kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.260
оћете бити 15 ти ?Našao si kome ćeš da objašnjavaš,navijaču čiji je klub nastao neuspelim abortusom u Zagrebu.
залгирис се узјогунио а и асвел... а и алба вас нашамарала
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
оћете бити 15 ти ?Našao si kome ćeš da objašnjavaš,navijaču čiji je klub nastao neuspelim abortusom u Zagrebu.
Evo vi po usima dobili i od nas i od Monaka,ne znam gde zuris ima jos 10 kola do kraja,mnogo toga je u igriоћете бити 15 ти ?
залгирис се узјогунио а и асвел... а и алба вас нашамарала
Ne možeš nas i njih da porediš.Evo vi po usima dobili i od nas i od Monaka,ne znam gde zuris ima jos 10 kola do kraja,mnogo toga je u igri

Nisu se čuli naravno jer nije bilo organizovanih dolazaka,organizacije i koreografija koje im sve obezbeđuje Mozzartsport.Nisu se culi sekunde jedne,demoliranje potpuno navijacki.Da su oni uzeli trofej bio bi jako bitan posto nisu,to je ne bitan trofej za njih![]()
Od starta su im usadili mrznju svima prema Zvezdi,kako ko dodje u Partizan.Eto vidis recimo mi kad pobedimo nasi igraci kad povedu neku pesmu to bude za nas pesma,dok kod njih povedu uvredljivu pesmu e tu se vidi ko je ko
Nije ni čudo što imaju najeću bazu navijača kod šiptara jer im je u krvi kao kod šiptara gde decu uče odmah da mrze Srbe a ove u Srbiji da mrze Zvezdu.Od starta su im usadili mrznju svima prema Zvezdi,kako ko dodje u Partizan.Eto vidis recimo mi kad pobedimo nasi igraci kad povedu neku pesmu to bude za nas pesma,dok kod njih povedu uvredljivu pesmu e tu se vidi ko je ko
Ma to su ljudi brate koji vise mrze nego sto vole,a ako nesto mrzis ti u dusi onda nisi cist.Pogledaj samo koliko vremena posvete nama kada igraju protiv nas,bukvalno sve vreme pevaju o nama.I mi pevamo,ali u granicama normale kod njih navijanje dobija na jacini kada u tekstu ima rec Zvezda.Oni su kompleksaska tribina i klub,nece oni to priznati nikada ali to je tako.Boli ih sto smo i veci klub i bolja tribina i to je realnost,pa eto otkud i tolika mrznja njihova.Nije ni čudo što imaju najeću bazu navijača kod šiptara jer im je u krvi kao kod šiptara gde decu uče odmah da mrze Srbe a ove u Srbiji da mrze Zvezdu.
Imaš video iznad gore i to je samo jedan takav bizaran slučaj.
Njhova najveća podrška uvek bila i ostaće:
To što oni posvećuju više vremena nama nego svom klubu,to nije ništa novo i to traje i kada Vučko nije bio na vlasti.Njihova opsesija Zvezdom je čudo.Ma to su ljudi brate koji vise mrze nego sto vole,a ako nesto mrzis ti u dusi onda nisi cist.Pogledaj samo koliko vremena posvete nama kada igraju protiv nas,bukvalno sve vreme pevaju o nama.I mi pevamo,ali u granicama normale kod njih navijanje dobija na jacini kada u tekstu ima rec Zvezda.Oni su kompleksaska tribina i klub,nece oni to priznati nikada ali to je tako.Boli ih sto smo i veci klub i bolja tribina i to je realnost,pa eto otkud i tolika mrznja njihova.
Na to dodaj kako ga podržava lik na temi kojem je do juče sve živo po spisku spominjao a sada ga kao šatro smiruje
Kakvi su to bolesnici !!?