KK Crvena Zvezda

Umeo je Lazić da igra i jako dobro kod Karija. Nije on samo dobar odbrambeni igrač. Ima dobar ulaz, solidan šut....
Ništa od pojačanja za EK. Možda nekog i dovedemo za ABA ligu i domaće prvenstvo.
Skoro smo pa overili prvo mesto večeras u SD.

Bilo je to da su prljavac Katić i paljevina Blažič udarali tokom utakmice i van igre Jokića koji je tek punoletni dečko. Katić je dobio nesportsku ličnu grešku zbog udaranja bez lopte, a Blažič ga je nešto gurkao između izvođenja dva slobodna bacanja. Stariji igrači Mege su, normalno, želeli da se malo rasprave sa tim manijacima. Ako budete igrali opet sa Megom neko polufinale ili finale KLS, mislim da neće biti ništa dok Varda ne nabode Katića. Katić se naravno smiri pored Varde, a dete od 18 godina udara.

Bilo je to da su prljavac Katić i paljevina Blažič udarali tokom utakmice i van igre Jokića koji je tek punoletni dečko. Katić je dobio nesportsku ličnu grešku zbog udaranja bez lopte, a Blažič ga je nešto gurkao između izvođenja dva slobodna bacanja. Stariji igrači Mege su, normalno, želeli da se malo rasprave sa tim manijacima. Ako budete igrali opet sa Megom neko polufinale ili finale KLS, mislim da neće biti ništa dok Varda ne nabode Katića. Katić se naravno smiri pored Varde, a dete od 18 godina udara.

Sto nisi tako pljuvao Katica dok je igrao za vas?

Poslednja informacija.

Son Marsal dobio raskid ugovora sa Alijagom!

To i jeste bila informacija, ali ja čitam da nije uopšte dobio raskid ugovora nego da samo večeras nije namerno igrao iz bunta što nije dobio raskid ugovora. Za dalje će se videti, uglavnom, vi nemate mnogo vremena jer ga treba potpisati i registrovati, a vikend je. Ne znam dal rok ističe 3.III u podne recimo, ili ujutro, ili kasnije tokom dana...

Prenosim čoveka koji je i rekao da nema ništa od Hopsona i da je Maršal u pitanju, onda kada se navodno "završavao" Hopson, tako da verujem da je ovo što sam preneo tačno. Znaće se sve u nedelju il ponedeljak.

Katić jeste težak i ponekad prljav igrač. Ali takav je oduvek. I kada je igrao za JSD bio je isti...
A ni Jokić nije baš toliko naivan... Nije lepo da se svađaju. Dogodine bi trebalo da igraju zajedno

Sto nisi tako pljuvao Katica dok je igrao za vas?
Kod nas je napravio 3 incidentne situacije za 2 godine. Kod vas toliko napravi za dve nedelje, posebno u zadnje vreme - počeo je pre godinu dana, dotad je bio relativno miran. Došao je na pravo mesto izgleda i uklopio se potpuno.
Taj se neće smiriti sve dok u ovom klubu ne bude prvi, ili dok ga Novica ili Varda ne nabodu.

Kod nas je napravio 3 incidentne situacije za 2 godine. Kod vas toliko napravi za dve nedelje, posebno u zadnje vreme - počeo je pre godinu dana, dotad je bio relativno miran. Došao je na pravo mesto izgleda i uklopio se potpuno.
Taj se neće smiriti sve dok u ovom klubu ne bude prvi, ili dok ga Novica ili Varda ne nabodu.

Cekaj,kazes da je poceo sa takvim ponasanjem jer je dosao na pravo mesto? I da nece da se smiri dok ga ova dva debila ne nabodu? Kako to da ga oni ''nabodu'' kad su oni vasi? Jako fini i jako kulturni?

Znas,iz ovako jedne jako fino slozene tvoje recenice moze da se vidi koliko ti u stvari mrzis sve sto dolazi iz naseg tabora.A glumis ovde sve i svasta....ko te bre ne zna skupo bi te platio.

Zaboravio si samo jedno,sto se tice tog ''nabadanja''. Katicu nisu ruke u doope i on nema 30 kila. To je veoma jedna bitna cinjenica koju si ti olako smetnuo s uma.

Katić jeste težak i ponekad prljav igrač. Ali takav je oduvek. I kada je igrao za JSD bio je isti...
A ni Jokić nije baš toliko naivan... Nije lepo da se svađaju. Dogodine bi trebalo da igraju zajedno

Ma daj,sta pridajes znacaj toliko tome. Guraju se svi dole pod obruc. Katic se niukad nije zalio da ga je neko gurao ili udarao,ali uvek je vracao duplom merom.

Nego onoj svinji bradatoj krivo sto smo ih opet pobedili pa pokusava da isteruje neku pravdu. Gledaj ga samo kakav je,ne lici na coveka.

Cekaj,kazes da je poceo sa takvim ponasanjem jer je dosao na pravo mesto? I da nece da se smiri dok ga ova dva debila ne nabodu? Kako to da ga oni ''nabodu'' kad su oni vasi? Jako fini i jako kulturni?
To što ćeš udariti manijaka koji šilji onu stvar na klincu, ili udariti da bi se branio ne znači da si loš.
A to da Katić nema 30 kila, nisam video u finalu Kupa kada je bio manji od makovog zrna kad je Varda krenuo u ofanzivu na njega. Tad je imao 3 grama.
On i Blažič da budu srećni što još i Miloje nije igrač, pošto je poznato kako je Miloje sam vitlao celu protivničku ekipu po terenu kad je došlo do tuče.

Back