Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.195
Prošle godine se u ključnom delu sezone povredio Rakočević na kom je bazirana igra, odigrali smo najbitnije utakmice sa jednom (polu)peticom, imali smo samo jednog pleja...
Ako je istina da nam dolaze trojka i jedan plej onda će biti daleko bolje nego lane. Uz to prošle godine u ovo doma sa Vukoičićem je već bio raspad sistema.
Prošle godine u ovo vreme ste i dalje sve pobeđivali, a počeli ste tamo u martu i krajem marta polako da "visite" i teško dobijate utakmice (kao sad već neko vreme), da bi u aprilu i KLS puknuli od Metalca u punom sastavu, i tu je bio početak kraja. To šta je bilo prošle godine nema nikakve veze, ukoliko Radonjić drži konce u svojim rukama. Ukoliko je u stanju da digne nivo igre od aprila u odnosu na ovo, nemate mnogo šta brinuti, bićete favoriti i konkurentni, neće biti onog nabijanja 30 razlike itd.
Ja sam rekao da je procurelo da je Jakovljević odvalio da dovodite Bobi Brauna i NCAA trojku, al kasnije sam se raspitao i video da je Jakovljević svašta lupao, i za Miličića i za Skoti Hopsona... možda čak i namerno potpaljuje i "pušta probne balone" po nalogu Čovića. Bobi Braun igra za grdne pare plej-of u Kini, mislim da je naučna fantastika da dođe.
Vesterman je ključan igrač, samo što oni koji gledaju statistiku ili ko je dao koliko poena to ne vide. Bez njega protok lopte nemamo, već smo počeli igrati solo i na dribling. To je kompenzovano igračkom eksplozijom Bogdanovića, ali je uvek bolje kad ti se razigra tim, a ne jedan igrač.Jedini koji im zista fali i koji je dobar igrač je Gagi. Vesterman uopšte nije toliko bitan koliko se priča. Tu im je i Tepić.
Al dobri su im hamburgeri.