KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Alooooo bre vi niste normalni. Partizan se iscima, posle utakmice sa Huventudom, da pobedi Budućnost što vama stvara šansu da ih stignete, a userete se u Sloveniji. Kada vidim da vam je treći strelac na utakmici Kovač, kosa mi se digne na glavi. :shock:

Naravno da nije Partizan igrao zbog Zvezde, ali je Zvezda na to računala, na pobedu Partizana. Partizanu je ova pobeda značila, ali ništa ekstra. Ali vama... E bre Cigani baš ste smotani. :D

FLUID:
Alooooo bre vi niste normalni. Partizan se iscima, posle utakmice sa Huventudom, da pobedi Budućnost što vama stvara šansu da ih stignete, a userete se u Sloveniji. Kada vidim da vam je treći strelac na utakmici Kovač, kosa mi se digne na glavi. :shock:

Naravno da nije Partizan igrao zbog Zvezde, ali je Zvezda na to računala, na pobedu Partizana. Partizanu je ova pobeda značila, ali ništa ekstra. Ali vama... E bre Cigani baš ste smotani. :D
Jos da su mogli da skoknu do Ljubljane, i da tamo dobiju umesto Zvezde...

Očekivani rastanak Zvezde i Šakote
Nedelja, 4. mart 2007. 18:23

Posle serije poraza u NLB ligi, opraštaja od nacionalnog kupa i najverovatnije ULEB kupa, uprava košarkaškog kluba Crvena zvezda u nedelju je povukla očekivan i logičan potez - rastanak sa dosadašnjim trenerom Draganom Šakotom, saznaje MONDO.

Umesto Šakote, koji trenutno obavlja i funkciju selektora reprezentacije Srbije, ekipu će do kraja sezone predvoditi njegov dosadašnji pomoćnik Stevan Karadžić.

Iako su crveno-beli u ovu sezonu ušli sa najvišim ambicijama, rezultati su izostali. Zvezda je prvo eliminisana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, a potom su serijom poraza u NLB ligi crveno-beli ostali bez mesta koje naredne sezone vodi u ULEB kup.

Dragan Šakota na klupu Crvene zvezde seo je u leto 2005. godine i sa klubom sa Malog Kalemegdana prošle godine osvojio je Kup Radivoja Koraća. Pre crveno-belih, Šakota je trenirao IMT, Zadar, Cibonu, PAOK, Apolon, Iraklis, Peristeri, Aris, AEK i Olimpijakos.

Sa druge strane, Stevan Karadžić, koji će debitovati na novoj funkciji već u utorak protiv madridskog Reala u ULEB kupu, najveći uspeh zabeležio je 2002. godine, kada je kao pomoćnik selektora tadašnje SRJ Svetislava Pešića, osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Indijanopolisu, a tri godine kasnije vodeći juniore SCG osvojio je Evropsko prvenstvo.

Zvanicno saopstenje:
Rastanak sa Šakotom - Zvezda u rukama svojih bivših igrača
Obaveštavamo javnost da je KK Crvena zvezda na zahtev Dragana Šakote sporazumno raskinula ugovor sa svojim dosadašnjim šefom stručnog štaba. Do prekida saradnje je došlo usled izostanka zadatih rezultata u NLB ligi. Zahvaljujemo se Šakoti na dosadašnjem radu i korektnom odnosu, a posebno na osvajanju prošlogodišnjeg Kupa Radivoja Koraća. Takođe želimo da napomenemo da je, kako prošle, tako i ove godine selektirao odličan tim, koji, mi duboko verujemo, ima veliku perspektivu.

Klub je posle višemesečne analize doneo odluku da promeni i modernizuje dosadašnji način rada u okviru sportskog menadžmenta. U skladu sa tom odlukom, Klub je poverio mandat potpredsedniku zaduženom za košarkaška pitanja, svom nekadašnjem igraču i funkcioneru Branku Kovačeviću, uz obavezu da obavlja i posao sportskog direktora kluba i da tokom vremena obuči i na to mesto angažuje adekvatnog stručnjaka iz naših redova.

Shodno predlogu Branka Kovačevića, Klub će sa posebnim zadovoljstvom na mestu prvog trenera pružiti šansu još jednom svom bivšem igraču, dosadašnjem pomoćnom treneru Stevanu Karadžiću. Karadžić je punih devet sezona nosio dres Crvene zvezde, dok je osam godina radio kao trener u našim redovima. On je imao zapažen rezultat i kao trener nacionalnih selekcija. Bio je pomoćnik Svetislava Pešića na Svetskom šampionatu u Indijanapolisu 2002. godine, kada je osvojio zlatnu medalju, a isto odličje pripalo mu je kao glavnom treneru juniorske ekipe Srbije i Crne Gore koja je bila prvak Evrope u Beogradu 2005. godine.

