Znaci vi ste stvorili i recimo ... Milosa Vujanica, Vladu Divca? Pa to svaki veci tim u zemlji radi. Po toj teoriji 90% igraca u nasoj domacoj fudbalskoj ligi su stvorili Zvezda i Partizan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih baš 90%. Pretera ga. Jeste dosta njih došlo kao mlađi igrači kod jednih ili kod drugih, ali baš 90% nije sigurno. A stvoriti igrača znači da taj igrač igra negde, a ne sedeti na klupi nekog tima iz naše ili slične lige.68Mustang428CJ:Znaci vi ste stvorili i recimo ... Milosa Vujanica, Vladu Divca? Pa to svaki veci tim u zemlji radi. Po toj teoriji 90% igraca u nasoj domacoj fudbalskoj ligi su stvorili Zvezda i Partizan.

Ljuba82:Текст из политике...![]()
...чини ме се да је Постел ок...а ако успемо да доведемо Стјуарта...мислим да је то почетак слагања коцкица за титулу. Биће то страшан тандем петица...Стјуарт, Поповић...добићемо чврстину на месту због кога смо претходних година губили титуле. Руку на срце...политички ветар нам дува у леђа, мишеви су у проблемима...изненадно сам оптимиста иако екипа није по мом укусу. Мада петорка Буркс, Постел, Гуровић, Антић, Стјуарт делује моћније од комшија...само да се уиграју на време.
Па и време је да поново почнемо да бежимо мишевима у броју освојених титула...![]()
Кебу Стјуарт
Игор Милошевић (Грчка),
Стивен Марковић (Аустралија),
Перо Антић (Македонија),
Антонио Буркс (САД)
Лејвор Постел
Рус Павел Гормико
Македонац Врбица Стефанов
Американац Били Томас (САД)
Ентони Рајс
A što tebe treba da brine srpski tim i da li je on uopšte srpski? Mujo iz DobojaMuad'Dib:Jedini pravi srpski klub, nema šta...:?
Najtragičnije je što vam još 10 njih neće pomoći, opet će vas preslišavati i FMP i Partizan![]()
![]()
![]()
Ljuba82:Нико не може да ме убеди да је петорка Буркс, Постел, Гуровић, Антић, Стјуарт...са играчима на клупи...Милошевићем, Радивојевићем, Јоровићем, Драгићевићем, Александровим, Поповићем...слабија од мишева. Није сигурно. Екипа је јача од прошлогодишње...само је мање уиграна. Питање је само да ли ће се уиграти...и да ли ће овај папан Шакота успети да умири Чичу. Мора да се одигра разноврсније у нападу.

Ipak ce igrati Evroligu, doduse onu sa prefiksom FIBA, ali plan je ispunjen Evroliga je Evroliga. :wink:Muad'Dib:Bye bye ULEB Cup. Verovatno ce "sledeće sezone" u FIBA ligi igrati "jači timovi nego u Evroligi"![]()
Tokan:Арсићу што ли си се толико расписао код нас?![]()

A ne tu da se folirate kao ne pratimo i ne interesuje nas košarka, i odmah bežanija na fudbal.
Hteli ste i po lek u Vršac, čuli ste tamo za Hemofarm pa ajde da probate.