KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joровић добио отказ у Ђирони, није прошао лекарске прегледе. Ако је здрав, мислим да би Зведа требала да га доведе, поготову јер су већ имали неке преговоре са њим али је он тада одабрао Ђирону.

Hello! Petorka sa kojom osvajamo titulu:
1.Wade
2.Radivojevic
3.Gurovic (k)
4.Antic
5.Gasol
Salu na stranu, nemamo tim za nesto vise od kupa, a ovakvim radom necemo jos dugo nista da uradimo. Taman su otisli shabani poput Subotica, Bjelice i Jeretina, klub dovodi Kovaca i Vrbicu Stefanova (ako je toliko dobar, sta ce on u Srbiji?). Kakav je potencijal Markovic? Tadija nije los, ali realno Aleksandrov tesko moze biti i pola od onog kakav je bio u mladjim kategorijama. Misanovic je prosecan, moze da skace za loptu... Imamo extra talentovanog Milosevica, koji ce zbog neozbiljnosti propasti... Radivojevic ima najvece srce i dobro je sto je ostao, Antic i Gurovic su kompletni igraci i na njima ce se zasnivati igra... Sve u svemu trebaju nam minimum 4 igraca kako bi imali dobru ekipu ( recimo Popovic, Ekezie i dva pleja). Zna li neko ko ce biti kapiten u ovoj sezoni?

B92:Stefanov i Popović već u Zvezdi
Košarkaški klub Crvena zvezda u narednim danima dobiće dva nova pojačanja. Crveno-beli su kako nezvanično saznajemo definitivno postigli dogovor sa Makedoncem Vrbicom Stefanovom i centrom Petrom Popovićem.

Tridesetrogodišnji Stefanov koji igra na poziciji beka, prošle sezone nastupao je za turski Ulker, a u beogradskim medijima je već izjavio da je postigao dogovor sa vicešampionom SCG.Reprezentativac Makedonije koji će se ekipi priključiti po završetku kvalifikacija za EP sredinom septembra, doneće kao zamena Gorana Jeretina ogromno iskustvo koje je sakupljao igrajući za nekolicinu respektabilnih evropskih klubova u Evroligi. Najveći uspeh kao "legiona" postigao je u dresu Montepaskija sa kojim je 2004.osvojio titulu u Italiji.

Petar Popović je nastupao za italijanski Beneton sa kojim je u sredu raskinuo dvogodišnji ugovor. 216 centimetara visoki centar imao je sjajnu rolu u Hemofarmu, a ponikao je upravo u Crvenoj zvezdi.

Crvena zvezda je tokom prelaznog roka, angažovala nekolicinu novih pojačanja (Kovač,Tomas, Aleksandrov), i produžila ugovor na još dve godine sa Milanom Gurovićem.

Pobeda u Leskovcu uz ćevape

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su pobedu u još jednom prijateljskom odmeravanju snaga. Posle Čerkasija i Mega Ishrane, crveno-beli su savladali Zdravlje u Leskovcu sa 87:83 (24:22, 20:20, 21:21, 22:20).

Meč je odigran i u okviru kulturnog programa tradicionalne leskovačke Roštiljijade, koja je upravo u toku.

Utakmica protiv Zdravlja bila je idealna prilika da se proveri trenutna forma ekipe koja se još uvek kompletira. Evidentan je kvalitetan rad mlađih košarkaša, a potrebno je posebno izdvojiti učinak Tadije Dragićevića na meču u Leskovcu, koji je bio najefikasniji.

Susret je odigran u dvorani "Dubočica" pred 1.500 gledalaca.

CRVENA ZVEZDA: Popadić, Milošević 16 (5-3), Kovač 10 (2-2), Mišanović 2, Gurović 20 (5-4), Vitkovac 6 (2-2), Radivojević 5, Đorđević, Dragićević 26 (6-6), Tomas 3, Marković, Krasnić.

