Da sumiramo malo utiske uoci kraja ove i pocetka naredne godine. Ovo je po om misljenju veoma dobro selektiran tim, daleko bolje selektiran od proslogodisnjeg. Mislim da je Tomic za sada bio itekako na visini zadatka. Svidja mi se sto je autoritativan i zahtevan trner. Mislim da samo u jednoj nasoj pobedi on je rekao da nema sta da zameri. Toliko je utakmica gde smo pobedili a gde se on koncentrisao na segmente igre gde je potrebno poboljsanje.
Necu o svakom pojedincu trositi reci, samo da kazem moje zapazanje da je tim dobro izbalansiran i pokriven na svim pozicijama. Od kada smo ubacili malog Nenadica u rotaciju, a smanjili vreme Covicu junioru manji su nam padovi u igri. U ABA ligi za sada krstarimo lagano sa pola gasa i ne vidim ko moze da nam ugrozi prvu poziciju. Opet, plej of je druga prica. Imajuci u vidu proslogodisnje iskustvo sa Buducnoscu, verujem da ce Coki znati da digne pritisak da nam se ne dozvoli mesetarenje kada je sudjenje u pitanju. Ali onda igraci i Tomic moraju da odrade svoj deo posla, a to znaci da nema opustanja.
Kada je u pitanju Evrokup, imali smo onu krizu koja nas je kostala bolje pozicije. Sada smo u najtezoj grupi, ali sustina je da ako hoces neki visok plasman ti moras da se nadmeces sa najboljima. Nema za cime da kukamo, vec na parket i na pobedu.
Ukoliko budemo igrali EL naredne godine, zaista bih voleo da osnova ovog tima ostane, posebno stranci koji daju ogroman doprinos i koji su opravdali sva ocekivanja za sada.