KK Crvena Zvezda

Ovaj smešni klub koji smo otresli pre koji dan nije nam nikakav konkurent. Na njih ne treba trošiti reči osim ako želite da ih podyebavate. Jedini konkurent nam je Budućnost a mi smo još daleeka od nivoa igre koji bi nam garantovao pobedu nad Milom i Dzilom.

Ovaj smešni klub koji smo otresli pre koji dan nije nam nikakav konkurent. Na njih ne treba trošiti reči osim ako želite da ih podyebavate. Jedini konkurent nam je Budućnost a mi smo još daleeka od nivoa igre koji bi nam garantovao pobedu nad Milom i Dzilom.

Otresli smo ih k'o slinu o pod.
Daće Bog da im se kletva Nolana Smita razvlači kao Benfika i Gutman :D

Sinoc smo imali mali reset sistema kada je u pitanju Evrokup. Izasli smo iz te mini krize u ovom takmicenju a sada smo i osigurali plasman dalje. Za sada sezona tece po planu. Dominacija u ABA ligi i rutiniranje protivnika, manji problemi u Evrokupu, ipak, uspesna polusezona za sada.

Da sumiramo malo utiske uoci kraja ove i pocetka naredne godine. Ovo je po om misljenju veoma dobro selektiran tim, daleko bolje selektiran od proslogodisnjeg. Mislim da je Tomic za sada bio itekako na visini zadatka. Svidja mi se sto je autoritativan i zahtevan trner. Mislim da samo u jednoj nasoj pobedi on je rekao da nema sta da zameri. Toliko je utakmica gde smo pobedili a gde se on koncentrisao na segmente igre gde je potrebno poboljsanje.

Necu o svakom pojedincu trositi reci, samo da kazem moje zapazanje da je tim dobro izbalansiran i pokriven na svim pozicijama. Od kada smo ubacili malog Nenadica u rotaciju, a smanjili vreme Covicu junioru manji su nam padovi u igri. U ABA ligi za sada krstarimo lagano sa pola gasa i ne vidim ko moze da nam ugrozi prvu poziciju. Opet, plej of je druga prica. Imajuci u vidu proslogodisnje iskustvo sa Buducnoscu, verujem da ce Coki znati da digne pritisak da nam se ne dozvoli mesetarenje kada je sudjenje u pitanju. Ali onda igraci i Tomic moraju da odrade svoj deo posla, a to znaci da nema opustanja.

Kada je u pitanju Evrokup, imali smo onu krizu koja nas je kostala bolje pozicije. Sada smo u najtezoj grupi, ali sustina je da ako hoces neki visok plasman ti moras da se nadmeces sa najboljima. Nema za cime da kukamo, vec na parket i na pobedu.

Ukoliko budemo igrali EL naredne godine, zaista bih voleo da osnova ovog tima ostane, posebno stranci koji daju ogroman doprinos i koji su opravdali sva ocekivanja za sada.

Ono nešto što je zove KK Budućnost Voli,a što na sve liči ali na normalan i organizovan klub ne liči,pokazao je još po ko zna koji put ove sezone,da ni ne zaslužuje da uđe u f4 ABA lige,a kamoli da je osvoji.Oni protiv Krke nisu napravili ni jednu jedinu akciju,potpuno su nemoćno izgledali.I ako mi od njih treba da se plašimo,onda bolje da nas nema.

Hvala momcima za ovaj novogodisnji poklon nad milogorskim dukljanima. Nismo im dozvolili da se protiv nas vracaju u zivot. Jos jednom da pohvalim izvanrednu selekciju igraca i odlican roster koji imamo. Perperoglu, mozda ga nema nigde protiv Krke, Igokee i slicnih, ali kada dodje neki derbi izdominira. Posebno me raduje mali Borisa. Sve je bitniji za igru ekipe, samo malo da stekne kontinuitet. Sve predispozicije su tu, fizikalije, talenat, sut. Stvarno bih voleo da zadrzimo i ove strance koje sada imamo, jer mislim da nam treba najvise dva pojacanja da ekipa bude konkurentna u EL, naravno ako se plasiramo.

Srećan i ponosan na ove momke koji su sinoć po drugi put odrali "evroligaški" ( :rotf: ) šiptarsko-mafijaški klub.
Džaba im lova od kokaina,džaba i ovima iz prostitucije što im vladar sipa ko blesav,odraćemo ih sve na gomili.
Braćo Delije,srećna Vam Nova godina :D

malko LM dilejni, nakon toliko tviter necu ne bih nikad ja voooolim crno beeeleeee...
od sjutra trenira snama, a poslije te tamo vamo mudo desno tebi lopta njima mrs - hohohoho bazicne pripreme, bice prestavljen.
sto no vele u pg, ne zna ruska zima ali zna malko LM dje ce.
pa kodnas.
sisaj ga ostoja

zvek.
pivo.jpg

sitne duse...
sag... ni... te... se...

Nema ideja,nema igre,nema hemije...
Totalni raspad od igre.Ovaj rezultat protiv Mege nerealan.
J*bem ti i trenera mrtvaka.Kod Alimpijevića si znao da je totalni amater/duduk a ovaj nazovi "košarkaško trenersko ime" ne vredi ni za limenu šolju pasulja tetovca !

Bolan poraz..

Ali ne bi bio toliko da nas DIREKTNO sudije nisu ujebale bukvalno odlucivsi ovo finale..

Renfro ne prenosi loptu za osam sekundi...sviraju faul Covicu
.. Renfro pravi faul nad Covicem, dobija bar tri metra i daje tri poena...Ovo je kljuc utakmice...

Sve je ovo sprega KSS-a u danima pred ovaj turnir..A cini mi se da sam na ponovljenom snimku video kako i celavi selektor iz loze gestikulira da je bio faul ovo na kraju...

Grobarska govna sve vam *****.....a tek o predsedniku partizana limaru ostoji koji je bio kod velje ilića čovek nema nikakvu školu obogatio se kod velje na kriminalu pa prešao kod vučića i sada se javno hvali kako ga vučić podržava i zove posle svake utakmice a država sipa pare bez problema u partizan...

Није било само то...било је још најмање 5 измишљених фаулова у последњој четвртини. Без икаквог контакта. Али није проблем у суђењу, Звезда има лоше суђење и у Србији и у АБА лиги већ пуно година. Ми смо само последње две сезоне јако слаби, па судијске грешке имају већу тежину. Што пре отерати Човића, клуб је захватила гангрена.

Back