Гордончице
Ističe se
- Poruka
- 2.090
sto,jel preporucujes?
Ti si plod nekog incesta slutim?Tad se ponajvise radjaju debili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto,jel preporucujes?

Ti si plod nekog incesta slutim?Tad se ponajvise radjaju debili![]()
preporucujes ljudima da sisaju tatinog tukija...i jos si trandza...to je onda najverovatnije plod ruske jakic i priplodnog brava...
Ne ljudima,tebi debilu,to nije isto =)
Gledao sam ih 97me na sajmu i razocarao se...... u muzickom smislu posmatrano, mnogo su losi, ocajni su. Realno, sve sto su ikada uradili jeste to da su postavili temelj za facepaint, i za r'n'r cirkus na bini. Muzicki su nule. Gene simmons na koncertu u okviru svoje ''solo'' tacke samo lupa i drnda po njegovom basu/sekiri *(koji je na zescem delay-u) ,krevelji se, plazi i pljuje ''krv''.
Njihov recept je preuzeo i merlin menson - samo sokirati ljude svojom pojavom, a muziku ko yebe, muzika je sporedna.

Kakva glupost.....tebi se svidelo da mu ga sisas,pa mislis da to svi vole...mile,mile,uskoro ces i samom sebi pokusavati to da radis...
jadni mile,neshvaceni transvestitu...![]()
jedan clan kissa ne znam tacno koji (davno sam to gledao) u nekom dokumentarcu o rock muzici je izjavio da su vise nota gresili nego sto su pogadjali na svim live nastupima.al dobro,oni su vise lifestyle, a tek sto je nahvalio zeppeline,rekao je da su njihovi koncerti religijsko iskustvo...
evo ti mile medalja za ovu duhovitost...
Neshvacena papigo israna u javnom klozetu jednog kisnog dana =(
evo ti mile medalja za ovu duhovitost...
![]()
*****s kao papiga sa prolivom u parku a pada sneg =(
Vrati se mamlanju,duso,to ti ide bolje,a i bice ti toplije =)
POSTO JE POZNATO DA SU NA OVOM FORUMU "SVE OGROMNI I VEOMA TALENTOVANI MUZICARI".......A TEK MUZICKI KRITICARI........SVE DOKTORI NAUKA MUZICKE AKADEMIJE ODSEK PROFESIONALNI KRITICARI MUZIKE U SVIM ZANROVIMA.....
A JA CU KAO MUZICAR STRUCNO DA KAZEM

A JA CU KAO MUZICAR STRUCNO DA KAZEM GDE JE GRESKA??????
I svidja mi se Paul.