Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.457
Zamalo opet od gotovog veresija, ali dobro je zasluzili smo pobedu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeste, Obradovic ne bi mogao da pobedi ovaj evrokup-PAO u derbiju zacelja, jer nije pobedio nikog.To moze samo Rudonja.
Ovaj PAO se ne bi vratio iz Laktasa, kakav je ovo jad, kakvi su ovo igraci, sta je ono bilo? Indijanceros Nedovic najbolji igrac, sve receno.
Очекујем нешто ново. Промену на боље а пошто смо на истом нивоу ове године и победу, што да не.
Takodje
Zamalo opet od gotovog veresija, ali dobro je zasluzili smo pobedu
Odbrana dobila na kraju utakmicu. Vidi se Radonjin pečat već posle nedelju dana. Da je ćelavi Obradović ovo vodio izgubio bi. Biće ovo mnogo bolje.
Ali, Rudonja jeste bolji od Obradovica u jednoj stvari, a to je sto je jos odavno skopcao da mu treba aktivna baza domacih igraca, zato je u prvom poluvremenu (bar koliko sam gledao) insistirao na tome. Prvo domaca baza, pa tek onda Vucko kupuje tonu skupih stranaca.
Što se evrolige naredni meč igramo u Beograd protv Fenerbahčea, počinje drugi deo sezone, meč je na programo na Božić, na Božić 1999 smo igrali protiv Žalgirisa u Evroligi a za nas je igrao Vlade Divac, dobili smo taj meč u prepunom "Pioniru"
Ovaj PAO ništa nije slabiji od berlinske Albe, Obradović je izgubio dva meča koje smo kotrolisali i vodili skoro sve vreme u Beogradu, protiv Olimpijakosa i Albe, ubedjen sam da je on bio na klupi i ova prednost sinoć bi bila prokockana, ušli bi u produžetak i tamo bili glatko poraženi. naravno da ova pobeda nije ništa epohlno ali Obradović nije trenerski dorastao Zvezdi...
Ovaj PAO ništa nije slabiji od berlinske Albe, Obradović je izgubio dva meča koje smo kotrolisali i vodili skoro sve vreme u Beogradu, protiv Olimpijakosa i Albe, ubedjen sam da je on bio na klupi i ova prednost sinoć bi bila prokockana, ušli bi u produžetak i tamo bili glatko poraženi. naravno da ova pobeda nije ništa epohlno ali Obradović nije trenerski dorastao Zvezdi...

Evroliga ne slavi BozicСрамота што се игра на Божић. Могли су играти вечерас ако не у петак.
Taman poslaА ти ниси гласноговорник С.Б. зар не?![]()