KK Crvena Zvezda

Zašto samo Radenović? Doviđenja i Dzenkinsu(čak dve poslednje utakmice odigrao loše), i Katiću(mnogo bre mator) i Simonoviću i naravno Radonjiću.
Sad je pravo vreme za to. I otpuštanje Šilba usred sezone je bio odličan potez. Sada igramo bez trojke a i nema izgleda da ga neko zameni. Uostalom izgubili su jednu utakmicu od zadnjih petnaest.
Odmah smene i razlaz...To je pravi put ka stabilnom timu i igri.

- - - - - - - - - -

Izgubili su jer ne umeju da igraju protiv zone. Nikako...

Ne znaju da igraju protiv zone?
Stvarno ih sram bilo kako su nepismeni pa su dosli kod Radonjica bez da sami znaju kako se igra protiv zone........
Dok Radonjic sedi na klupi i mantra o prolaznosti zivota i inteligenciji na Titanu......
A kako igraju protiv coveka?
Utrpaju loptu u reket, pa ako niko nista ne uradi onda sajba spolja, pa ako udje udje?

Ne znaju da igraju protiv zone?
Stvarno ih sram bilo kako su nepismeni pa su dosli kod Radonjica bez da sami znaju kako se igra protiv zone........
Dok Radonjic sedi na klupi i mantra o prolaznosti zivota i inteligenciji na Titanu......
A kako igraju protiv coveka?
Utrpaju loptu u reket, pa ako niko nista ne uradi onda sajba spolja, pa ako udje udje?

Nisam mislio da igrači ne znaju da igraju protiv zone već da tim ne igra dobro protiv zone. To je krivica trenera , naravno. Pogotovo što se to ponavlja od utakmice do utakmice.
Kao što je i njegova krivica bezidejnost i neorganizacija u napadu.

Nisam gledao utakmicu, pa nemam šta da kažem, al statistika je vrlo čudna. Vaši su imali ubedljivu prednost u skoro svim statističkim parametrima, indeksni poeni čak 45-71 u vašu korist, a opet poraz. Kako uspe ekipa sa 45 indeksna poena da pobedi? Pa, očajni penali vaših (50%) i mnogo više izgubljenih lopti su očito među glavnim razlozima poraza.

Ne znam cemu ovoliko zigosanje igraca i trenera zbog jednog poraza?

Jesmo imali dobijenu utakmicu u dzepu,jesmo je bukvalno poklonili protivniku,jesmo odigrali ocajno protiv te njihove zonske odbrane,ali daleko od toga da mi sad treba da teramo i da pljujemo ograce.

Niko se ne zali na umor,niti bilo sta slicno,ali je cinjenica da smo vodili 56:46 i izgubili 64:68! Cini mi se da smo nekako lako i bez muke dosli to tih 10 poena razlike,da bi ga na jos laksi nacin prokockali.

Takvi usponi i padovi se sve cesce ponavljaju i pocinju da me neviraju jako.Protiv Radnickog smo vodili pa smo spasavali pobedu u zadnjim trenucima.Megi smo dali 18 fore pa onda jurili rezultat.U Bilbau smo vodili,oni preokrenuli pa smo opet mi na kraju okrenuli.Sad vodis 10 kosa i to ti je malo?!

Mislim da su ovo pitanja za strucni stab.

Zašto samo Radenović? Doviđenja i Dzenkinsu(čak dve poslednje utakmice odigrao loše), i Katiću(mnogo bre mator) i Simonoviću i naravno Radonjiću.
Sad je pravo vreme za to. I otpuštanje Šilba usred sezone je bio odličan potez. Sada igramo bez trojke a i nema izgleda da ga neko zameni. Uostalom izgubili su jednu utakmicu od zadnjih petnaest.
Odmah smene i razlaz...To je pravi put ka stabilnom timu i igri.
Radenovic je totalni dunster. Imao je mozda dve dobre partije kod nas. Ono sinoc je, barem meni,bila kap koja je prelila casu. Izgubili smo mec 90% zbog Radenovicevih glupih gresaka u koracima, promasenih zicera i faulova.
Simonovic vec mesec-dva nema dobru partiju. Mislim da je dao 12 poena protiv Zadra ili neke druge smehotresne ekipe i od tada ga nema nigde.
Necu sigurno da branim preplacene mediokritete.

