KK Crvena Zvezda

Iskreno čuo sam za Topića i Uvalina. Za ostale nemam pojma ko su. PS Sad malo pogledah. Možda je samo ovaj prvi realan. I Topić.

Topić je tu, nije problem. Radović je bio pomoćni trener Radonjiću i kada je DR otišao logično je bilo da ga nasledi ali je uskočio zet. Trebalo je da ode sa Radonjićem u Bajern ali tamo 100 godina radi isti pomoćni trener tako da je tamo izvisio. Uvalin je u Turskoj i mislim da mu uskoro ističe ugovor, Tomić je dugo bio pomoćni u Olimpijakosu pa bi možda i došao . Lukić, sada pogledah je ponovo trener u Njižnjem. Sigurno ih ima još. Nije teško biti bolji od Alenmpija Svetoga.

Iskreno čuo sam za Topića i Uvalina. Za ostale nemam pojma ko su. PS Sad malo pogledah. Možda je samo ovaj prvi realan. I Topić.

uvalin je vec vodio zvezdu.
on je bio mokin pomocni trener kad je moka otisao zbog katastrofalnih rezultata i niza poraza..kad je uvalin preuzeo imao je niz pobeda mislim da je bilo nesto 4 od 5 utakmica.
u svakom slucaju je napravio preokret.
u sustini on je dobar trener..ne tako zvucan ali postize rezultate.

Kadeti Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije u košarci, pošto su u finalu kadetskog prvenstva države bili bolji od ekipe Partizana rezultatom 83:74.
Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde mts bio je Popović sa 20 poena, 10 skokova i 4 asistencije, Živanović je dodao 17, Manojlović je ubacio 14, Tomašević 13, Vasić 12 uz 6 asistencija.

kadeti-titula-3.jpg

kako su grobosi mrceni progmizali a krv osjete.
a dok ih je dabl penetrejt ko je stigao kompLJet EC + ABA = forsiramo mlade who cares... cao zdrao a?
nego...zaboravih... dok se igrala EL i ABA, kako prodjose pripreme u zemljama soli i prsute?
sudije srale pa ulcinj izjebo nolja, a?
muta lajks diz.

1. Borko Radović
2. Topić
3. Zoran Lukić
4. Milan Tomić
5. Uvalin

ima ih još..

Svi su za tri klase iznad nesposobne neznalice manekena.

Па нико није афирмисан, све почетници, издваја се Лукић, он ради самостално.

Ужас, Топићу свака част ко играчу али он је човјек без имало енергије.

cus kriv alemipije... majko sveta...
pa znate li vi koje su se ***** ponabacale sudijama da ona seljacina uzme ABU?
ma znate ***** moj...

Nije kriv Alimpije , kriv je Čović što je tog duduka i neznalicu doveo da vodi jedan EL tim. Sad su nas vratili taman tamo gde smo i bili kada nas je preuzeo Čović.
I yebeš Vršac i ovu nebitnu ligu. Bitno je bilo uzeti ABA ali qurrac sa Alempijem. Taj ni raspalu Megu sa omladincima nije mogao da dobije.
Najgori trener koji je ikada vodio Zvezdu. Jel znaš nekog ko je bio gori.?

Nije kriv Alimpije , kriv je Čović što je tog duduka i neznalicu doveo da vodi jedan EL tim. Sad su nas vratili taman tamo gde smo i bili kada nas je preuzeo Čović.
I yebeš Vršac i ovu nebitnu ligu. Bitno je bilo uzeti ABA ali qurrac sa Alempijem. Taj ni raspalu Megu sa omladincima nije mogao da dobije.
Najgori trener koji je ikada vodio Zvezdu. Jel znaš nekog ko je bio gori.?
u novije ili dervis doba?
jesi vidjeo buduceg evroligasa protiv miksaila i ekipe? ne mora da znaci naravno, ali pametnom jasno.
cus dzilo i njegovi avengeri, a maxe... u normalne uslove metla ala lebronto...

Back