KK Crvena Zvezda

Најава серије !

Experience vs. ambition – the Finals are set to begin

normal_KK_BUDUCNOST_VOLI_-_KK_CRVENA_ZVEZDA_005.jpg

http://www.aba-liga.com/news.php?id=40196

Poslednja izmena:
Ako ne izađe nema EL. Bez EL nema para,bez para nema jakih pojačanja,bez istih nema opet ABA i za dve godine imaćemo borbu Zvezde i Partizana ako isti ne bankrotira u totalu u međuvremenu za mesto u evrokupu.

Osim naravno ako spin majstor odluči da napusti ligu u koju je svojevremeno na silu uterao srpske klubove i čiji je sad predsednik i ima verovatno neki procenat pa će sad kao da igra neki rekreativni FIBA kup. Mislim daj bre.

Naravno da će izaći na teren. Verovatno pritisak na sudije za večeras, spin dostojan Vujoševića svojevremeno. Verovatno treba nekom opravdati sve što su zasrali ove godine počev od trenera amatera pa do bezličnog rostera... da se osigura. Zli Slovenci,pokvareni Milo, euri...klasik što bi se reklo :mrgreen:

Inače Zvezda je opljačkana sinoć ali je dovoljno dobra bila da dobije i tu i 4-tu i eventualnu 5-tu. Čak i sa onim antitalentom na klupi i sudijama koji navlače za crnogorce,predaja ne bi smela da bude opcija.

Poslednja izmena:
Navijač sam Zvezde , ali čestitam Budućnosti na ZASLUŽENOJ tituli , i mislim da je ovom porazu večeras kumovalo i tipična naša priča oko hebenih sudija i zavera. , tj.Čović je izjavama dodatno sjebo ovaj solidan tim Zvezde.

Sledeće godine lepo ćemo gledati EUROCUP i to je prosto tako , a videćemo koliko će se Zvezdai njene gazde izdići iz samoubeđenosti da su uvek moćni i krenuti da obnove time i zašto ne krenu na titulu u tom eurocupu.

Navijač sam Zvezde , ali čestitam Budućnosti na ZASLUŽENOJ tituli , i mislim da je ovom porazu večeras kumovalo i tipična naša priča oko hebenih sudija i zavera. , tj.Čović je izjavama dodatno sjebo ovaj solidan tim Zvezde.

Sledeće godine lepo ćemo gledati EUROCUP i to je prosto tako , a videćemo koliko će se Zvezdai njene gazde izdići iz samoubeđenosti da su uvek moćni i krenuti da obnove time i zašto ne krenu na titulu u tom eurocupu.

Potpisujem.
Tim koji smo imali nije mi ulivao neku posebnu nadu za osvajanje aba lige iako smo bili prvi posle regularnog dela.
Ekipa bez međusobne hemije,prečesto rastrzana igra.Sa 11 pobeda u EL možemo da budemo presrećni (nisam očekivao više od 5-6 pobeda).
Tim sastavljan tokom takmičarske sezone,trener zelen,prečesti bojkoti,poluprazne tribine - takođe jedni od faktora loše sezone.
Ostaje još ovo domaće ali to će biti više radi prepucavanja navijača koje će se zaboraviti i o pobedniku se neće glabati više od 3 dana nakon završetka sezone.
Inače ovu večeras odgledao od zadnja 3 minuta druge četvrtine.

Potpisujem.
Tim koji smo imali nije mi ulivao neku posebnu nadu za osvajanje aba lige iako smo bili prvi posle regularnog dela.
Ekipa bez međusobne hemije,prečesto rastrzana igra.Sa 11 pobeda u EL možemo da budemo presrećni (nisam očekivao više od 5-6 pobeda).
Tim sastavljan tokom takmičarske sezone,trener zelen,prečesti bojkoti,poluprazne tribine - takođe jedni od faktora loše sezone.
Ostaje još ovo domaće ali to će biti više radi prepucavanja navijača koje će se zaboraviti i o pobedniku se neće glabati više od 3 dana nakon završetka sezone.

Jesi li slučajno zaboravio da spomeneš Dušana Silnog?

Upravo. Toliko slavljeni Radonjic je imao zestoke kikseve, oprao ga je Dule sa klincima prvi put, prosek godina 20, a onda i Saric i Blesingejm sami samcijati. Tek u trecoj sezoni je doslo do simbioze njegovog trenerskog i Covicevog operativnog rada koji su poceli da daju rezultate.

Samo strpljenja.

Potpisujem.

Trener je izgleda dobar , ali previše bar po mom ukusu i po onom što sam video sebe postavlja kao veliki autoritet(zelen) za razliku npr.od Radonjića koji nije imao takav pristup a mnogo je iskusniji od njega.
Već su bile počele čarke između njega i igrača u polusezoni , jer su se i igrači poput Lazića jako uskurčili a realno gledajući nisu takve veličine kako su ih mediji i javnost predstavljali.
Taj Lazić igra krvnički odbranu a ima 2 šuta u poluvremenu prošle utakmice i 50% učinka , pa **** te patak ako je to veličina od igrača onda nek ide sve u tri lepe šargarepe.

Naš mentalitet je mnogo kumovao porazu , kako zbog zelenog trenera tako iz zbog uskurčenih igrača koji nisu mogli isrpeti Alimpijevića i naći hemiju.

A što se tiče publike , to je već posebna psihička bolest , jer kad igraču Omiću sa priredi onakav doček sasvim je logčno da će atmosfera i hemija biti uništena , ada ne govorim da u prvoj tekmi u Beogradu navijači se ponašaju kao da su na fudbalskoj tekmi i pevaju svoje dok naši promašuju slobdna bacanja tokom celog toka meča.