Radenovic je totalni dunster. Imao je mozda dve dobre partije kod nas. Ono sinoc je, barem meni,bila kap koja je prelila casu. Izgubili smo mec 90% zbog Radenovicevih glupih gresaka u koracima, promasenih zicera i faulova.
Simonovic vec mesec-dva nema dobru partiju. Mislim da je dao 12 poena protiv Zadra ili neke druge smehotresne ekipe i od tada ga nema nigde.
Necu sigurno da branim preplacene mediokritete.

Da ne obrazlazem u sdetalje, trenutno nemam vremena za to.......
Radenovic je uz Nelsona NAJSKOLOVANIJI i NAJKOMPLETNIJI kosarkas koji igra u Zvezdi.
Nisam gledao mec, ali je dovoljno videti poslednji napad u mecu Mega-Zvezda kada se zabio u odbranu Mege i umalo izgubio utakmicu.....
Nije on kriv sto je napad tako lose postavljen, pa on morao da igra 1 na 5 napad.....
To sot Radonjic ne zna da iskoristi njegove prednosti(odlican predled igre, odlicna tehnika za njegovu visinu, mekan sut, igra ledjima, skok,igra u odbrani) je sasvim drugi problem.

Добро је што смо сад и изгубили. Мало да се тренер преиспита, а газда да види да ли је паметно да чека да се ЈСД повређује(доведи појачање!!!). Не може Лазић да крпи тројку.

Дајте онда да отерамо и Раденовића. И Бобија, зато што не постиже 40 поена.

Mi nemamo trojku a vrlo verovatno je nećemo ni imati ove sezone. Blažić i Lazić simuliraju trojku a ni jedan ni drugi to ne mogu da odigraju.
Simonović ubode po neku trojku a odigra u odbrani ali više od toga on ne može. Sada se vidi koliko je bio loš potez teranje Šilba. Uz trojku nam treba i solidan plej jer jako slabo ide organizacija igre u napadu.

Košarkašice Crvene zvezde ubedljivo su savladale "večitog rivala" Partizan sa 84:54 (22:24, 20:11, 26:10, 16:9) u 19. kolu Prve ženske lige.

Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=119558

Шта ће рећи председник, јако лоших месец дана за југословенско спортско друштво?

Dodaj i ovu vest (mada ovo je već tradicionalno gaženje njihovih klinaca):
Zvezdini juniori bez greške, moćni i u "večitom derbiju"

http://www.sportal.rs/news.php?news=119590

Sinoć u Zagrebu:

navijaci-v.jpg

Zvezda moze da bira.
Hoce li realnu sansu da osvoji neki trofej i mesto u Evroligi, ili ce Radonjica?
Da Partizan ima ove godine nesto sto bar malo lici na centra, na koje moze da se osloni u sledecme mecu, smeo bih se kladiti da bi bilo 20+ razlike za Partizan.

Ovako, bice 10+, sto je mozda cak i najbolje za Zvezdu, jer ce mozda Covicu doci iz dupeta u glavu.........
Sto se tice Evrokupa, bez obzira na protivnike, poraz Zvezde veceras je za ovu ekipu mnogo bolji od pobede.
Razlog je sto ova ekipa bez identiteta, i sa veoma malom mentalnom snagom da se izguraju teski trenuci na mecevima, nikako ne bi izdzrala da igra prvi mec na strani, pa da u Beogradu juri razliku...........Ova Zvezda jediinu sansu ima da igra prvu kuci, pa posle rastereceno u gostima........
Naravno, sa ovim trenerom ta sansa je najmanja moguca, ali ipak...........
Ono sto je u ovom trenutku problem je to sto verovatno ne postoji ideja KO da zameni Radonjica......
Gurovica je glupo "potrositi" na dva meseca sezone sa ekipom koju nije on selektovao........
Ostale opcije su jos nerealnije.

PS: Da se takodje ne zaboravi........Milicic nije dosao u Zvezdu jer to Radonjic nije hteo..........A sada mu Marjanovic igra na kasicicu........Dve gluposti odjednom.

Poslednja izmena:

Back