Pau:
Hello! Petorka sa kojom osvajamo titulu:
1.Wade
2.Radivojevic
3.Gurovic (k)
4.Antic
5.Gasol
Salu na stranu, nemamo tim za nesto vise od kupa, a ovakvim radom necemo jos dugo nista da uradimo. Taman su otisli shabani poput Subotica, Bjelice i Jeretina, klub dovodi Kovaca i Vrbicu Stefanova (ako je toliko dobar, sta ce on u Srbiji?). Kakav je potencijal Markovic? Tadija nije los, ali realno Aleksandrov tesko moze biti i pola od onog kakav je bio u mladjim kategorijama. Misanovic je prosecan, moze da skace za loptu... Imamo extra talentovanog Milosevica, koji ce zbog neozbiljnosti propasti... Radivojevic ima najvece srce i dobro je sto je ostao, Antic i Gurovic su kompletni igraci i na njima ce se zasnivati igra... Sve u svemu trebaju nam minimum 4 igraca kako bi imali dobru ekipu ( recimo Popovic, Ekezie i dva pleja). Zna li neko ko ce biti kapiten u ovoj sezoni?

Brate prvo skloni tog nesrecnog Radivojevica iz ekipe molim te. Taman smo doveli dva beka, koji koliko god da su losi nisu gori od njega. On cak i da ima srce (u sta nisam siguran) nema mozak. Stefanov kakav je igrac videces i sam. Ta logika ako je tako dobar sta ce u rbiji i nije neka jer to mozes za svakog igraca da postavis. Kovac je isto vise nego koristan igrac (a superstar u odnosu na Vuka), Tadija je putnik na Evropsko u Spaniji u najavi. Ako si gledao polufinalnu i finalnu seriju prosle godine znaces zasto je Stiven potencijal i jos bolje gledaj njega da vidis sta je srce. Misanovic je 10-15 kila Misicne mase daleko od igraca koji je bolji od neverovatnog talenta Perovica Koste. Sve u svemu odlicna ekipa koja je na svakoj poziciji pokrivena sa dva igraca. Slazem se za Gurovica i Antica, ali sa dolaskom Vrbice i Petra oni dobijaju jaku konkurenciju u napadackim opcijama. Takodje bojim se da si i za Alexandrova i mozda Milosevica u pravu. Pozdrav i izvini ako sam na pocetku bio malo grublji ali to je cisto da dodam malo zara diskusiji.

Ok, ko je razbio arkadu Stjuartu i u poslednjoj sekundi trojkom doneo produzetke u finalu kupa u N. Sadu? O Vuku i njegovoj hrabrosti ne treba raspravljati. Tomas moze biti jedan od boljih, a i ja bih imao Kovacevu statistiku, njihova igra prosle sezone je bila trci i pucaj. Ne kazem da je toliko los, ali on ce biti treci bek, bolje da se da sansa nekom junioru koji ce za 3-4 god. da nosi Zvezdinu igru. Misanovic je mnogo slabiji igrac u odnosu kakav je bio u mladjim kategorijama, tako da po meni ne moze biti nista vise od prosecnog kosarkasa. Stefanov je dosta istrosen, da je dosao pre 2-3 god ok ali sad? Nece biti on los u nasoj i jadranskoj ali videcemo u Uleb-u. Markovic? Ma daj molim te? Za njega si u pravu da ima "srce", protiv grobara je promasivao bacanja kao lud. Popovic ce biti dobar u napadu, ali mora da radi i na odbrani. Trenutno kvalitetnu odbranu mogu da igraju Vuk, Milan, Pero, Ceda, mozda Tomas i Tadija. Nego zna li neko sta je sa Nikolom Dragovicem? Mali je ogroman potencijal i pravi potez bi bio da dodje i napreduje uz Gurovica, naravno uz uslov da Vitkovac ode. Pozz svim delijama

