KISS

Ovde sam cekao da se neko izleti.Njihovo oblacenje nema ali bukvalno nema nikakvu dodirnu tacku sa muzikom koju sviraju....Danas vecina "maskera" su neki umobolni poremeceni retardi koji sviraju neku odvratnu muziku sa groktanjem ili vristanjem......

Znas kako Kiss postoji 40 i kusur godina i opstali su do danas,prosli su kroz sve zanrove i periode muzike od rokabili rock n rola preko hard roka,alternative,heavy metala,diska itd,i dalje ostali uspesni u svakom segmentu i izdali album u 2009.god

Ne mozes za takav uspeh da kazes da je modni trip i da se ljudili lozili na njih godinu dve....

Oni su mama i tata za Metaliku Mejdene i sve ostale cak i mnogim muzicarima su oni bili uzor!!!!!!!!

Imali su mooda da se jos '69 (u patrijahalno i konzervativno vreme) onako obuku i nastupaju.To je tad bila revolucija.Oni su bre prvi maskeri,pravi soumeni......

A tek muziku kakvu imaju:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Ovo sam namerno rekao na kraju jer mi vise dopizde'o svako Kiss gleda kroz maske i kroz ribe i odela i kintu a niko nije cuo 10 njihovih pesama,znaju samo I was made for lovin you i odma' aaaaa znam ja ko je kiss i kakvu muziku sviraju......

Imaju stotine genijalnih pesama i nijedna im nije u istom fazonu....Toliko su muzicki raznovrsni da nikako ne moze da se kaze da su za razbribrigu....Ace Frehly je jedan od boljih gitarista i uzor mnogima,Paul Stanly uz Dikinsona Dia i jos neke moze najvise da peva (tj da izvlaci najvise tonove) I da Kiss je jedini bend u kome pevaju i pevac i basista i gitarista i bubnjar i ne zna se ko bolje peva od njih.....Uvek imaju milionsku publiku.....

Ma sta ja tebi objasnjavam kad ih nisi odslusao ni 10% i odgledao koncerte njihov sou je sa pink floydom jedan od najboljih soua na planeti.....

Poznato je da je ovo Srbija i da su ljudi zatucani sto se tice muzika Pa svi slusaju Metalika moj dobar drugar,a kad vide Kiss sude sa predrasudama
kako te ne mrzi da pises ovoliko?mene recimo mrzi da citam toliko trucanje o bendovima...

Ovde sam cekao da se neko izleti.Njihovo oblacenje nema ali bukvalno nema nikakvu dodirnu tacku sa muzikom koju sviraju....Danas vecina "maskera" su neki umobolni poremeceni retardi koji sviraju neku odvratnu muziku sa groktanjem ili vristanjem......

Znas kako Kiss postoji 40 i kusur godina i opstali su do danas,prosli su kroz sve zanrove i periode muzike od rokabili rock n rola preko hard roka,alternative,heavy metala,diska itd,i dalje ostali uspesni u svakom segmentu i izdali album u 2009.god

Ne mozes za takav uspeh da kazes da je modni trip i da se ljudili lozili na njih godinu dve....

Oni su mama i tata za Metaliku Mejdene i sve ostale cak i mnogim muzicarima su oni bili uzor!!!!!!!!

Imali su mooda da se jos '69 (u patrijahalno i konzervativno vreme) onako obuku i nastupaju.To je tad bila revolucija.Oni su bre prvi maskeri,pravi soumeni......

A tek muziku kakvu imaju:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Ovo sam namerno rekao na kraju jer mi vise dopizde'o svako Kiss gleda kroz maske i kroz ribe i odela i kintu a niko nije cuo 10 njihovih pesama,znaju samo I was made for lovin you i odma' aaaaa znam ja ko je kiss i kakvu muziku sviraju......

Imaju stotine genijalnih pesama i nijedna im nije u istom fazonu....Toliko su muzicki raznovrsni da nikako ne moze da se kaze da su za razbribrigu....Ace Frehly je jedan od boljih gitarista i uzor mnogima,Paul Stanly uz Dikinsona Dia i jos neke moze najvise da peva (tj da izvlaci najvise tonove) I da Kiss je jedini bend u kome pevaju i pevac i basista i gitarista i bubnjar i ne zna se ko bolje peva od njih.....Uvek imaju milionsku publiku.....

Ma sta ja tebi objasnjavam kad ih nisi odslusao ni 10% i odgledao koncerte njihov sou je sa pink floydom jedan od najboljih soua na planeti.....

