FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Ove godine?Banci:Zvezda je ove godine nije bas u formi.
Nista od odbrane titule u kupu.Prvenstvo slabo.
Jedina nada nam je Uleb Kup.
Nije u formi?
Uleb Kup?
E ulepšao si mi veče, Banci.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove godine?Banci:Zvezda je ove godine nije bas u formi.

Ovo je toliko glup post, da ja nemam komentar.Banci:Zvezda je ove godine nije bas u formi.
Pa kako si uzivao prosle godine u finalu?FLUID:Ne, ali stvarno ovaj Bancijev post je prava ironija. Smeh do suza.![]()
Ne uživam sada koliko treba jer ste trebali da prođete FMP pa da u finalu uživam u dovoljnoj meri.![]()
E, a onaj Gurović je potvrdio status najseljačkije košarkaške face. Podhitno ga odvesti kod psihijatra da vidi šta se sa njim dešava.
Nisam tada, ali me ŠAMPIONSKO slavlje baš dovelo do uživanja. Trans. PARTIZAN 05. Kako je krenulo i 06.Banci:Pa kako si uzivao prosle godine u finalu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da smo prosli FMP mislim da bi odbranili titulu osvojenu prosle godine.
Gurović bi bio predvodnik. Ionako voli da uleće u frku.Baš takoTokan:Jaдно и тешко је бити навијач Звезде у кошарци.

Што се улеба тиче, даље од Реала сумњам да ће ићи Звезда, пре свега због готово сигурног пораза у Мадриду, ал да не серем по обичају унапред. Изгледа да од циркузанта ништа, па долази овај нови.
Znači realizacija Državnog projekta broj 1 se nastavlja. Po svaku cenu se pokušava ubrizgavanjem državnih para do titule. Očigledno, nema šta.68Mustang428CJ:A evo stiglo i pojacanje.
Lejvor Postel u Crvenoj zvezdi
Bivši košarkaš Njujork Niksa, Juta Džeza, Olimpijakosa i Ostendea, Lejvor Postel novo je pojačanje Crvene zvezde.
29-godišnji Amerikanac visok 197 cm, igra na pozicijama beka i krila, a ovu sezonu započeo je u ekipi belgijskog Ostendea za koji je u 10 mečeva ULEB kupa prosečno ubacivao 13 poena uz 4 skoka.
Najbolju partiju prikazao je protiv Montepaskija kome je ubacio 30 poena, a u Evropi je prvo krajem 2004.godine nastupao za Olimpijakos.
U NBA ligi Postel je tri sezone igrao za Nikse gde je bio zamena Alanu Hjustonu i Latrelu Sprivelu.
Njegov dolazak u Beograd očekuje se u sredu, a ako prodje lekarske preglede potpisaće ugovor sa crveno-belima do kraja sezone..
![]()
FLUID:A titula se ne dobija na juriš, već radom, selekcijom i dobro poznatom metodikom stvaranja igrača.
:shock: Ti mene zezaš? :-?68Mustang428CJ:Kog tog igraca je Partizan stvorio? I kad kazem stvorio to se odnosi na igrace koji su od malena u Partizanu, ne na igrace tipa Luka Bogdanovic.