Pau:
Ok, ko je razbio arkadu Stjuartu i u poslednjoj sekundi trojkom doneo produzetke u finalu kupa u N. Sadu? O Vuku i njegovoj hrabrosti ne treba raspravljati. Tomas moze biti jedan od boljih, a i ja bih imao Kovacevu statistiku, njihova igra prosle sezone je bila trci i pucaj. Ne kazem da je toliko los, ali on ce biti treci bek, bolje da se da sansa nekom junioru koji ce za 3-4 god. da nosi Zvezdinu igru. Misanovic je mnogo slabiji igrac u odnosu kakav je bio u mladjim kategorijama, tako da po meni ne moze biti nista vise od prosecnog kosarkasa. Stefanov je dosta istrosen, da je dosao pre 2-3 god ok ali sad? Nece biti on los u nasoj i jadranskoj ali videcemo u Uleb-u. Markovic? Ma daj molim te? Za njega si u pravu da ima "srce", protiv grobara je promasivao bacanja kao lud. Popovic ce biti dobar u napadu, ali mora da radi i na odbrani. Trenutno kvalitetnu odbranu mogu da igraju Vuk, Milan, Pero, Ceda, mozda Tomas i Tadija. Nego zna li neko sta je sa Nikolom Dragovicem? Mali je ogroman potencijal i pravi potez bi bio da dodje i napreduje uz Gurovica, naravno uz uslov da Vitkovac ode. Pozz svim delijama

To sto je skocio na Stjuarta sa strane odakle ga ovaj nije video, pa onda pobegao i nije me toliko impresioniralo. On ima zelju, i borben je ali on nema kvalitet da vodi ekipu ka pobedi. On je dao tu trojku, a ja mogu na keca da se setim jos 10 utakmica koje je on direktno svojim glupostima gubio u poslednjim sekundama. Borbensost je drugo od srca. A Markovic je jedini pravio skokove u Partizanovom reketu kada su Antic, Raicevic i ostali pobegli na trojku jer su ih ovi prebili. A nekoliko puta je i probijao odbranu i onda odlicno asistirao, i plus trojke koje je odlicno gadjao i fanaticna odbrana ja bih to nazvao srcem. Za Misanovica se donekle slazem, ali mislim da moze da ide i stepenik vise i bude dobar (ne odlican) prvoligaski centar, odlicna zamena. Za Popovica si u pravu i to me muci, jer ni Antic, ni Misanovic nemaju snage da se biju sa P-P tandemom grobarskim, a bojim se da Popovic nema zelju ili naviku ili sta god. Drugo da bi dao nekom junioru sansu moras da budes siguran da ce je on kroz 3-4 godine isplatiti, a pitanje je da li iammo toliki potencijal (nije bas da mladje reprezentativne kategorije vrve od nasih igraca). Za Kovaca ne mozemo nista da tvrdimo dok ne krene liga, a istorseni Stefanov je zabio 27 poena Bosancima, i ja mislim da ce biti odlican pandan Milosevicu (iskustvo kad ti treba, jurnjava kad je neophodna). I meni je inace cudno za Dragovica i slazem se sa idejom, mada volim Chedu ali se slazem da bi to bila dobra akcija. To sam se nadao za Keselja ali izgleda da ni od toga nema vise. Pozdrav.

Danas potpisao Popovic, sredinom septembra stize i Stefanov, da li je to sve? Mislim da se trazi jos jedan stranac na poziciji centra ali nisam siguran. Spominjao se Andrea Hatson ali on je potpisao za Panionios, tako da za sada nema nista od toga. Mozda bi Stjuart bio resenje? On bi bio idealan za ovaj tim, decko razbija gde god igra, skoro uvek ima dabl-dabl... Kad su mogli da ga uzmu tadasnji trener Zmago je rekao da nema kvalitet za Zvezdu, hmm interesantno. Pozz svima

Zmago je debil. A definitivno bih se usudio da ustvrdim da imamo tim za finale ULEB kupa i neku od titula koje nas vode u evroligu ako bi smo doveli Stjuarta, ili nekog drugog centra razbijaca koji pre svega kida u odbrani i skuplja skokove. Pozdrav

Ja sam cest posetilac Zezdinih utakmica vec 10 godina, ako ne racunam ono finale iz 1992 kada nam je pokojni Jovanovic bio najbolji igrac i kad su nas grobari razbili kad sam bio sa caletom. 3 poslednje godine ponosni sam vlasnik godisnje ulaznice i u proseku idem na 15 (ne vise iskreno, sto je isto kao i kad je nisam imao, ali sad ne moram da se cimam da kupujem ulaznice) utakmica po sezoni u svim takmicenjima zajedno, a naravno ono na sta zbog obaveza ne mogu da idem pokusavam da koliko toliko ispratim na televiziji. Ali nisam navijac u smislu organizovanog navijanja. Iskreno uzasnut sam svaki put kad vidim one vodje kao navijanja koje uopste ni ne gledaju utakmicu i verovatno ne znaju pravila igre vec su tu samo zbog izdrkavanja ili tuce.

