KK Crvena Zvezda

Meni je samo fascinantno da je Sasa Obradovic zeleo da se vrati tamo odakle je dobio zestok nogobulj, ali dobro, sigurno ce lepo to naplatiti, pride je i kuci. Daleko bolji izbor nego giros-majstor svakako.

Kako je to interesantno, neka vrata se otvorise kako je otisao Cova, a opet, opao je malo pritisak na sudije i sve organizacije sto se odmah osetilo u broju trofeja. Nikako da se poklope kockice.

Bas je konradiktorno biti efempeovac. :mrgreen:
Кад помињеш трофеје, помени и однос победа-порази гирос мајстор ВС румени од како воде ККП и ККЦЗв.

1760728220207.png

Zaustavljeni Tawares i Kampazo tako se to radi ako oces pobediti Real.Odjelej odlican!!
Ok uz Mekintajera pravi stub u odbrani i dobar u napadu.
Odjelej kljuc nije se to videlo ali on je ozbiljan igrac.
Cast svima ali kad je Odjelej usao razgrno rmpalija malo i sve top.Vidi se cvrsto nba iskustvo ja bi ga pustio 40 min da igra.
Odlicna odbrana kolektivna visi nivo pritiska.
Nawora dobar ali i pomalo neozbiljan pred kraj puno gubio lopte.
Kad udje Jago gubi se plan igre Zvezdi treba rezervni plej nesto bolji.
Ali sta je tu je.

Poslednja izmena:
ПОЦЕПАСМО СТОКУ,ВЕЧИТО ПРИВИЛЕГОВАНУ...
Ма им. Ј.Ј .Ј...
јер морамо се држимо стриктно Бонтона....
стриктно цивилизовано.
Ми смо опако Добар Тим,изу8амо гробаре 30 Разлике !:klap::klap:

Odjeleja stavit u reket i nema zime momcina sve to resi jak ko konj izgurao ih sve redom.
I uz sve to okretan i u napadu zna igrat.Bez obzira na visinu ko konj je jak odvali Tawaresa nigde ga nije bilo.
Izvadio Vucic lovu nema sta Zvezda ce bit dobra ove godine Sasa sve to povezao hemija se vidi.
Cvrstina u odbrani,Mekintajer odlicno vodio ekipu ali moraimat dobru zamenu da ne pada rezultat.

Ovo je ono što se traži,ovo je ta energija koja nam je potrebna da bi se nosili sa svim protivnicima EL :heart:
Ne pamtim da smo u nekom duplom kolu pokazali pre svega ovakvu borbenost.
Hvala Saletu ( i Tomoviću),ceo tim se izdigao iz korena za svega 7 dana.
Sa nikad kraćim rosterom mi dobijamo gotovo unapred 3 izgubljene utakmice (nijedna nije nosila neizvesnost) :klap:
Ne bih da izdvajam pojedince,ovo je timska pobeda i samo tako neka nastave a grmljavina sa tribina neće prestajati ❤️

Mentolski vođa sektaških glodara Žeks "Zvezda pobedila umornog Reala" (mi bez 7 igrača)..."prva pobeda partizana posle 24 godine" (Baskonija igrala bez najboljih i koja je u EL jedina sa svih 5 poraza).
The ludara is open 24 hours :hahaha:

Ovog momcinu stavit 35 min ako moze izdrzat da igra u reket i mir.Ima da Zvezda sa Ojelejem ispod kosa dogura daleko.Ne da igra krilo vec 4/5 i bit ce sve ok.Ako Mekintajer bude u kontinuitetu nema zime.
Sa ovom dvojicom mogu dakeko.

Prilozi

• IMG_20251018_103701.jpg
    IMG_20251018_103701.jpg
    75 KB · Pregleda: 1

Back