KK Crvena Zvezda

Pa naravno da se smejem kad ga čekate svake sezone. Rakočević je ekvivalent "Sledeće Sezone".
Možda je bio realan dok je Pešić bio tu. Pošto je stavio do znanja da će doći tek kad vidi kakav će biti tim, ko će biti trener itd. Ovako, bez Pešića i sa Lazićem (bez pravog iskustva i sa reputacijom dobrog skauta) koji će verovatno biti Ćokijev poslušnik, a verovatno i bez pojačanja njegovog ranga, ne znam šta će tamo, da greje Ćoki junioru klupu?

Највећи одјек у јавности изазвао је долазак једног од најбољих играча турске лиге минуле сезоне – Елтона Брауна.
- За Браунове услуге било је заинтересовано неколико клубова АБА лиге. Међутим, њему се највише допао наш концепт и врло смо задовољни што смо успели да га доведемо, јер је реч о заиста квалитетном центру.
http://www.zurnal.rs/2012/07/27/ristovic-braunu-se-najvise-dopao-nas-koncept/index.html

Koncept.:super:

Nego, jel neko primetio tu koincidenciju da se sa pojačanjima počelo sa formiranjem vlade, kad je objavljeno da je u klub ušao i Vučićev brat, po zanimanju brat ? :lol: Biće da se ćoki slizao sa vlašću, a kako je krenulo, država će da hrani još jedan "evropski projekat", ovaj put poluprivatni. Toliko o konceptu, sezoni selekcije, itd.

http://www.zurnal.rs/2012/07/27/ristovic-braunu-se-najvise-dopao-nas-koncept/index.html

Koncept.:super:

Nego, jel neko primetio tu koincidenciju da se sa pojačanjima počelo sa formiranjem vlade, kad je objavljeno da je u klub ušao i Vučićev brat, po zanimanju brat ? :lol: Biće da se ćoki slizao sa vlašću, a kako je krenulo, država će da hrani još jedan "evropski projekat", ovaj put poluprivatni. Toliko o konceptu, sezoni selekcije, itd.
Eh..Opet vase teorije zavere...A u SD vam sedi Ruzic,najveci lobista na politickoj sceni..

Inace,Koriju Fiseru smo ponudili 400 000 po sezoni,otkud pare,stvarno ne znam...
Za Fisera se interesuje i Partizan..

Poslednja izmena:
Otkud pare? Ja ti kažem. ;) Teorija zavere? Pa svuda gde imaš upletenu političku i ekonomsku klasu (novac i moć), imaš i teoriju zavere. Da ne pričam kako je to kod nas, sve se zasniva na urotama, kombinacijama i zaverama.

Ne sporim ja ništa u vezi nas, mada u samom KK osim dodika nemamo nikakve "veličine" političke scene, ali vrlo verovatno, bez bagre oko FKa (đurić, ružić, dačić,...), svašta bi bilo sa KK.

Taj trač je bio aktuelan pre mesec, dva... teško. Jedino da je on žestoko nad***an na Partizan jer se nije previše naigrao (što se sad drastično menja sa Debelim), ili Partizan proceni da nije za nas. I jedno i drugo je po meni malo verovatno.

Ako ćemo nešto proverenije, neki turski portal javlja da Jaka Lakovič ozbiljno pregovara da ide iz Turske kod Pakistanaca, tj. vas.

Evo i nešto kako se odmaraju vaše zvezde. :lol:
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/335532/Covic-uziva-na-moru

Ćoki jr. vs prsata. :lol:

"...ali nisu uspeli da ostanu sasvim neprimećeni zbog Filipove visine.":think:
Ovo je potvrdjeno..Dovodimo igraca sa ogromnim evroligaskim iskustvom,ali ja se opet pitam,otkud pare..

Eh..Opet vase teorije zavere...A u SD vam sedi Ruzic,najveci lobista na politickoj sceni..

Inace,Koriju Fiseru smo ponudili 400 000 po sezoni,otkud pare,stvarno ne znam...
Za Fisera se interesuje i Partizan..

Ne barataj NEISTINAMA, prvo Ruzic, sekretar SPS-u, je u FK-u i to u skupstini neki djavo, svakako je to vece zlo od vaseg celnika SD-a potpredsednika SPS-a Petra Skundrica, i njegovih zamenika Jeremica i Dulica, sva trojica drzavni MINISTRI!! Kad pricas o SD-u, treba da znas da su na celu istog dva legendarna Grobara, Dule Vujosevic je predsednik a Milorad Cavic je potpredsednik (nama je dosta jedan, vama trebaju dva verovatno jer imate 4 sporta vise, a jedno 100-ak trofeja manje)...

Ne barataj NEISTINAMA, prvo Ruzic, sekretar SPS-u, je u FK-u i to u skupstini neki djavo, svakako je to vece zlo od vaseg celnika SD-a potpredsednika SPS-a Petra Skundrica, i njegovih zamenika Jeremica i Dulica, sva trojica drzavni MINISTRI!! Kad pricas o SD-u, treba da znas da su na celu istog dva legendarna Grobara, Dule Vujosevic je predsednik a Milorad Cavic je potpredsednik (nama je dosta jedan, vama trebaju dva verovatno jer imate 4 sporta vise, a jedno 100-ak trofeja manje)...

Da te podsetim da sva trojica vise nisu ministri?

Back