KK Crvena Zvezda

Oscilacije su posle svega što se dešavalo bile očekivane. Kad tad moramo izgubiti, osim ako ne očekujete da završimo ligu bez poraza :D

Zvezda je realno toliko jaca od ostalih da bi ladno mogla da napravi 22-0...Jedino mozda u Moraci, ne moraju bas glavni igraci da igraju hokej.......
Stvarno mi uopste nije jasno kako je moguce da se tamo svih ovih godina uopste igra kosarka,koliko je klizavo.

Oscilacije su posle svega što se dešavalo bile očekivane. Kad tad moramo izgubiti, osim ako ne očekujete da završimo ligu bez poraza :D

Ma ovo i nije bila toliko bitna utakmica. Kao što uopšte i ne treba juriti skor 22:0. Bitno je sačuvati igrače za EL utakmice.
Jedino što bi po moral ekipe bilo jako loše da izgubimo svaku egal utakmicu.
Sad se vidi kolko je poturčenjaka ushrala ona frljoka od šuta...

Zvezda je realno toliko jaca od ostalih da bi ladno mogla da napravi 22-0...Jedino mozda u Moraci, ne moraju bas glavni igraci da igraju hokej.......
Stvarno mi uopste nije jasno kako je moguce da se tamo svih ovih godina uopste igra kosarka,koliko je klizavo.

Kvalitet jeste na našoj strani, ali nerealno je očekivati sve pobede. Čak ni Makabi nije imao maksimalan učinak one sezone u ABA ligi.

Da se razumemo, uvek može da se nađe budala koja će nekoga da izbode, jer jednostavno grupa ne može da utiče na svakog pojedinca i da nadgleda ko šta radi. Grupa ima svoj kodeks i svoj stav i uvek treba da osudi takve slučajeve, a žrtvama da ukaže poštovanje.

105e471866.jpg
112e136736.jpg

Međutim, kad se desi slučaj kao sa ovom stokom iz Turske, da zvižde tokom minuta ćutanja, to samo pokazuje da cela grupa stoji iza ovog zverskog ubistva i da nisu ništa bolji od imbecila koji je to uradio.

Meni nije jasno vaše iščuđavanje. To su Turci, mislim da nikakvo drugo obrazloženje nije potrebno. Jednostavno Turci.

Inače, sledeće nedelje je Derbi. Sad vam se pruža prilika da nam vratite milo za drago za onih +41 i +36 i slično...

Meni nije jasno vaše iščuđavanje. To su Turci, mislim da nikakvo drugo obrazloženje nije potrebno. Jednostavno Turci.

Inače, sledeće nedelje je Derbi. Sad vam se pruža prilika da nam vratite milo za drago za onih +41 i +36 i slično...

Ma kakvi...bice to utakmica ispod 10 razlike..........Sklon sam tome da mislim da ce biti tesna zavrsnica, ali ajde mozda se ipak varam.
Ali da ce biti unutar 10 razlike, to sam ubedjen.

Niste vi uošte toliko slbi koliko pričate.
Biće tesna utakmica. Zadovoljan ću biti bilo kojom pobedom. Može i kao protiv Cedevite.
Najbitnije je dobiti Neptunas. Možda i jedna od dve najvažnije utakmice ove sezone.
Ovo sa Partizanom je ipak od drugorazednog značaja. Za sada..

kazem ja, Radonjic svojim tajm autima samo jos vise usere stvar...

covek nema pojma, Zvezda sve sto uradi uradi zbog kvaliteta pojedinaca... Vilijamsove lude asistencije, Bobijevo izivljavanje pod obrucima, Jakina napaljenost i Mitrovicev talenat

to je ono sto vadi Zvezdu

kad kazes da je Radonjic za Megu i Metalac, tada omalovazavas Miloja i Djokica

Miloje od klinaca koje mu Misko ostavi i otpadaka koje mu salje napravi ekipu za respekt koja moze da se nosi sa svima, dok je Djokic sastavio sasvim respektabilnu ekipu od igraca koji su na nivou srpske lige i tesko bi imali bilo kakvu ozbiljniju ulogu u bilo kom ABA ligasu

Prvo da prokomentarisem ono sto je po meni vaznije......

"Vodje navijaca odlucile da ne bude navijanja".......

Otkad su to vodje navijaca merodavne za bilo sta na svetu?
Od kada nam se desilo da nam vodje navijaca(ovde pricam generalno o svim navijackim grupama) uredjuju drustvo i budu reper ponasanja?
SRAMOTA.

Sto se utakmice tice, moglo bi se reci, i pored svog neznanja Radonjica da je ovo rutinski dobijena utakmica, zahvaljujuci suvom kvalitetu.
Mnogi ovde ne shvataju da ja ovaj tim Zvezde uporediv, a ja licno bih rekao i bolji od onog Partizana koji je otisao na F4 sa Maricem i McKalebom..
A Zvezda trenutno samo u nekim trenucima podseca na takve igre, a ima padove nedopustive sa svaki ozbiljan klub..

nije Dejo nikog zaebao.. covek stvarno nema pojma

vec dve godine ima najjaci roster u ABA ligi i nije u stanju da je osvoji... u prvoj seozni Vukoicic mu je cak obezbedio i F4, pa opet nista

raspala Cibona ga dobila u punoj areni sa dva i po igraca... jos je razultat na kraju dobar i ispao s obzirom kakav je mogao biti

Back