- Poruka
- 52.078
Iskreno čuo sam za Topića i Uvalina. Za ostale nemam pojma ko su. PS Sad malo pogledah. Možda je samo ovaj prvi realan. I Topić.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno čuo sam za Topića i Uvalina. Za ostale nemam pojma ko su. PS Sad malo pogledah. Možda je samo ovaj prvi realan. I Topić.
Kadeti Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije u košarci, pošto su u finalu kadetskog prvenstva države bili bolji od ekipe Partizana rezultatom 83:74.
Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde mts bio je Popović sa 20 poena, 10 skokova i 4 asistencije, Živanović je dodao 17, Manojlović je ubacio 14, Tomašević 13, Vasić 12 uz 6 asistencija.
Zaboravio si pikado da pomeneš.
Tu ste nas iz gaća istresli...
Ako to pratiš,objavi ili otvori temu.
Bože sačuvaj.
Ja pratim samo ove revijalne utakmice, tipa finala kupa ili ABA lige.
1. Borko Radović
2. Topić
3. Zoran Lukić
4. Milan Tomić
5. Uvalin
ima ih još..
Svi su za tri klase iznad nesposobne neznalice manekena.
cus kriv alemipije... majko sveta...
pa znate li vi koje su se ***** ponabacale sudijama da ona seljacina uzme ABU?
ma znate ***** moj...
u novije ili dervis doba?Nije kriv Alimpije , kriv je Čović što je tog duduka i neznalicu doveo da vodi jedan EL tim. Sad su nas vratili taman tamo gde smo i bili kada nas je preuzeo Čović.
I yebeš Vršac i ovu nebitnu ligu. Bitno je bilo uzeti ABA ali qurrac sa Alempijem. Taj ni raspalu Megu sa omladincima nije mogao da dobije.
Najgori trener koji je ikada vodio Zvezdu. Jel znaš nekog ko je bio gori.?