KISS

Gledao sam ih 97me na sajmu i razocarao se...:( ... u muzickom smislu posmatrano, mnogo su losi, ocajni su. Realno, sve sto su ikada uradili jeste to da su postavili temelj za facepaint, i za r'n'r cirkus na bini. Muzicki su nule. Gene simmons na koncertu u okviru svoje ''solo'' tacke samo lupa i drnda po njegovom basu/sekiri *(koji je na zescem delay-u) ,krevelji se, plazi i pljuje ''krv''.
Njihov recept je preuzeo i merlin menson - samo sokirati ljude svojom pojavom, a muziku ko yebe, muzika je sporedna.

I ja sam cuo da je 97me bio slab odziv ljudi i da je ozvucenje bilo sran'e.....

Ovo stoji sto si rekao ali ne sve......Imam dosta njihovih live koncerta i mnooooogo dobro sviraju......Evo npr mene su zadivili sa Kiss Symphony koncertom u kome su se super uklopili sa simfonijskim orkestrom......

Inace dosta ljudi imaju netacne predrasude o njima,cuo sam razne budalastine pa i to da oni uopste ne sviraju ,samo drze instrumente a pravi muzicari se sakriju ispod bine i sviraju umesto njih:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Kakva glupost.....

Ace Frehley se smatra za jednog od boljih gitarista a i Bruce Kullick takodje...

Imaju oni veoma kvalitetnih muzicki pesama nego nisi dovoljno "zagrebao povrsinu"
Evo npr pesma Beth je odlicna u tom muzickom smislu......Pa onda Forever pa I Still Love You.......Pa ima i Reason To Live.......A da ne pominjem i Sure Know Something.......i Shandi,,,,,,,,,

Ovo su sve prelepe muzicki dobre pesme u kojem nema divljanja,au au drn drn drn zezanja......ovo su prelepe power balade.......duboko sentimentalne pesme......

Pa sad nek mi neko kaze da ne valja Kiss

Preslusajte prvo ovo sto sam stavio ovde Noob-ovci

jedan clan kissa ne znam tacno koji (davno sam to gledao) u nekom dokumentarcu o rock muzici je izjavio da su vise nota gresili nego sto su pogadjali na svim live nastupima.al dobro,oni su vise lifestyle, a tek sto je nahvalio zeppeline,rekao je da su njihovi koncerti religijsko iskustvo...

jedan clan kissa ne znam tacno koji (davno sam to gledao) u nekom dokumentarcu o rock muzici je izjavio da su vise nota gresili nego sto su pogadjali na svim live nastupima.al dobro,oni su vise lifestyle, a tek sto je nahvalio zeppeline,rekao je da su njihovi koncerti religijsko iskustvo...

realno gledano,njih je bolelo uvo sta rade,gde sviraju,sa kim sviraju...postali su kult,tako da te stvari i nisu kasnije toliko bitne...

Neshvacena papigo israna u javnom klozetu jednog kisnog dana =(
evo ti mile medalja za ovu duhovitost...
10448.gif

Poslednja izmena:
OK LJUDI NAKACITE BAR JEDAN KLIP GDE KISS GRESI TJ ISPADA MELODIJSKI ILI HARMONSKI A JA CU KAO MUZICAR STRUCNO DA KAZEM GDE JE GRESKA??????

POSTO JE POZNATO DA SU NA OVOM FORUMU "SVE OGROMNI I VEOMA TALENTOVANI MUZICARI".......A TEK MUZICKI KRITICARI........SVE DOKTORI NAUKA MUZICKE AKADEMIJE ODSEK PROFESIONALNI KRITICARI MUZIKE U SVIM ZANROVIMA.....

Novi album grupe Kiss Sonic Boom

sonicboom.jpg

Pesma koja je odmah osvojila publiku

Modern Day Delilah

Modern Day Delilah lyrics

I still remember when I saw your face across the room
Told me to take you but the price of love would seal my doom

I know the way you made the others break
But loving me would be your first mistake

Same old way, same old ways
Modern Day Delilah
Each time you learn to give
Queen to slave
Modern Day Delilah

Listen

You lived your glory in a liars haze you called the truth
The same old story of a social plan from wasted youth

You thought that you could bring me to my knees
But whos the one whos crying baby please

