KK Crvena Zvezda

Daleko od toga da smo duduci, već najbolja skakačka ekipa u EL.
O tome kako Dejo nema pojma ćemo suditi kad za to dođe vreme. Večeras je pobedio ubedljivo i nema mesta kritici.
Nisu vođe odlučile da nema navijanja, već da oni neće organizovati navijanje iz poštovanja prema stradalom bratu. Mogao je da peva ko god je hteo, ali do toga nije bilo nikome.

Malo sam razočaran, trebali smo da ih oderemo 30 razlike, da ih ponizimo a oni se zahebavaju u 4. četvrtini... ma nema veze, važno da se niko nije povrijedio :)

- - - - - - - - - -

Jovic ima solidnu kontrolu lopte :hahaha:

Bas naprotiv, koliko puta mu je lopta bezala i koliko puta se spetlja sa njom (napravi korake)

Jovic je dobar defanzivac i atleta, ali on nije niti plej niti napadac
Ma ne, Tepić je dobar plej i napadač :)

Jovic ima solidnu kontrolu lopte :hahaha:

Bas naprotiv, koliko puta mu je lopta bezala i koliko puta se spetlja sa njom (napravi korake)

Jovic je dobar defanzivac i atleta, ali on nije niti plej niti napadac

Uf, Jović bi Partizanu značio k'o ozeblom Sunce. ;)

Čestitke Zvezdi. Kvalitetniji tim s mnogo dužom klupom. Nema Partizan trenutno kvalitet da može da brani sve Zvezdine opcije u napadu.
Nije mi jasno šta se dešava sa Dangubićem? Momak je važio kao veliki talenat, a on je samo atleta koji to ne zna da koristi... Šteta...

Vilijams manje(12,5)
Marjanovic manje(14,5)
Blazic vise(11,5)
Lazic vise(5,5)
Milutinov vise(8,5)
Macvan vise(11,5)
Muric manje (12,5)
Andric manje(6,5)
Gagic manje(8,5)

Sistem 9 od 10, devet pogodaka i na to dodam Mitrovic vise(10,5).
I tako umesto da prodjem 60 000, ja prodjem jedva 5000.....
A tako je bilo lako odigrati Kalinica manje, Zirbesa manje,Bogdanovica manje..................:dash:

:lol:

Jn41fS.gif

Back