KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, ali stvarno ovaj Bancijev post je prava ironija. Smeh do suza. :lol:
Ne uživam sada koliko treba jer ste trebali da prođete FMP pa da u finalu uživam u dovoljnoj meri. :D

E, a onaj Gurović je potvrdio status najseljačkije košarkaške face. Podhitno ga odvesti kod psihijatra da vidi šta se sa njim dešava.

FLUID:
Ne, ali stvarno ovaj Bancijev post je prava ironija. Smeh do suza. :lol:
Ne uživam sada koliko treba jer ste trebali da prođete FMP pa da u finalu uživam u dovoljnoj meri. :D

E, a onaj Gurović je potvrdio status najseljačkije košarkaške face. Podhitno ga odvesti kod psihijatra da vidi šta se sa njim dešava.
Pa kako si uzivao prosle godine u finalu? :) :) :) :) :) :) :) :)
Da smo prosli FMP mislim da bi odbranili titulu osvojenu prosle godine.

Trener poražene ekipe Dragan Šakota čestitao je protivniku na pobedi.

"Zasluženo smo izgubili. Očigledno je da smo juče potrošili više energije nego naš današnji protivnik, ta svežina se osetila, ne samo kroz bolju igru FMP-a, već i kroz pad koncentracije mojih igrača a sa takvom ekipom moraš da igraš 100 posto svih 40 minuta da bi dobio. Za ovaj turnirski tip kada se igra svaki dan, treba duža klupa, a oni su tu bolji. Jedan dan je očigledno malo da se pripremi utakmica protiv FMP-a na pravi način".

Šakota se nada da će protiv Himkija Zveza podići nivo igr i izboriti mesto u četvrtfinalu ULEB kupa. Himki je u subotu dobio derbi ruske lige sa ekipom CSKA, Partizanovim rivalom u drugoj fazi Evrolige.

"Oni su odlična ekipa, to smo znali i bez toga, po tome se i vidi koliko je dobar rezultat naša pobeda u praznoj dvorani. Treba se više boriti i moramo da odigramo pametnije. Verujemo da možemo dalje".

Šakota nije želeo da diskutuje o incidentu posle kojeg je Gurović isključen.

"Ne želim da diskutujem o tome, ali iz moje pozicije bih rekao da nije postojala namera Milana Gurovića da saplete sudiju", rekao je Šakota, koji nije video TV snimak koji je pokazao da je Gurović isključenje zaradio zbog pljuvanja.

Krilo Zvezde Nemanja Aleksandrov bio je u duelu sa svojom doskorašnjom ekipom najbolji igrač "crveno-belih".

"Čestitam FMP-u na zasluženoj pobedi. Ishitreno smo završavali neke napade, što se i vidi u našem šutu za tri poena. Posle toga su se odlepili i odigrali mnogo mirnije i koncentrisanije, a mi nismo mogli da se vratimo i da ih stignemo".

Himki-C.Zvezda
Zvezda je dobila prvi mec sa 12 razlike u Pioniru i otputovala je u Rusiju da brani prednost.Zvezda je ove sezone igrala od sjaja do ocaja i nezahvalno je prognozirati rezultat ovog meca.Zvezda ako prodje Himki u cetvrtfinalu ce je docekati madridski Real u prepunom Pioniru.

По новинама, вечерас је Шакоти бити ил не бити, мада сумњам да ће и ако оде да крене нешто на боље, јер је пола сезоне тим је селектиран, то једино може да послужи као изговор за лоше резултате. Што се утакмице тиче, ја нешто имам лош осећај ал да ипак ја сачекам вечерас утакмицу па да је коментаришем.

A evo stiglo i pojacanje.

Lejvor Postel u Crvenoj zvezdi
Bivši košarkaš Njujork Niksa, Juta Džeza, Olimpijakosa i Ostendea, Lejvor Postel novo je pojačanje Crvene zvezde.

29-godišnji Amerikanac visok 197 cm, igra na pozicijama beka i krila, a ovu sezonu započeo je u ekipi belgijskog Ostendea za koji je u 10 mečeva ULEB kupa prosečno ubacivao 13 poena uz 4 skoka.

Najbolju partiju prikazao je protiv Montepaskija kome je ubacio 30 poena, a u Evropi je prvo krajem 2004.godine nastupao za Olimpijakos.

U NBA ligi Postel je tri sezone igrao za Nikse gde je bio zamena Alanu Hjustonu i Latrelu Sprivelu.

