KK Crvena Zvezda

Na četvorci već imamo dva mlada igrača

I ostaće na istom ukoliko se dovede Dragićević. Luka kapiten sa klupe kao Simon, Tejić ulazi kad može... Inače, Rebić je onako solidno, dosta igrao protekle sezone, al se svejedno ništa nije desilo sa njime. Fora je u tome što se igračima moraju dati uloge i odgovornosti. Mitroviću je recimo već vreme da bude prva violina na svojoj poziciji, pa da postane nešto od njega ili ne.

Luka i jeste projektovan da bude prva violina na četvorci, ali samoubilački bi bilo da u EL imamo još samo Tejića kao zamenu. Dragičević (mislim da se u stvari tako preziva) će uzimati neke minute i na petici (ako uopšte on i dođe), tako da je praktično nemoguće da guši Luku, biće tu dosta minuta za njega. Što se Rebića tiče, na osnovu ovog klipa bi se moglo reći da napreduje. Videćemo kako će to izgledati protiv jačih ekipa.

Poslednja izmena:
uVpaZs7.png

Još neka četvorka "lipovij-stil" (nešto u zadnji čas da se kupi čisto da se ima, kad se već može), i biće to fina i skromna ekipica u doba štednje, sa osloncem na omladinski pogon. :mrgreen: Bez ironije, sviđa mi se ekipa, za jednog dobrog trenera idealna u ovim uslovima, ima sve, veliku zvezdu, radnike, zanimljive igrače, itd. Sve je na Radonji, ovo je imao i prošle sezone. "Problem" je što oko ove ekipe mora puno da se radi, da se poslože stvari, jer svi osim Vilijamsa će da zahtevaju neke uslove ili rad drugih da bi se ostvarili.

Jel pričamo o KKP na ovoj temi ili šta? Znam da patite da se poredite sa najboljim, ali jedan tim je najbolji zato što neke stvari idu drugačije tamo.
A nije ni bitno šta ja mislim pod oslanjanjem na mlade igrače i "omladinski pogon", nisam ja to izmislio, nego Gazda-Čova. No, čovek ima drugih problema, mora da izbegava odlaske na suđenja i razvlače ga po novinama i policijskim stanicama zbog domaćinskog trošenja para po Kosovu, pa se zaboravilo i na ono što se pričalo pre 2 meseca.

Back