- - - - - - - - - -

Upravo. Toliko slavljeni Radonjic je imao zestoke kikseve, oprao ga je Dule sa klincima prvi put, prosek godina 20, a onda i Saric i Blesingejm sami samcijati. Tek u trecoj sezoni je doslo do simbioze njegovog trenerskog i Covicevog operativnog rada koji su poceli da daju rezultate.

Samo strpljenja.

Strpljenja za šta?? , za titulu u ABA ili za 9.mesto u euroligi??

Titule u ABA ligi imamo i 9.mesto , pa majku logika nalaže da se mora imati veće ambicije , ili brate nek kažu koji su nam dometi pa da znamo , i ako se zacrtani dometi pređu bićemo svi zadovoljni.
Međutim kod nas pravi eurforija i fama , a onda kad ga podudlamo kaže se hajmo imati strpljenja.

Samo strpljenja.

Ovaj tim Zvezde jeste prilično dobar ali nije ni prići timu koji je Radonjić imao prethodnih sezona. A opet, u Evroligi su odigrali korektno, čak malo i iznad očekivanja. A titulu u ABA ligi je izgubio u tri tesna poraza u vrućoj atmnosferi od Džikića koji je izuzetno iskusan i dobar stručnjak. Za jednog veoma mladog i zelenog trenera koji plus radi pod ogromnim pritiskom on je ovu sezonu odradio sasvim dobro. Nije do njega to što u ekipi recimo ima Pera Antića kojem je dozvoljeno da igra kad mu se digne.

Ja sam blago ironican, a sad bez zezanja, mislim da je Alempijevic malo bilde, nafuran, laktaros, ali nije da nista ne zna, i mislim da je radan. Pristao je na ovu priliku karijere koja mu se ukazala gluposcu Covica, i srecom po svoje protivnike, bio je dovoljno dobar da ne pukne do otkaza, a dovoljno los da izgubi 2 trofeja iako je bio veliki favorit. I ja, kao neko sa druge strane, navijam da ostane, bas kao sto sam mislio i za Radonjica, jer su goli prosek koji zadovoljava Covica i njegov ego.

Samo je Radonjic posle 3 godine dosao do nekog sistema koji je bio pouzdan... Mozda dodje i ovaj, ali mu se mora nastavljati kupovati dobri timovi i ucesca u EL, kao i Radonjicu.

A to sto je pobedjivao u EL se vidi sada koliko ne znaci nista. EL se polako pretvara u revijalno takmicenje, utakmice bez intenziteta i sadrzaja, zahvaljujuci "genijalnim" igrarijama ULEB-a sa formatima i brojem klubova.

Zamisli da je na mestu Radonjica ili Alimpijevica neki trener koji je zaista stvaralac i zaista dobar. Kako je Jasikevicijus iskoristio sa Zalgirisom razvodnjenu EL da izdominira, a ne moze se reci da ima jaci sastav od Alimpijevica...

PS> Inace, ovaj tim im je sigurno najskuplji u proteklim sezonama (jedino onaj sa Markusom Vilijamsom mozda tu negde). Doveli su nekoliko igraca iz renomiranih evroligasa... malo li je? Imaju domace igrace sa koledza, doveli strane talente, placali obestecenja... Dokupljivali po potrebi Omica (koji ih je neduzan najvise i us.ro, jer je razrovario atmosferu oko kluba). Radonjicev proslogodisnji tim je bio jeftiniji i na papiru bedniji, ali je ovaj vec uspostavio sistem u kom su jedan Simonovic i Lazic uspeli izgledati kao kosarkasi (doduse ovaj drugi samo povremeno). I nisu morali kupovati Feldina, Markusa Vilijamsa i sto cuda.

Poslednja izmena:
Trener Alimpijević apsolutno mora da napusit ekipu, jer je glavni krivac za ovaj poraz.
Ovoliko ni Radonjić nije lupetao, sa Radonjićem je bilo grešaka ali je Zvezda imala igru, koju sa Alimpijevićem nema.
Nešto je bolji od Radonjića u odabiru ekipe na početku sezone(Radonjiću su redovno "dokupljivali2 igrače( ali je vodjenje sa klupe katastrofa.
Uostlaom sam je priznao tokom jedne konferencije za štampu da utakmicu najviše analizira kroz statistiku sa meča, što se smao po sebi dovoljno da odmah dobije otkaz, jer statistika može da bude smao skeundarno pomaglao a nikako glavno pri analizi nekog meča ili protivnika.

golden stejt ovo ne bi uzeo u PG. znalo se, toeto.

jos kad e covara legenda dostavio dokument istinoljubivom predsednikovom informeru. bilo je znano ali niko nije reagovao.

vratice se sve to postenjacini covicu, u sudnici specijalnog suda, nadam se. a za ovaj genbeng nad abaligom koji sprovodi nekoliko sezona bi morala da padne jedna eliminacija iz iste, i da sa sobom povede jedan od svoja dva fmpa. nek bira koji ce, koji on i veca vise vole.

jer ako niste znali, to je neregularno imati dva ista kluba i jednoj ligi.

ah da, vi ne znate... ja se izvinjavam.

Poslednja izmena:
znaci gledao si utakmicu 3.

Samo utakmicu 1. Imam stomak, ali za vas coviceve+milovi, moralo se na play-by-play, da se bar oci postede. :ok: al informisan sam bez brige, nije bilo u utakmici 3 nista nevidjeno za ilijinu utakmicu 2, recimo. tad su se mogle sutirati reklame na sudijske odluke i potezati igraci bez nesportske, al jbg. nie bilo obrknezevica, lepo se covara zapitao. to je pitanje sa kojim cemo i ustati ujutro.

Poslednja izmena:

Back