KK Crvena Zvezda

Prošle godine se u ključnom delu sezone povredio Rakočević na kom je bazirana igra, odigrali smo najbitnije utakmice sa jednom (polu)peticom, imali smo samo jednog pleja...
Ako je istina da nam dolaze trojka i jedan plej onda će biti daleko bolje nego lane. Uz to prošle godine u ovo doma sa Vukoičićem je već bio raspad sistema.

Prošle godine u ovo vreme ste i dalje sve pobeđivali, a počeli ste tamo u martu i krajem marta polako da "visite" i teško dobijate utakmice (kao sad već neko vreme), da bi u aprilu i KLS puknuli od Metalca u punom sastavu, i tu je bio početak kraja. To šta je bilo prošle godine nema nikakve veze, ukoliko Radonjić drži konce u svojim rukama. Ukoliko je u stanju da digne nivo igre od aprila u odnosu na ovo, nemate mnogo šta brinuti, bićete favoriti i konkurentni, neće biti onog nabijanja 30 razlike itd.

Ja sam rekao da je procurelo da je Jakovljević odvalio da dovodite Bobi Brauna i NCAA trojku, al kasnije sam se raspitao i video da je Jakovljević svašta lupao, i za Miličića i za Skoti Hopsona... možda čak i namerno potpaljuje i "pušta probne balone" po nalogu Čovića. Bobi Braun igra za grdne pare plej-of u Kini, mislim da je naučna fantastika da dođe.

Jedini koji im zista fali i koji je dobar igrač je Gagi. Vesterman uopšte nije toliko bitan koliko se priča. Tu im je i Tepić.
Vesterman je ključan igrač, samo što oni koji gledaju statistiku ili ko je dao koliko poena to ne vide. Bez njega protok lopte nemamo, već smo počeli igrati solo i na dribling. To je kompenzovano igračkom eksplozijom Bogdanovića, ali je uvek bolje kad ti se razigra tim, a ne jedan igrač.

1900029_802548976425598_559551573_n.jpg

Gazda dominira na svim frontovima.

Ove godine samo imate srece sto su nam glavni igraci povredjeni i nista vise. I ovako osakaceni i umorni igramo egal sa vama.

Ti stvarno umes sebe da utesis.Ja onom tvom nestrucnjaku rekoh...kad vam se svi ti koji su osakaceni vrate na teren,KSS ce uvesti pravilo da tvoj tim u prvoj postavi ima 8 igraca,kako bi svi ti vasi kosarkaski geniji mogli da igraju odjednom. Gr'ota je da jedan igra a drugi da gleda i zlopati se.Treba svi da pokazu svoje umece u svakom trenutku. Dakle,vas klub ce igrati sa 8 igraca u postavi a svi ostali sa po pet. Jedino na taj nacin cete imati zagarantovane sve trofeje,kao sto ste imali do prosle godine.

Poslednja izmena od moderatora:
Ti stvarno umes sebe da utesis.Ja onom tvom nestrucnjaku rekoh...kad vam se svi ti koji su osakaceni vrate na teren,KSS ce uvesti pravilo da tvoj tim u prvoj postavi ima 8 igraca,kako bi svi ti vasi kosarkaski geniji mogli da igraju odjednom. Gr'ota je da jedan igra a drugi da gleda i zlopati se.Treba svi da pokazu svoje umece u svakom trenutku. Dakle,vas klub ce igrati sa 8 igraca u postavi a svi ostali sa po pet. Jedino na taj nacin cete imati zagarantovane sve trofeje,kao sto ste imali do prosle godine.

Nemam pojma sta si hteo time da kazes za tih 8 igraca? Ali nije bitno. Osporavas nam titule koje smo dobijali na terenu 5 na 5. Koja god petorica da izadju na teren (pod uslovom da su svi zdravi) lagano bi vas dobili, to je sigurno. A garantujem da nas u 5 utakmica zaredom nikad necete dobiti 3. Dve maksimum.

Zašto? Zato što su debili i rasisti.
No ne treba tome slepo verovati, to je ipak Blic. Mada za njih važi da imaju dobre dojave od pandura... ko zna.

Zato sto bojkotuju FMP a zasto ne verovati Bljicu kad je zvezdina revija (i one prave i ovih privatnih)???

- - - - - - - - - -

Senzacionalisticka govna iz Blica koje kontrolise SNS.
Najgori sljam novinarski.
A ova konobarica verovatno poseduje fantasticno poznavanje engleskog jezika.

Sto ih razlikuje od vas (i Radnicki Nis koji je i zvanicno klub pod upravom stranke, iste te), kako? Zasto bi pisali protiv svojih?

Po onome što sam ja čuo, Heris je samo nuđen ali ne i prihvaćen s vaše strane, a čeka se Hopson. On je na tankom ledu u Efesu iako im je bio najbolji igrač, navodno nezgodan zbog discipline i "svlačionice", i vaši čekaju da vide šta će biti sa njim.

Back