KK Crvena Zvezda

Zar ne rece Tadija da su i hokejasi osvojili titulu, to je vec 2, a vi ste se vidim naosvajali titula, SD cz slavi oteti titulu u fudbalu, osvojenu u odbojci, i... i... nista vise!!!
2:2 a lik kaze mi jedino ovo uspeli da osvojimo, hahaha...

Uzmite sad i računajte titule u boćanju ako vam je stalo do njih :mrgreen: Fudbal, košarka, vaterpolo, rukomet i odbojka su najveći sportovi kod nas. Odatle je 3:1, uz fusnotu da smo i u rukometu bolje plasirani na tabeli.

AAAAAAAHAHAHAAAAAAAA... Kako je bre 3:1 za vas odatle, oteta u fudbalu 1, u kosarci smo mi osvojili znaci 1:1, u vaterpolu NE postojite, u odbojci ste osvojili i to je plafon 2:1 ako ces ti da biras koji je najveci sport kod nas...

Nema sta meni da se izvinjavas, trazi ti izvinjenje od Cede sto je klub registrovao uglavnom na sebe (javna tajna da ima preko 60% akcija), i sto nije rekao Skundricu kad ga pitaju da li je BVK u SD cz da kaze da jeste, ionako vam papire skoro niko nikad ne proverava, sem ozbiljnih organizacija kao FIFA i UEFA sto su (uglavnom)...

Nema sta meni da se izvinjavas, trazi ti izvinjenje od Cede sto je klub registrovao uglavnom na sebe (javna tajna da ima preko 60% akcija), i sto nije rekao Skundricu kad ga pitaju da li je BVK u SD cz da kaze da jeste, ionako vam papire skoro niko nikad ne proverava, sem ozbiljnih organizacija kao FIFA i UEFA sto su (uglavnom)...
Aj mi Lomnice odgovori na ovo. Da se Partizan fuzionise sa nekim klubom(sto se i desilo u odbojci), da li bi ti navijao i dalje za njega? Aj, iskreno.

Ako je fuzija tipa vase, da vi dadoste samo ime (pola fakticki racunajuci nove dodatke), a oni sve ostalo i do juce stajala i njihova istorija na sajtu ABA lige, onda naravno - NE!!! To ne bi bio moj Partizan vise i ne pada mi na pamet, mogu da ih simpatisem zbog boja iz sentimentalnih razloga i tu bi se emocije zavrsavale, a ako bi fuzija bila po principu ZOK Vizura - ZOK Partizan, da su oni dali samo pola imena a preuzeli sve nase, obelezja, boje - moze!

Trener po meri za vas, ne sećam se kad je zadnji put nešto ozbiljno uradio. Od skorijih dostignuća, fijasko sa Cedevitom prošle ABA sezone, kada su imali najskuplji tim. A da bi on došao, Čović svakako mora otići, pošto ovaj neće trpeti da mu se takvi likovi mešaju u posao kao Vukoičiću, Radonjiću.

KK-Crvena-zvezda-KK-Partizan-5.jpg

Nađite na slici jednog igrača u publici, vašeg velikog navijača, očito. :mrgreen:
Majcu zanemarite, ispala...

Najvece gluposti su:
- Adresa kluba, i bar 3 puta naglaseno veliki klub, ovi igraci nisu za tako veliki klub, ovaj trener... hahaha...
- Da je EL vec pozvala FMP direktno u EL...
- Da ce Covic sigurno da ode iz svog sopstvenog kluba, samo ne znam kako to misle da izvedu...

Video sam od tebe, Dzekija i jos gomile vas, pa rekoh da vam ne ostanem duzan, a inace drzim se teme, kad se prica o vasim mahinacijama pricam o tome, kad se prica o nekaznjavanju za divljanje i kradju pricao sam danas o tome, kad se prica sad o glupostima i tacnim izjavama u tekstu koji se pominje, pricam o tome, dakle drzim se teme...

Back