Njegov dolazak u Beograd očekuje se u sredu, a ako prodje lekarske preglede potpisaće ugovor sa crveno-belima do kraja sezone..

53901193445d208366f974520414517_140x220.jpg

Па ако избаце Реал, Олимпијакос ЦСК-а и остале, можда ћемо се радовати томе :) Што се улеба тиче, даље од Реала сумњам да ће ићи Звезда, пре свега због готово сигурног пораза у Мадриду, ал да не серем по обичају унапред. Изгледа да од циркузанта ништа, па долази овај нови.

68Mustang428CJ:
A evo stiglo i pojacanje.

Lejvor Postel u Crvenoj zvezdi
Bivši košarkaš Njujork Niksa, Juta Džeza, Olimpijakosa i Ostendea, Lejvor Postel novo je pojačanje Crvene zvezde.

29-godišnji Amerikanac visok 197 cm, igra na pozicijama beka i krila, a ovu sezonu započeo je u ekipi belgijskog Ostendea za koji je u 10 mečeva ULEB kupa prosečno ubacivao 13 poena uz 4 skoka.

Najbolju partiju prikazao je protiv Montepaskija kome je ubacio 30 poena, a u Evropi je prvo krajem 2004.godine nastupao za Olimpijakos.

U NBA ligi Postel je tri sezone igrao za Nikse gde je bio zamena Alanu Hjustonu i Latrelu Sprivelu.

Njegov dolazak u Beograd očekuje se u sredu, a ako prodje lekarske preglede potpisaće ugovor sa crveno-belima do kraja sezone..

53901193445d208366f974520414517_140x220.jpg
Znači realizacija Državnog projekta broj 1 se nastavlja. Po svaku cenu se pokušava ubrizgavanjem državnih para do titule. Očigledno, nema šta.
Samo sam se jedno vreme pitaš čije su to pare. Ali odgovor je pronađen, kako čije - PA NAŠE!!! Poskupeo telefon pre nekog vremena, pa onda i parking u Beogradu, sada će i struja da poskupi 20%. Nije važno, možemo i da pomremo, ali Zvezda mora do titule da dovodi i da stvara Legiju stranaca. Ehe, "najsrpskiji" klub... tako ti je to kada je dugačka apstinencija u titulama, pa bi prodali i svoju decu samo da bi siroti uzeli titulu. A titula se ne dobija na juriš, već radom, selekcijom i dobro poznatom metodikom stvaranja igrača. E, moji Cigani, zar narod da vam kupuje igrače???????????????????? :confused:

A sad malo o lepšoj strani. Pobedili ste Himki. Odlična igra Zvezde. Kad je Burks pogađao, posle 8 utakmica bez trojke, za 3 poena onda mi je bilo jasno da Himki nema šta da traži.
A i čudan mi je malo onaj Himki. Oni kao eto pobedili CSKA, a ovamo Okuladža i kompanija promašivali ceo celcijati koš, pa nešto kao padaju. Uopšte ne mogu da razumem onu ekipu. Onaj Italijan Poceko je i za mene košarkaški početnik. Iskidao bih ga kao ništa. :lol:
No, dobro, to ne umanjuje Zvezdin ubedljiv trijumf. Nek yebu budale kad mogu. :D

Radi se o stvaranju igrača, a ne o početku igranja košarke. Kada se igrač dovede kao veoma mlad i postane igrač u nekom klubu ne gleda se gde je počeo nego gde je "postao" igrač. U ovoj postavi su to: Drobnjak, Perović, Tripković, Veličković i Borovnjak. Valjda nisam zaboravio nekoga. A kada se pogleda da se za Pekovića i Bakića tek ove sezone čulo nešto dalje od čaršije sve je jasno. Pa i Kecman je "postao" igrač u Partizanu. Neću da pominjem Bogdanovića... Ajde da kažete i vi da je neko postao igrač kod vas, mada nije tako...
Evo sada Dule forsira i mladog Tepića iako pravi dosta grešaka. Ali i Dule i u Partizanu dobro znaju šta rade i kako se stvaraju vrhusnki igrači. To ne možeš da opovrgneš pa makar ti bio i onaj smešni Dragan Šakota. :D :D :lol:
Eto jedino su Božić i Kamings došli kao nešto stariji i afirmisaniji igrači.

Ups ovaj post nije za ovu temu, ali odgovor je odgovor. :-D

Back