Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Lepa zvezdaška noć - pobeda u derbiju i kup u odbojci 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mozes li da pozoves i Indijanske vraceve u pomoc?
do Marta huk, a onda muk. 2000 - 2014

Vama je pamćenje stvarno veliki problem. Imaš na ovoj temi arhivu stranica, prelistaj.O čemu ti pričaš života ti? Do pretprošle godine smo bili raspad od kluba, tek prošle smo počeli da pretimo. Ako smo tad ostali bez titule, niko ne garantuje da ćemo i ovaj put, a to je i tebi sasvim jasno![]()
Vama je pamćenje stvarno veliki problem. Imaš na ovoj temi arhivu stranica, prelistaj.
do Marta huk, a onda muk. 2000 - 2014

Prosvetli me, MOLIM TE.
Zvezda bre osvaja nema shta......Kad bude bio derbi svi u Pionir....
Da se smejemo grobarim u lice kad puknu 20 razlike....
ja mislim da nije rano za opstu euforiju, ove godine gazimoooo![]()
Nažalost, vidim da tema počinje juna 2007me. Ovi su iz 2008me. Dalje si sam nađi, ali ako ima teme od ranije tu je pravo briljiranje.
Ne vidim na osnovu čega su pisane ove "prognoze". Ono što ja hoću da kažem jeste to da se od vaše strane potura priča kako ste vi nas uvek puštali na početku sezone jer su to "nebitne" utakmice, a na kraju nas dobijali. Ipak, kad pogledaš malo unazad, videćeš da ste nas uglavnom dobijali i u "bitnim" i u "nebitnim" utakmicama, jer smo bili raspali klub. Izuzetak je bila ta prošla godina kada smo dobro krenuli, ali nismo mogli da izguramo do kraja zbog nedostatka kvaliteta. Ove godine smo jači i kao što rekoh, niko ne garantuje da će se ponoviti prošla sezona, a to osećate i vi, zato i poturate ove smešne priče![]()
Ove godine samo imate srece sto su nam glavni igraci povredjeni i nista vise. I ovako osakaceni i umorni igramo egal sa vama.
Ne vidim na osnovu čega su pisane ove "prognoze". Ono što ja hoću da kažem jeste to da se od vaše strane potura priča kako ste vi nas uvek puštali na početku sezone jer su to "nebitne" utakmice, a na kraju nas dobijali. Ipak, kad pogledaš malo unazad, videćeš da ste nas uglavnom dobijali i u "bitnim" i u "nebitnim" utakmicama, jer smo bili raspali klub. Izuzetak je bila ta prošla godina kada smo dobro krenuli, ali nismo mogli da izguramo do kraja zbog nedostatka kvaliteta. Ove godine smo jači i kao što rekoh, niko ne garantuje da će se ponoviti prošla sezona, a to osećate i vi, zato i poturate ove smešne priče![]()
Niko nije rekao da vas "puštamo", pobedite nas vi fer i pošteno. Ono što kažemo je da Dule sve do aprila eksperimentiše, uklapa i snima protivnike i u tom periodu rezultati nisu prioritet - ni Kup, ni EL, ni pozicija na tabeli. Prošle godine je čak i preterao u tome pa nam je plasman na F4 zavisio od Gagijevog koša Cedeviti! Ali kada krene borba za trofeje to je potpuno drugačiji tim, svake godine bez izuzetka.
Tako da od tog straha kod nas nema ni trunke, ovo je bila prva utakmica KKP u kojoj smo igrali sa novom bekovskom postavom - naravno da je škripalo. Pobedili ste nas časnije i poštenije nego ikad, čestitali smo vam i to je to. Samo je smešno da se sada izvlači bilo kakav zaključak da je CZT dominantna, ko misli da BB-SP-TK-MT postava ne može daleko više taj je lud. A tu je i Berta za koji dan.
Prognozu je pisao air jordan 94, 2008. godine![]()
Podsetiću te da smo odigrali 7 utakmica u 17 dana, da nemamo krilo i da je Mitrović takođe povređen.
I mi smo odigrali dosta utakmica a da ne pricam za EL. Mi imamo 3 igraca nosioca igre prosle sezone u krevetu vec duze vreme a to se ne moze meriti sa Mitrovicem koji nije ni toliko bitan u Zvezdi. A da ne pricam da mi nemamo pravog centra vec dva balvana.
Neće biti ništa. Njima je problem plej+centri. A ovaj nije ni jedno ni drugo niti će igrati u bogzna kakvoj formi posle tolike pauze.
Meni se uopšte ne čini da vam je Vesterman nosilac igre i da je neka igračina. Što se tiče Milosavljevića, to jeste veliki gubitak, ali tu je Pavlović.
Highlight veceri mi je bio kada je Djenka odigrao basketaski 1 na 1 i zavrsio ulazom.
После тога, Тепић је таксономски пребачен у категорију "бескичмењаци".

Niko nije rekao da vas "puštamo", pobedite nas vi fer i pošteno. Ono što kažemo je da Dule sve do aprila eksperimentiše, uklapa i snima protivnike i u tom periodu rezultati nisu prioritet - ni Kup, ni EL, ni pozicija na tabeli. Prošle godine je čak i preterao u tome pa nam je plasman na F4 zavisio od Gagijevog koša Cedeviti! Ali kada krene borba za trofeje to je potpuno drugačiji tim, svake godine bez izuzetka.
Tako da od tog straha kod nas nema ni trunke, ovo je bila prva utakmica KKP u kojoj smo igrali sa novom bekovskom postavom - naravno da je škripalo. Pobedili ste nas časnije i poštenije nego ikad, čestitali smo vam i to je to. Samo je smešno da se sada izvlači bilo kakav zaključak da je CZT dominantna, ko misli da BB-SP-TK-MT postava ne može daleko više taj je lud. A tu je i Berta za koji dan.