Modern Day Delilah
Queen to slave
Modern Day Delilah

Just like the trigger of a loaded gun
You were the reason for the damage done
Too many lovers like a hunters prey
Not today

I know the way you made the others break
But loving me would be your last mistake

Same old ways
Modern Day Delilah
Shame, shame, shame on you girl
Queen to slave, come on now
Modern Day Delilah
Yeah, yeah, each time you learn to give
Know you'll pay
Delilah
Queen to slave, loves decayed
Delilah

Poslednja izmena:
Naidjih na ovaj clanak po netu........Kakva steta........
kiss.png

Legendarna američka hard rok grupa "Kiss" nastupiće 15. maja u Beogradu na stadionu "Tašmajdan". Ovaj sastav već je svirao kod nas 1997. godine na Beogradskom sajmu i izazvao erupciju oduševljenja. Nema razloga da to ne učini i ovaj put. Organizatori koncerta - "Lupa Promotion" i "Tera Nostra", najavili su da se koncert u slučaju kiše ponovo seli u Halu 1 Beogradskog sajma. Cena karata je već određena i sasvim je pristupačna za ono što zauzvrat dobijamo - 2.100 dinara. Prodaja je počela 14. februara u "Bilet servisu", "Tiketlajnu" i na svim prodajnim mestima "Eventima". Organizatori su takođe najavili da je to vrlo verovatno poslednja prilika da se bend pogleda uživo, jer će ovo, po svemu sudeći, biti oproštajna turneja.

Grupa "Kiss" nastala je u Njujorku 1973. godine. Osnovali su je Pol Stenli (Paul Stanley) - ritam gitara, vokal, i Džin Simons (Gene Simmons) - bas, vokal, koji su do danas ostali jedini stalni članovi benda. Ostatak postave se menjao tokom godina a momci koji s njima dolaze u Beograd su Erik Singer (Eric Singer) - bubnjevi, i Tomi Tajer (Tommy Thayer) - gitara. Zaštitni znaci ovog benda tokom godina postali su prepoznatljiva šminka i kostimi, kao i bleštava scenografija i izuzetan scenski nastup s obiljem pirotehnike. Za kompletnu diskografiju bilo bi nam potrebno mnogo više prostora nego što ga ovim člankom možemo zauzeti. Napomenućemo samo da imaju više zlatnih ploča od bilo kog drugog američkog benda (čak 24) i da su oborili rekord koji su postavili legendarni Bitlsi. A do sada su prodali neverovatnih 90 miliona ploča. U takvim pričama volim da kažem: nek su dobili samo po jedan dolar za svaku ploču, mašala, pa je dovoljno. A dobili su malčice više. Ali, neka, zaslužili su svaki cent.

Dajući ime grupi odlučili su da naprave geg i postave poslednja dva slova S tako da izgledaju kao munja. Mnogi su to shvatili kao provokaciju, povezujući slova s nacističkim simbolom ЅЅ odreda. U Nemačkoj je čak ime benda bilo i zabranjeno, a momci su na omotima albuma morali da napišu obrnuto, to jest ZZ. Ipak, to im nije nimalo smetalo da naprave ršum svuda u svetu. Bila je to nova komercijalna hard rok muzika s naglašenim gitarskim zvukom i s ipak jako zanimljivim i pevljivim refrenima. Godine 1979. na albumu "Dynasty" objavljuju svoj verovatno najveći hit - "I was made for lovin' you".

Na kraju napomena da, ako ste fan grupe, nipošto ne propustite spomenuti događaj, jer ovakvi spektakli ostaju upamćeni čitavog života. Dakle, 15. maj, stadion "Tašmajdan" - garantovano dobar provod.

Znaci, uverzirani gitaristi i samoproklamovani muzicki kriticari ih ne vole...
Jos jedanput da kazem da ja nisam ni jedno od navedenih, ali cu ipak da se drznem i da napisem da su meni odlicni: Meni su odlicni.

Evo snimka Kiss Symphony i I was made for lovin' you.........

Koliko vise volim live rokerskiju obradu ove pesme a ne onu glupu studijsku koju su radili u vreme haranja disko kulture pa su ubacali elemente disko kulture......

Mnogi bendovi se i raspali zbog toga....I kod Van Halena - Jump ista situacija - oni se i pokacili zbog toga - kad su pocele da dominiraju klavijature bljestece svetlo sljokice disko kugle.............

Back