KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeca_zvezdica:
Ne slazem se uopste! Imamo sta da trazimo i mozemo da osvojimo ili nasu ligu ili Jadransku! A i da, Gurovic je potpisao dvogodisnji ugovor! :D

Zvezdi trebaju bar jos 2 igraca za startnih 5, mnogo je igraca otislo a malo doslo. Otisla nam je gotovo kompletna petorka, a stigli mladi i nedokazani igraci. Ne sumnjam u Sakotu, i verujem da ce uspeti da uradi nesto pozitivno.

To Gureeeeee!Ti si Zvezdin cetnik Milaneeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ovo je najvece pojacanje prelaznog roka,a veoma je moguce da u Zvezdu dodju i Petar Popovic,Vrbica Stefanov,Goran Nikolic,Ivan Zoroski...i oni ce pored Aleksandrova,Gurovica,Antica,Dragicevica i Milosevica biti kostur nove Zvezde!

Jeca_zvezdica:
Stvari su realno postavljene! Ove godine su bili blizu titule, ne vidim zasto tako ne bi bilo i ove godine! Nekoliko igraca je promenjeno, ali nadjene su adekvatne zamene, a i bice jos pojacanja, veruj mi!

Ma koje adekvatne zamene? Izuzev Aleksandrova, svi igracu koji su dosli su daleko losiji od nih koji su otisli.

Jeretin, Raicevic, O'Benon, Henderson. To je skoro citava prva petorka.

Kad prosle godine nismo osvojili titulu necemo ni ovde, u to sam 100% siguran.

Ma da je za Zvezdu potpisao i npr. Tripković lakše bi mi bilo da pogledam i neku Zvezdinu utakmicu. Ali kad vidim onog prepotentnog Gurovića kako sere i provocira na svakoj utakmici odmah mi se gadi. Kakva je samo to sirovina od čoveka to majka više ne rađa, odmah izvrši abortus. :lol:

shalle87:
FLUID,ne diraj mi Gureta!
Vlada_susa,ne sekiraj se ti za Aleksandrova,on se oporavio od povrede i bice extra igrac!
Petorka Aleksandrov,Dragicevic,Gurovic,Thomas,Stefanov nije za potcenjivanje uopste...a bice tu i jos pojacanja

Aleksandrov je izabrao Zvezdu jer ga iz Evrope niko nije zeleo upravo zbog te povrede, pa trebalo je da pauzira 6 meseci, a ne igra vec godinu i po dana...A Zvezda pokusava da ga povrati i proda odmah na kraju sezone jer je na ceni, ali kazem da ce se tesko vratiti...

Petar Popovic je na pragu potpisivanja ugovora sa Crvenom Zvezdom,sa Bilijem Thomasom je sve dogovoreno,jos su u toku pregovori sa Vrbicom Stefanovim,ako on ne dodje Zvezda ce dovesti americkog plejmejkera Meknamaru(23,174),za koga se interesovao i Olympiakos.Sto se tice odlazaka najverovatnije ce Zvezdu napustiti Chedomir Vitkovac.I to bi bilo to...Znaci imacemo veoma jaku ekipu za sledecu sezonu ciju ce okosnicu predstavljati Gurovic,Stefanov,Popovic i Antic.Takodje,Zvezda ce obilovati i mladim i talentovanim igracima kao sto su Aleksandrov,Dragicevic ,Milosevic i Kovac.

Zvezda NCAA lige u Zvezdi!?

Igru košarkaškog kluba Crvena zvezda u sledećoj sezoni gotovo sigurno kreiraće plejmejker iz inostranstva, a prema najnovijim informacijama sa Malog Kalemegdana pozicije Makedonca Vrbice Stefanova ozbiljno je ugrozio američki plej Džeri Meknamara, diplomac Sirakjuz Univerziteta.

Uprava Zvezde kontaktirala je Meknamaru i u narednih nekoliko dana taj transfer trebalo bi da bude realizovan.

Meknamara je belac koji je prethodnih nekoliko sezona bio prvi plej Sirakjuza. Bolji poznavaoci košarke pamte ga kao junaka fajnal-fora NCAA iz 2003, kada je, iako tek brucoš, sa šest trojki u prvom poluvremenu finalnog susreta sa Kanzasom, istrasirao svom timu, na čelu sa Karmelom Entonijem put ka prvom i jedinom šampionskom prstenu u istoriji fakulteta.

