KK Crvena Zvezda

Braun je na aerodromu ’Nikola Tesla’ istakao da je Zvezda bila konkretnija u pregovorima i da će zbog toga nositi crveno-beli dres.
Partizan mi se više činio kao posao, dok je Crvena zvezda delovala kao porodica. Zvezda se pobrinula da se osećam potrebnim i učinila sve da me dovete. To mi se svidelo“, istakao je Braun.

Porodična ekipa Otac&Sin. :lol:

Poslednja izmena:
Još demagogije iz ćokijeve kujne. Izigravanje žrtve i pravednika, naš pošten rad i nepošteno suđenje, pretnje... sve ono što slušamo celu deceniju :

-Cilj nam je da u svim takmicenjima napadnemo prvo mesto : u Jadranskoj,Evrokupu,domacoj ligi i kupu.I to uopste ne krijemo.Kao sto ne krijemo da cemo napasti i sve druge faktore koji probaju da nas uvedu u neregularnosti. Vise cutanja nema.A to znaci,ako hoce da muljaju sa sudijama,metaforicki receno,hvatamo za vrat.

Kako mislite "da muljaju sa sudijama" ?

-Pa lepo: mi ulozimo ogroman rad i novac,a onda dodje neki laufer,da li je nekom kum ili nije, pa prospe sve sa tri duvanja u pistaljku.To vise nece moci!Bas da vidim koji ce to autoriteti pristati da stite takve.Cemu onda sport?Pa jel' treba da pristanemo na dogovore da je neko prvi,a mi da budemo drugi ?Ja na takve dogovore ne pristajem.Naprotiv,svim kapacitetima i svom snagom kontrolisacemo desavanja i necemo dozvoliti da nas uvedu u prljavstiu.To me ne interesuje,hocu da na terenu budemo prvi.

Evo odakle i lova.

Izgleda kao da se uzdate u promene u drustveno-politicke klime?

-Prosle sezone imali smo jednog drzavnog sponzora, "Telekom" ,koji nam je dao 200.000 evra.Nas veliki rival imao je istog sponzora,samo ne znam da li je suma za njih bila tri ili cetiri puta veca.Tako vise nece moci.Ne zelim da se vracam u proslost,jer znam da je bilo nepravde i kad je Zvezda imala drzavne pare, a Partizan nije, pa se zatim situacija okrenula.Sistem koji cemo postaviti regulisace potrebu da Partizan dobije drzavne pare, a da Zvezda dobije isto,samo deset odsto manje dok je slabije plasirana od Partizana.Srbiji su potrebni Zvezda i Partizan.

Da li ce vam u tome pomoci Aleksandar Vucic?

-Kao predsednik, iskoristicu poznanstva,vestine i iskustvo iz privrede,politike i sporta da povezem sve zvezdase koji mogu da pomognu,ma kojo stranci ili kompaniji pripadaju.Bez obzira na sve ostre razlike,dogovorili smo se da mi koji volimo Zvezdu budemo objedinjeni.Naravno tu je i gospodin Vucic.Zasto bismo krili,kad to radi i Partizan?ovde nista ne moze bez politike, ali sve ce biti u okvirima zakona i normalnog poslovanja.

Dakle, ćoki će uz pomoć politike, tj. sile, da određuje i da se dogovara ko će koliko da dobije. Nema veze što se jedan propali projekat rangira isto kao i Partizan, sve zato što je to nešto što nosi ime "crvena zvezda" (iako nije zvezda), iako to ime ne znači skoro ništa u košarci. Nema veze što taj projekat ponovo ide poznatim stopama propasti posle "sezone selekcije", tj. priče za javnost, sa odricanjem od jedinih talenata u korist 35-godišnjaka i kupovine gotovih igrača, budženjem tima za jednu godinu koja se popularno zove "sledeća sezona".

Crvena zvezda Beograd close to sign Vlado Ilievski!

Šteta za Vlatka, uvek mi je bio simpatičan.
Trebao je biti u Kubanu, ali navodno ima porodičnih problema i želi bliže kući da igra. Po Zalizanom.

Nije to prpa, to su "kompleksi", kad nam je već priča na nivou internet-komentara sa portala. :lol:
Ili osnovne škole. Mislim, odrastite.

Na svu sreću, izgleda da ništa od Ilijevskog, kako tvrdi njegov menadžer za B92. Šta će vam on pored ćokija juniora.

Nije to prpa, to su "kompleksi", kad nam je već priča na nivou internet-komentara sa portala. :lol:
Ili osnovne škole. Mislim, odrastite.
Na svu sreću, izgleda da ništa od Ilijevskog, kako tvrdi njegov menadžer za B92. Šta će vam on pored ćokija juniora.

Čoveče, na svaki komentar o Zvezdi ti imaš dva. I ti pričaš o kompleksima.
A da je prpa vidi se i iz boldovanog.

Pa ja "priznajem" da sam "iskompleksiran", ne pričam tebi da si ti. Čitaj malo...
A srećan sam što Ilijevski nije došao samo zbog njega, jer sam rekao gore da mi je drag s obzirom da je počeo u Partizanu. Što se njegovih igračkih kvaliteta tiče, ne bih imao ništa protiv da je kod vas, samo napred sa igračima od 35 godina.
Mislim, to je taj nivo čitanja i pisanja... :whistling:

Shvatite da postoje ljudi koji prate šta se dešava u košarci, u našoj košarci, i koji to prokomentarišu. Prenosim vam vesti, ej.

