KK Crvena Zvezda

U kom svojstvu premijer nastupa?

Ovo samo moze da bude kontraproduktivno, ne samo za Zvezdu, vec za sve nase klubove u Evropi, bilo da je fudbal u pitanju ili basket.

Samo me čudi kako pre tvog ličnog stava povodom ovog teksta nisi prvo napomenuo nešto o Kuriru jer ste u zadnje vreme informacije od njih ekspresno odbacivali kao novinarsku patku.
I da,gde je taj link iz Sportanda?Zamisli,na tviteru je neko nekome javio da je Vučko ovo izjavio :roll:
Inače taj isti Sportando je pre par dana imao "proverenu" informaciju o nekakvom transferu košarkaša pa su se na kraju upuvali :lol:

Interesantno da niko nije objavio vest, Kurir ne racnunam..a svi pisu demanti. Ne znam sta da mislim o ovome, kad je doticni u pitanju nista me ne bi iznenadilo, ocekivao sam da jave kako mu je ukradena kartica :mrgreen:

Šteta, bili smo egal celu utakmicu i na kraju nas ujebaše sa one dve trojke na kraju. Petveja je realno usralo, ali Spanulis je klasa i ko zna koji mu je ovo put da rešava utakmicu. Čim se digao na šut, znao sam da ulazi. Večeras je on bio taj tas na vagi. Bolesno dobra odbrana na obe strane, nemam šta da zamerim našim igračima, Bilo je grešaka, ali igrali smo protiv Olimpijakosa, a ne protiv Igokee. Rastemo kao tim, biće dana za megdana u TOP 16. Fenomenalan doček od strane braće iz Pireja, svaka čast :worth:

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&dd=15&nav_id=936482

`Oce na du.pe da progovori o tome kako Partizan nema para, a eto neko drugi ima.
Al` je shvatio da bi ispao klen ili saran, pa je onda Zeravica ni kriv ni duzan "stradao"....

A koliko je los covek, najbolje pokazuje onaj deo izjave" smrt uzima prvo najbolje"......

Kad se ta izjava uzme u obzir onda ce Vujosevic postaviti svetski rekord u dugovecnosti.

PS moderatori: Sto obrisaste moj komentar o pecanju?
Koga sam ja tu vredjao i poimence pomenuo?
Posebno u svetlu cinjenice da se upecalo nesto i to veoma brzo.

Meni ona druga grupa izgleda lakše
I meni deluje kao lakša,ne znam što smo se toliko radovali ovoj grupi?!
Moguće, ali u našoj grupi su zvučnija imena i veći klubovi, što se meni sviđa. Goreće Arena :D
J*beš zvučnija imena,Arena će se i sa lakšim protivnicima napuniti...nemoj da se začudiš ako nama i turcima narede da igramo pred praznim tribinama.

Back