Kao neverovatan šuter (šesti trojkaš u istoriji NCAA, procenat uspešnosti sa penala impozantnih 91,7 odsto), vrlo izdržljiv igrač (odigrao svih 135 utakmica tokom četvorogodišnjih studija), ali i kao pravi lider tima, Meknamara je uživao veliku slavu u Sirakjuzu.

Po mnogima veću i od Entonija, o čemu svedoči podatak da je njegovom poslednjem meču u dresu "narandžastih", na domaćem parketu, prisustvovalo 33,633 gledalaca ("Karijer dom" prvi i jedini put u istoriji bio rasprodat), što je ujedno apsolutni rekord NCAA kada su u pitanju mečevi u regularnoj sezoni.

Da bi mu poželeli srećnu plovidbu u polufinalnim vodama Džerija je iz njegovog rodnog grada Skrantona došlo da bodri preko 3.000 ljudi (oko 60 autobusa). On im se sa 29 poena na pravi način odužio.

Iako malo poznat sa ove strane okeana, Meknamara je stekao veliki renome NCAA o čemu još svedoči i nagrada "Čip Hilton", koju NCAA igračima dodeljuje čuvena Kuća za karakter, liderstvo i talenat.

Ma taj je neki shaban ko O Benon prosle sezone...cim ga tolko hvale- ko i uvek,ista pricha.
Svaki stranac koji dodje i Zvezdu je neshto vanzemaljsko..bla,bla,bla, a kad doje-prc.U najbolu ruku OK igrach ali nishta posebno,znachi standardna novinarska navlakusha.

Ne, ne, nema dvoumljenja. Definitivno postajete najsmešniji KK svih vremena. Još nije ni počelo prvenstvo, a niti su došli igrači (o treniranju da i ne govorimo), objavljuje se ovakva vest.

Prema prognozama stranih kladionica, najveći favorit za osvajanje Gudjir lige jeste - Crvena Zvezda?!

Pomalo iznenađujuće, ako se zna da je crveno-bele napustilo više od polovine prvotimaca, a da su od pojačanja stigli za sada samo talentovani Nemanja Aleksandrov i Mirko Kovač.

Ipak, rukovodstvo kluba sa Malog Kalemegdana vodi pregovore sa nekoliko poznatih i pre svega kvalitetnih košarkaša, te možda u tome treba tražiti odgovor na ove prognoze kladioničara.

Pominju se imane Petra Popovića, Vrbice Stefanova, Bilija Tomasa.. a videćemo ko će od njih i doći među crveno-bele.

Na drugom mestu, prema prognozi kladioničara, nalazi se Partizan, potom idu redom Cibona, Hemofarm, FMP, Zadar, Olimpija... Loše kotiranje momaka iz Železnika treba tražiti u prodaji skoro kompletne prve petorke, izuzev krilnog centra Duška Savanovića.

Kada su počeli stručnjaci iz kladionica da ocenjuj kvalitete igrača i ekipa onda će Zvezda po njima da osvoji Ligu šampiona u kojoj ne igra. Urnebesno smešno sa dozom tragedije.
Zbog toga na kraju nema smeška da se cereka.

68Charger440:
Mogu zamisliti tvoju reakciju kad bi ja nesto slicno napisao o Partizanu na temi o Partizanu u sekciji fudbal.
Ne razumem što shvataš lično ovo što sam napisao, a što je istina kako god okreneš.

Možeš ti da napišeš na fudbalu ako nađeš neki ovakav biser koji sam ja postavio ovde, ali teško da će imati tu težinu gluposti. Nerealno je pričati uopšte ko je favorit, kamoli pričati o tome da je Zvezda najozbiljniji kandidat za titulu kada joj se jedan tim raspao, a stvara drugi. Skoro veću glupost u sportskim vestima skoro nisam pročitao.

I nemoj porediti Zvezdu u košarci sa Partizanom u fudbalu. Mi u fudbalu bar nešto uspemo da uradimo, a vi ste od košarke operisani već jako dugo.

Back