KK Crvena Zvezda

Jeste, Obradovic ne bi mogao da pobedi ovaj evrokup-PAO u derbiju zacelja, jer nije pobedio nikog.To moze samo Rudonja. :hahaha:

Ovaj PAO se ne bi vratio iz Laktasa, kakav je ovo jad, kakvi su ovo igraci, sta je ono bilo? Indijanceros Nedovic najbolji igrac, sve receno.

Ali, Rudonja jeste bolji od Obradovica u jednoj stvari, a to je sto je jos odavno skopcao da mu treba aktivna baza domacih igraca, zato je u prvom poluvremenu (bar koliko sam gledao) insistirao na tome. Prvo domaca baza, pa tek onda Vucko kupuje tonu skupih stranaca.

Što se evrolige naredni meč igramo u Beograd protv Fenerbahčea, počinje drugi deo sezone, meč je na programo na Božić, na Božić 1999 smo igrali protiv Žalgirisa u Evroligi a za nas je igrao Vlade Divac, dobili smo taj meč u prepunom "Pioniru"

Jeste, Obradovic ne bi mogao da pobedi ovaj evrokup-PAO u derbiju zacelja, jer nije pobedio nikog.To moze samo Rudonja. :hahaha:

Ovaj PAO se ne bi vratio iz Laktasa, kakav je ovo jad, kakvi su ovo igraci, sta je ono bilo? Indijanceros Nedovic najbolji igrac, sve receno.

Ovaj PAO ništa nije slabiji od berlinske Albe, Obradović je izgubio dva meča koje smo kotrolisali i vodili skoro sve vreme u Beogradu, protiv Olimpijakosa i Albe, ubedjen sam da je on bio na klupi i ova prednost sinoć bi bila prokockana, ušli bi u produžetak i tamo bili glatko poraženi. naravno da ova pobeda nije ništa epohlno ali Obradović nije trenerski dorastao Zvezdi...

Odbrana dobila na kraju utakmicu. Vidi se Radonjin pečat već posle nedelju dana. Da je ćelavi Obradović ovo vodio izgubio bi. Biće ovo mnogo bolje.

Прво немој Салета да вређаш а друго, да их не убишмо у првом полувремену из даљине могли смо да се бранимо к'о Спартанци, најебали би.

Ovaj PAO ništa nije slabiji od berlinske Albe, Obradović je izgubio dva meča koje smo kotrolisali i vodili skoro sve vreme u Beogradu, protiv Olimpijakosa i Albe, ubedjen sam da je on bio na klupi i ova prednost sinoć bi bila prokockana, ušli bi u produžetak i tamo bili glatko poraženi. naravno da ova pobeda nije ništa epohlno ali Obradović nije trenerski dorastao Zvezdi...

Не мора да значи! Они из Москве су тако пали пре месец-два.

Zamorni i dosadni

Logično. Rundavi Obradović je imao par preslikanih mečeva kao sinoćni i izgubio ih je. Uz to nema ko nas nije zatrpavao trojkama. Obradović je veliko razočarenje za mene. Igra mu je bila level Alempije. Imao je šansu u Zvezdi, sam izabrao igrače, bio sa njima od prvog dana, imao dovoljno vremena za uigravanje... Nije uspeo. Ćao i doviđenja.

https://www.kurir.rs/sport/kosarka/...izgubila-od-igokee-a-znam-da-se-dodik-radovao

Ljubitelj ste fudbala, šta ste poslednje gledali?
Gledam i fudbal i košarku, ali košarku najviše pa onda fudbal. Ali pratim i odbojku, i vaterpolo, i rukomet koliko stignem. Poslednje što sam gledao je nažalost Igokea - Zvezda i 20 razlike za Igokeu. Znao sam da se Dodik raduje, a on je znao da ma koliko da sam sportski primio poraz, da mi nije lako... Tako da sam se baš nasekirao, ali šta da radite, to je sport.
- - -

Samo bez sikiracije, sve ce biti OK samo treba dovoljno igraca i trenera promeniti, sto skuplje to bolje, dovoljno miliona ulupati, i evo kaze i Brenus Lupus po treci put ove sezone, bice bolje uskoro. :mrgreen:

Срећна Нова година свим навијачима и учесницима на подфоруму. Да се много пута радујемо ове године. Живели!

Срећна нова 2021..jpg

Конференција за штампу пред Фенербахче...

..Одлична екипа која се „подиже“, довели су у међувремену и Марка Гудурића. Међутим , улазимо у добром расположењу у ову утакмицу. Мислим да ће одбрана бити кључ, Фенербахче игра са доста акција доста „сетова“ и биће нам потребна пуна концентрација свих 40 минута. И Фенербахче као готово све екипе у Евролиги има доста осцилација. Пре неких 2-3 недеље имали су резултатску кризу, имали су лош период, али резултати које су направили у међувремену јасно показују да су се „извукли“ из тога и да нас очекује врло тешка утакмица рекао је Давидовац.

Ево Радоњине изјаве после утакмице у четвртак..

“ Тешка утакмица, честитам Фенербахчеу на победи. Промашили смо последњи шут, а они су погодили на крају, али дали смо свој максимум, играли смо са много енергије, уз неке грешке, наравно, али и много добрих ствари уз проблеме које смо имали. Кори Волден није могао да нам помогне на крају утакмице. Наставићемо да радимо и да ћемо бити здрави кад нам буде најважније. Надам се да није ништа озбиљно са Коријем, мислим да је он могао да нам да још мало енергије у тим тренуцима”

https://kkcrvenazvezda.rs/2021/01/07/poraz-crvene-zvezde-uz-zvuk-sirene/

Back