KK Crvena Zvezda

52269957_1172862366222834_6688353124664475648_n72d5f392bf5cd7b1.jpg

Joj, sta rade...

Evidentno je da ovde nešto smrdi i to debelo mora se reći da se neke pare iz države upumpavaju u partizan nesrazmerno i nedostojno preko limara ostoje...da li je to zbog toga što čović nije dozvolio braći vučić da preuzmu klub ili zbog nečeg drugog ne znam ali to je činjenica da je partizan miljenik vlasti i da ima neograničeni budžet

Kao što sam i pisao pre neki dan da je Tomić neviđena budaletina od trenera.
Zašto,dovoljno je pogledati samo taj deo oko izvođenja auta i ostavljenog Berona da bude ispod koša.Nečuveno.
Iskreno nisam ni očekivao ništa bolju igru od one protiv odličnog Dinamika (Mega je za neku drugu analizu i onaj rezultat nije realan).
O sudijama i njihovim blago rečeno katastrofalnim odlukama na našu štetu neću trošiti vreme ali moramo da se pomirimo sa time da je ono na kraju bio čist faul nad Lendejlom.
Nisam ni malo optimističan što se nastavka tiče jer imamo statuu od trenera i većinom nemotivisane igrače.Ne znam šta može da nam donese Kej Si?!
Nadam se da će se probuditi za ove važnije mečeve koji nas očekuju u nastavku.

Evidentno je da ovde nešto smrdi i to debelo mora se reći da se neke pare iz države upumpavaju u partizan nesrazmerno i nedostojno preko limara ostoje...da li je to zbog toga što čović nije dozvolio braći vučić da preuzmu klub ili zbog nečeg drugog ne znam ali to je činjenica da je partizan miljenik vlasti i da ima neograničeni budžet

Свиња преузела Звезду??! :eek:

I ko vama vidi klub, katastrofa. Samo se pitam, da li ga je bar malo sramota. Stvarno je jadno sto na ovakav nacin razgovara sa voditeljkom. A jes' vam je on legenda, nema sta.

Nije on ničija legenda.On je budala ali nam treba jedan takav zbog kriminalaca koji su prodefilovali (i još uvek ih imate) u vašem ruglu od kluba.
Kada ste vi u pitanju,Čović da se poziva na rušenje vaše KK prostitucije imao bi moju podršku.

D0v845WWoAAOxdm-1-1024x1024.jpg

Naš ratnik i borac do kraja.Lomi sve pred sobom i samo tako neka nastavi :cool:
Najviše bih voleo da se milov i aleksandovački mafijaški projekat nađu u polufinalu i da se izlome pa da bilo kojeg od njih dočekamo u finalu a onda - udri u meso :)

Poslednja izmena:
Nikada nije ni trebalo biti ove utakmice jer se ova ogavna mafijaška kk organizacija sa sedištem u Aleksandrovcu trebala ugasiti i na njihovom mestu izgraditi neki dečiji park.
J*bo ih gospodar i onaj njihov Ostoja.G*vna od kluba i navijača kakav svet nije video !
Nabiti stoku i pošibati se sa njima u revanšu.

Sad kada se malo slegnu utisci, veoma bitna pobeda uz tesku muku izvojevana. Iako ne gotivim debelom Trinkija tacno je covek predvideo utakmicu. Na nasoj strani je bio kvalitet i pritisak. I zaista tako je i bilo. Mi neki kvalitet na papiru uspeli smo da materijalizujemo tek u onih nekoliko poslednjih lopti u produzetku. Dobro je da je konacno iskocio FIlip Covic da okaje grehe za lose utakmice u prethodnom periodu. Odigrao je na adrenalinu, on i Davidovac uz maestralnog Berona.

Nije mi jasno sta je citavu utakmicu radio Perperoglu i nas centarski dvojac koji je za 45 minuta koliko je mec trajao, ukupno postigao neki mizeran broj poena. Cirbes je najvece razocarenje ove sezne. On je sezonu poceo sasvim pristojno, ali je odjednom nestao. Neko rece, on i Kuzmic da prave bistu Jovicu sto je od njih napravio igrace.

Ogromno razocarenje je i trener Tomic. Mislim, koliko je realno pljuvati trenera koji ima jedan poraz do sada u ABA ligi. Svideo mi se na pocetku sto j strog, sto nikada nije zadovoljan, ali ekipa pod njim ne samo da nije napredovala, nego je nazadovala u odnosu na pocetak sezone. Na pocetku smo igrali sa jakom odbranom i velikim brojem asistencija. I to je licilo na nesto, usudicu se da kazem da je cak malo podsecalo na Radonjicevu Zvezdu. Negde smo se izgubili tako da smo postali ekipa koja se ispucava trojkama. I dok nas ke.nja mi kidamo, ali ako sut stane u stanju smo za kratko vreme da ispustimo prednost. Ono sto nas je ovde spaslo je sto imamo duzu klupu i rotiramo veci broj igraca. Sada smo imali dzokere u vidu Covica, Davidovca i Dobrica.

Pred revans mi smo uspeli da smanjimo pritisak jer nam poraz ne znaci i kraj puta ka tituli. Sada je malo veci pritisak na Partizanu. Oni su imali partiju iznad svojih standarda (mislim da su trojoke sutirali vise od 40 odsto), pa se nadamo da nece da je ponove. Mislim da nam je velika sansa sada da u drugoj utakmici resimo pitanje bas zbog tog pritiska i obeveze koju imaju pred svojim navijacima. Nadam se da smo mentalno spremni za takav mec.

Bez pleja smo nayebali.. uz to idemo u onaj zverinjak pun psihopata i raznih sličnih bolesnika.

Evo jedna guslarska, borbena kad se ide u boj sa poturicama, dok njima palme njišu grane.

Poslednja izmena:

Back