„Ukazana mi je velika prilika koju sa zadovoljstvom prihvatam. Crvena zvezda je oduvek bila moj klub, moj dom i moja porodica. Daću sve od sebe kako bih ispunio očekivanja i opravdao poverenje“, rekao je novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Stevan Karadžić.

Klub veruje da će se, uz još nekoliko korekcija u igračkom kadru i sistemu rada i punu podršku Zvezdine javnosti novom stručnom vođstvu i igračima, razviti dovoljno jaka energija koja će nas sve zajedno dovesti do titule prvaka Srbije.

Tokan:
Klub veruje da će se, uz još nekoliko korekcija u igračkom kadru i sistemu rada i punu podršku Zvezdine javnosti novom stručnom vođstvu i igračima, razviti dovoljno jaka energija koja će nas sve zajedno dovesti do titule prvaka Srbije.
:shock:
Ove ili sledece sezone? :lol:
Vi ste bre od titule daleko nekoliko hiljada svetlosnih godina, al dobro ljudski je nadati se...

E stvarno neverovatni ste cigani. Smenili ste trenera pred sam kraj sezone, doveli ocajnu zamenu, ekipa vam se raspada, imate nekontrolisanog Gurovica u ekipi, bekovska linija vam je katastrofalna, a centarska jos nekoliko stotina puta gora, i pricate o nekoj sampionskoj tituli. Sto je najgore to je pred svaku sezonu isto. Megalomanska "pojacanja", obecanja, pucanje na visoko, a svake sezone ste sve losiji. Ne stangirate, nego ste losiji. Ostacete bez Evrope, gubite od raspalih ekipa, koja igraju utakmicu sa 8 (i slovima, osam) igraca. A od tih 8 igraca njih 6 vuce 4 licne celu cetvrtu cetvrtinu. U najmanju ruku Zvezda je jedan neozbiljan tim. Pisem sve ovo, zato sto me je iznerviralo saopstenje u kome se, na mala vrata, obecava titula, i prebacuje odgovornost. Jos jednu sezonu ste poceli sa jednim timom a zavrsicete je sa jedanestim. Debilizam je i pomisliti o tituli, a kamoli je najavljivati, i to preko zvanicnog saopstenja.

Sherlock:
E stvarno neverovatni ste cigani. Smenili ste trenera pred sam kraj sezone, doveli ocajnu zamenu, ekipa vam se raspada, imate nekontrolisanog Gurovica u ekipi, bekovska linija vam je katastrofalna, a centarska jos nekoliko stotina puta gora, i pricate o nekoj sampionskoj tituli. Sto je najgore to je pred svaku sezonu isto. Megalomanska "pojacanja", obecanja, pucanje na visoko, a svake sezone ste sve losiji. Ne stangirate, nego ste losiji. Ostacete bez Evrope, gubite od raspalih ekipa, koja igraju utakmicu sa 8 (i slovima, osam) igraca. A od tih 8 igraca njih 6 vuce 4 licne celu cetvrtu cetvrtinu. U najmanju ruku Zvezda je jedan neozbiljan tim. Pisem sve ovo, zato sto me je iznerviralo saopstenje u kome se, na mala vrata, obecava titula, i prebacuje odgovornost. Jos jednu sezonu ste poceli sa jednim timom a zavrsicete je sa jedanestim. Debilizam je i pomisliti o tituli, a kamoli je najavljivati, i to preko zvanicnog saopstenja.

I na kraju kada u finalu (ako stignu do njega) plej-ofa izgube sa tesnih 3-0, bice krivi redom:
VUJOSEVIC (verovatno glavni krivac za njihov poraz u Ljubljani), PARTIZANOV LOBI U SAVEZU, SUDIJE i NARVNO SVI SEM gurovica!!!

Ali sa druge strane moramo razumeti njihovu zaslepljenost "velikim milanom", prosto nisu navikli da imaju "NAJBOLJEG IGRACA U EVROPI" kako je "veliki milan" sam sebe prozvao vise puta ove godine...

Mi nase STVARNO NAJBOLJE ne mozemo ni nabrajati jer bi smo svaki put izostavili nekoga!

Back