kololoco:
Ja sam cest posetilac Zezdinih utakmica vec 10 godina, ako ne racunam ono finale iz 1992 kada nam je pokojni Jovanovic bio najbolji igrac i kad su nas grobari razbili kad sam bio sa caletom. 3 poslednje godine ponosni sam vlasnik godisnje ulaznice i u proseku idem na 15 (ne vise iskreno, sto je isto kao i kad je nisam imao, ali sad ne moram da se cimam da kupujem ulaznice) utakmica po sezoni u svim takmicenjima zajedno, a naravno ono na sta zbog obaveza ne mogu da idem pokusavam da koliko toliko ispratim na televiziji. Ali nisam navijac u smislu organizovanog navijanja. Iskreno uzasnut sam svaki put kad vidim one vodje kao navijanja koje uopste ni ne gledaju utakmicu i verovatno ne znaju pravila igre vec su tu samo zbog izdrkavanja ili tuce.

Свака част за верност, али имам замерку за вође. У праву си да не гледају утакмицу, али то они свесно раде, јел су дошли да навијају и управљају масом, они тако исто и на фудбалу су леђима окренути терену и гледају према навијачима. И не изазивају они туче, већ се увек нађе нека пијана и дрогирана будала која ће створити проблеме.

Stefanov - 10, 25min
Markovic - 7, 18min
Milosevic - 6, 15min
Tomas - 8, 20min
Kovac - 6, 15min
Radivojevic - 3, 3min
Gurovic - 10, 30min
Vitkovac - 8, 14min
Aleksandrov - 5, 7min
Dragicevic - 10, 25min
Antic - 9, 20min
Misanovic - 7, 15min
Popovic - 9, 20min
Ovo sam smoren sa zivotom pa sam napisao 13 igraca koji su u realnoj rotaciji i od koga koliko ocekujem da doprinese igri ocenama od 1 do 10, i koliko minuta mislim da ce provesti svako od njih u proseku u igri. Prakticno ocekujem da svi sem Radivojevica i Aleksandrova imaju vaznu ulogu i da nam odlika bude duga klupa sto je sakota forsirao i sa mnogo gorim timom. Pozdrav od smornog coveka:)

Tokan:
@Pau i kolococo

Долазите ли ви на Звездине утакмице?
S obzirom da zivim u Kv-u ne bas puno. Poslednja na kojoj sam bio, C.Zvezda - Dinamo cetvrtfinale, prs'o sam zbog Dzeroda. Godisnje pogledam 3-4 tekme, na TV-u uglavnom ispratim sve cak i sa Heliosom... Steta sto nismo u basketu uspesni bar pola kao u fudbalu, barem da u derbijima redovno dobijamo... Pozz svima

kololoco:
Stefanov - 10, 25min
Markovic - 7, 18min
Milosevic - 6, 15min
Tomas - 8, 20min
Kovac - 6, 15min
Radivojevic - 3, 3min
Gurovic - 10, 30min
Vitkovac - 8, 14min
Aleksandrov - 5, 7min
Dragicevic - 10, 25min
Antic - 9, 20min
Misanovic - 7, 15min
Popovic - 9, 20min
Ovo sam smoren sa zivotom pa sam napisao 13 igraca koji su u realnoj rotaciji i od koga koliko ocekujem da doprinese igri ocenama od 1 do 10, i koliko minuta mislim da ce provesti svako od njih u proseku u igri. Prakticno ocekujem da svi sem Radivojevica i Aleksandrova imaju vaznu ulogu i da nam odlika bude duga klupa sto je sakota forsirao i sa mnogo gorim timom. Pozdrav od smornog coveka:)
Pa tebra ne traje tekma 55min :). Sem Vuka (minimum 7) i Vrbice realno je da ovako bude. Pozdrav

Back