Poslednja izmena:
Još kad bi otišao Sin, i bio doveden pravi trener, bio bih uveren da je ovo ozbiljan jednosezonski projekat.:mrgreen:

Ne mogu da odolim, ali...
Gurović:
– Довели смо играче са карактером и направили одличну екипу. Чаршијске приче нас не занимају. Већ су почели да говоре све и свашта о нама. То сам осетио на улици. Али, добро. Зна се да идемо на титулу и освојићемо је сигурно.

:vatromet: Stigla je konačno i ta sezona! :vatromet:

Čovke se pokazao kao neverovatan multitalenat i moguće je da titula sledeće sezone konačno"završi"na m.Kalemegdanu iz Železnika.
Takav kameleon se rađa jednom u 100 god.,bio je sa Slobom pa je završio kod Đinđića u vladi posle 5.oktobra,pa Legija,pa Zemunski klan,pa Koordinacioni centar za KIM i jug Srbije,pa su ga i dovodili u vezu sa atentatom na Đinđića da bi se na kraju šlihtao poznatom Zvezdašu koji se dočepao vlasti Vučiću,a za sve to vreme je vodio FMP/Reflex-pantere da bi na kraju oplodio 2 kluba svoj i onaj što je nekada imao koševe na Kališu iz čega je iznikla KKCZBD.
Tu su Gurke,tu je i Rakočke tu su i navijači od atomske bombe jači,svašta će tu da bude,ne treba da čudi ako titula sledeće sezona završi kod Čovketa...

Poslednja izmena:
Javio vam se Precednik povodom sinoćnjeg Vujoševićevog ciničnog ponavljanja njegovih reči iz intervjua za Informer o "metaforičkom hvatanju za vrat".
http://www.mondo.rs/s256979/Sport/Kosarka/Covic_odgovara-_Partizan_manipulise.html
Najzanimljiviji delovi:

"Što se tiče poklanjanja ili kupovine titule, to Crvena zvezda nikada nije radila niti će raditi, ali je dobro da smo čuli čije su to ideje, a čim su ideje znači da su već bile primenjivane u praksi. Kad smo kod metaforičkog hvatanja za vrat mi smo još uvek na metaforičkom pristupu, a dotični su to radili i praktično. Počevši od Vršca pa nadalje."
Malo filozofije: ako je nešto ideja, to znači da je već bila primenjena u praksi. :lol:
Od Vršca pa nadalje, gde god bilo to "nadalje". :lol:
Drago mi je da ste na metaforičkom pristupu, ali jel' to znači da sledeći put vaši navijači neće biti na pljuvometar od naših, već će moći da ih uhvate za vrat?

"Država treba da pruži jednako Zvezdi i Partizanu, kao i ostalim klubovima u Srbiji u skladu sa njihovom tradicijom."
Tradicijom? :lol:

"Posle svega potpuno sam siguran, da će se u Srbiji lepše i bolje živeti kada u svim sportovima i takmičenjima Crvena zvezda počne da osvaja zaslužene titule."
Ovde već prestaje biti smešno i postaje odvratno. Kakve veze ima bolji život u Srbiji sa titulom bilo kog kluba? Ljudima samo može biti gore kad se državne pare daju našim klubovima. O "zasluženim" titulama da ne pričam. Daleko su ovi od toga da su išta zaslužili još uvek.

Čovke se pokazao kao neverovatan multitalenat i moguće je da titula sledeće sezone konačno"završi"na m.Kalemegdanu iz Železnika.
Takav kameleon se rađa jednom u 100 god.,bio je sa Slobom pa je završio kod Đinđića u vladi posle 5.oktobra,pa Legija,pa Zemunski klan,pa Koordinacioni centar za KIM i jug Srbije,pa su ga i dovodili u vezu sa atentatom na Đinđića da bi se na kraju šlihtao poznatom Zvezdašu koji se dočepao vlasti Vučiću,a za sve to vreme je vodio FMP/Reflex-pantere da bi na kraju oplodio 2 kluba svoj i onaj što je nekada imao koševe na Kališu iz čega je iznikla KKCZBD.
Tu su Gurke,tu je i Rakočke tu su i navijači od atomske bombe jači,svašta će tu da bude,ne treba da čudi ako titula sledeće sezona završi kod Čovketa...

A ono vase krme bezobrazno koje jedino moze nesto da bude u Partizanu ? Covek koji je upropastio svetskog sampiona iz 2002. i doveo ga sledece godine na EP do maestralnog 5. mesta. Covek koji je Nikolu Pekovica ( coveka koji se ponosi sto je Srbin) a i mnoge druge ,odveo da igraju za njegovu drzavu - Crnu Goru.Covek koji je 1992. bio trener Zvezde i izjavio da on zapravo navija za klub koji trenira...Veliki Dule Vujosevic...

Zahebi ovakva trabunjanja. Imaš forum politika.

Trener bez rominga me je svojim saopštenjem uverio da između nje i njega postoje samo dve razlike. Prva: ona je nosila cvetić u kosi transparentno, a on ga nosi skriveno i zahvaljujući svojoj visini i korpuletnosti nešto niže, a iznad kolena. Druga: Mira je sama pisala saopštenja bez konsultacija dramaturga koji je pretežno do mestimično u beloj košulji.
Korpulentni Dukljanin
:mrgreen:

Nastaviće se ova prepucavanja svaki dan, sve su prilike :lol:

Poslednja izmena:
Ćokiju je definitivno neko pisao ovo, pošto je napisano relativno pismeno, i nema njegovih priglupih fora tipa "čim je nešto ideja znači da je primenjivano u praksi" i ostalih "metafora". :lol: On je samo ubacivao "narodne mudrosti". Ne znam dal' zna onu "narodnu" koja bi se odnosila na njega i njegova saopštenja, a to je "nevin k'o majka devet Jugovića".

Back