
Janpi tačno tako sam i ja video celu situaciju.
Kenan ima muda,ovi drugi neodlučni ,ali eto što reče i to si potpuno u pravu pobedi se u zube ne gleda.Taj koji je slagao kockice tima treba malo da pogura i ove na klupi.Ne znam za koju lovu igraju ali ako od njih nema koristi mogu i u Spartaku iz Subotice igrat.
Yago mora igrati celo vreme da ga pušta.Petrušev 40 minuta ako može izdržati,Kenan takodje(taman i da promašuje).
Ima tu par igraca koji nazalost moraju celo vreme biti u igri da ne pada rezultat.

Za europsko finale 4 moras imati 12 igraca koji mogu ući i sa klupe odigrati da ne pada rezultat.
Trener max mixa sa ekipom koju su mu sastavili.
Realnost je da Davidovac,Mitrović,Dobrić,Nedović,Teo,Gedraitis ne mogu donositi nikakve preokrete vec su tu da ne ispadne da i Zvezda bude Partizan sa svim crncima.
Sto ti rece dobiju loptu ne znaju šta će sa njom.Ali eto bolje Zvezda stoji od Partizana i kada se pogleda rezulat više mi to deluje zasluga dobrog trenera.

Poslednja izmena:
1737647302064.png

Promašio si temu ali od tebe ništa čudno.
Kada si već tu da ti ja odgovorim da ovim prstom može slobodno da se okite i Terza i vaš Ostoja i svi oni koji bez trunke srama podržavaju diktatora.
Ja sam na ulicama a gde si ti i tvoji pajtosi koji jedino što znate je da godinama k*njate u prazno,kako za vašeg generalnog sponzora AV-a,tako i kada menjate rukovodeće strukture u FK.

Promašio si temu ali od tebe ništa čudno.
Kada si već tu da ti ja odgovorim da ovim prstom može slobodno da se okite i Terza i vaš Ostoja i svi oni koji bez trunke srama podržavaju diktatora.
Ja sam na ulicama a gde si ti i tvoji pajtosi koji jedino što znate je da godinama k*njate u prazno,kako za vašeg generalnog sponzora AV-a,tako i kada menjate rukovodeće strukture u FK.
sada se odricete vucica. mada ste nedavno na utakmici evro lige skakali ko svinja na masan dzak na krvavu ruku koja je bila postavljena.
sutra cete ispasti najveci protivnci vucica.
:mazi:

sada se odricete vucica. mada ste nedavno na utakmici evro lige skakali ko svinja na masan dzak na krvavu ruku koja je bila postavljena.
sutra cete ispasti najveci protivnci vucica.
:mazi:
И желимира ћемо гурнемо у тај МРСАН Џак да има Брат Сферопулос чиме се гости после Победе.
А и теби би лепо пало да желимира више нема :D

Тај прст тури себи у позадину и премести на фудбал. Што се тиче баскета, познати сте опозиционари, скидам вам капу. Добијате кинту од државе, председник вам члан ГО СНС и опет серете као да сте Црвена звезда из 2010 када су на дресовима имали само бројеве и имена. Тада смо вам били “симпатични” зар не?
Него Камерун и счим ћете на мегдан у купу?

председник вам члан ГО СНС и
сви председници су чланови странака на власти било и биће, но капетам Марк је један од главних СНС ботова на форуму, да видиш само шта пише о студентским протестима и блокадама и зрео је за члана месеца СНС интернет тима ботова :mrgreen:

Тај прст тури себи у позадину и премести на фудбал. Што се тиче баскета, познати сте опозиционари, скидам вам капу. Добијате кинту од државе, председник вам члан ГО СНС и опет серете као да сте Црвена звезда из 2010 када су на дресовима имали само бројеве и имена. Тада смо вам били “симпатични” зар не?
Него Камерун и счим ћете на мегдан у купу?
Borci protiv sistema, avangarda i veliki opozicionari a budzet im 25 miliona :hahaha:

Hlađenje glave još uvek traje i možda šta ću napisati neće biti realno jer sam još uvek pod jakim utiskom nakon sinoćne pobede.
Toliko sam želeo ovu pobedu da bih mogao komotno da im kažem da se odreknu svih ostalih trofeja samo da ih ovu od sinoć zveknu po tim njihovim smrdljivim usranim facama.Napravili su takvu atmosferu pre derbija o linču da to još nije viđeno.
Čitajte šta je izjavio Bolomboj nakon utakmice,šta je sve letelo na parket (gde je sada govedo tursko da se oglasi kako nema u EL bačenih predmeta na parket),gnusno vređanje Petruševa,Nedovića,napaljenih klinaca sa roditeljima uz neobjašnjivo ponašanje istih,gađanje Sferopulosa na davanju intervjua,namerno puštanje muzike sa razglasa kada je Sferopulos imao konferenciju za novinare a onda se sve utišalo kada je Turčin došao na red da zaslinavi...
Ova pobeda je lek i za ovo smzavanje koje traje nedeljama na ulicama da se SNS afrički KK koji je preko glavnog sponzora doveo Turčina u klub (rukovanje za istoriju) i pišanje po facama onim paćenicima sa one usrane druge KK teme na Krstarici.

Prođe 4 dana od derbija a žene u crnom i dalje plaču :hahaha::klap:
Pogledajte njihove objave samo ovde na onoj njihovoj smrdljivoj temi - nema da se bave razlozima poraza u svojim redovima,turskom Rumenogluu,taktikama koji je (štipač po sisićima studentkinja po automobilima) sprovodio tokom utakmice......ne oni se bave kao i svaki put kada izgube - noćnim morama zvani Čović :hahaha:
Crkotine,šta drugo reći....zato su i najgora sekta koja je sportska nacija mogla da izrodi !
Večeras,samo pametno,nikako ne srljati jer smo videli da ove tzv unapred dobijene su nam se uglavnom obijale o glavu ;)

Prođe 4 dana od derbija a žene u crnom i dalje plaču :hahaha::klap:
Pogledajte njihove objave samo ovde na onoj njihovoj smrdljivoj temi - nema da se bave razlozima poraza u svojim redovima,turskom Rumenogluu,taktikama koji je (štipač po sisićima studentkinja po automobilima) sprovodio tokom utakmice......ne oni se bave kao i svaki put kada izgube - noćnim morama zvani Čović :hahaha:
Crkotine,šta drugo reći....zato su i najgora sekta koja je sportska nacija mogla da izrodi !
Večeras,samo pametno,nikako ne srljati jer smo videli da ove tzv unapred dobijene su nam se uglavnom obijale o glavu ;)
Kontinuitet mora da se održava a za komšije me zabole uvo. Nemam vremena da se bavim njima s obzirom da su prestali i basket da gledaju posle fudbala.

Back