Poznato je da je ovo Srbija i da su ljudi zatucani sto se tice muzika Pa svi slusaju Metalika moj dobar drugar,a kad vide Kiss sude sa predrasudama

Maska radi maske. Sta je to nego biznis potez leba ti? Kiss kao i te ostale sto si spomenuo usput vezujem uvek za termine muzicka industrija i sou biznis nikako za muziku.
Al' aj dobro. Nemam nameru s tobom da se nesto raspravljam, mrzi me da citam dugometrazne postove.
Daj mi samo link MOLIM TE za te "alternativne" pesme benda KISS.

kako te ne mrzi da pises ovoliko?mene recimo mrzi da citam toliko trucanje o bendovima...

Pa kad si muzicar i muzika ti igra bitmu ulogu u zivotu nista te ne mrzi....Jedanput sam zaboravio da rucam i veceram jer sam svirao gitaru 7 sati bez prestanka.....I onda sam hteo da se onesvestim od gledi i tek tad sam shvatio da je pao mrak....Tako da sve sto volis ne predstavlja problem...Inace bas mrzim da kucam pa zato mnogo brzo kucam i napravim pravopisnu gresku jer veoma brzo kucam pa zakacim neko drugo dugme i onda se javi neki idiot i kaze da sam nepismen.........

Kako me ne mrzi da pisem ovoliko jel to bese pitanje???
Pa ja ne znam stvarno kako vi dozivljavate forum.......Ne sluzi to samo da se bulji u ekran i da pises 2 reda........Koliko znam forum u rimsko vreme je bio mesto okupljanja pametnih ljudi i polemisanja oko razlicitih stvari...znaci ovde se dolazi da se pise i cita a ako ne volite da pisete i citate koj moj ste na forumu,uzmite igrajte "kanter" lepo ko ostali klinci.......
Pazi boga ti nesto nekom da procita 10 reda......A sta bi bilo da uzmes da citas knjigu od 1000 strana.........Ima da nam zaglupavi nacija skroz....sve manje se pise i cita,zatvaraju se biblioteke,a otvaraju se kafici za gluvarenje,poziranje i klosarisanje......Uzas.....
I sto je najgore svi su uhvatili neki fazon brate napisao si post 5 recenica nemam vreme da citam e u zurbi sam u frci sam......Svi bre nesto zure....jure nemaju vremena.....nekad si morao da napises pismo rucno pa markicu da kupis pa da ga lepis pa da odes do poste pa da posaljes pa taj neko ceka nedelju dana da mu stigne pa tek onda vidi pa dok ti odgovori......
A neke ovde mrzi da preko kompa odgovore na post sa 5 recenica...satro kao e necu da ti komentarisem post jer ima onda mnogo da napisem a u zurbi sam nekoj......Sve sto tehnologija vise napreduje ljudi postaju sve vise lenji i ponasaju se kao idioti.Na kraju ima da zavrsimo kao oni iz filma Idiocrasy(ili tako nesto)

Evo nadam se da post nije veliki i da ces smognuti snage da ga procitas

smogao sam da procitam taj deo de se nadas da cu da smognem snage da procitam...bolje napisati 2 pametne reci,nego iskucati surnest redova nicega...

Pa da u "pravu si" ima neke logike u tome da lenji ljudi sa malim recnikom i polupraznom glavom uvek kazu nesto pametno u 2 reci nego sto vredni nacitani ljudi sa sirokim recnikom i bogatom naucnom terminologijom kazu u 10 strana teksta............

Sta sad kao ispadose lenji ljudi mudri.....he he he sto ne upisaste onda filozofiju pa da filozofirate (ovim ne mislim nista pezorativno za filozofiju nego ozbiljno mislim.....i sam imam 10 iz filozofije)

Pa da u "pravu si" ima neke logike u tome da lenji ljudi sa malim recnikom i polupraznom glavom uvek kazu nesto pametno u 2 reci nego sto vredni nacitani ljudi sa sirokim recnikom i bogatom naucnom terminologijom kazu u 10 strana teksta............

Sta sad kao ispadose lenji ljudi mudri.....he he he sto ne upisaste onda filozofiju pa da filozofirate (ovim ne mislim nista pezorativno za filozofiju nego ozbiljno mislim.....i sam imam 10 iz filozofije)

ima i nesto u tome da neki ljudi mogu da pricaju satima,a nista da ne kazu...kao ti recimo...glavno sto si uspeo da da kazes u tvojih smajsnest redova,uvek bude kako si sjajan student i kako su svi klinci...i kako bi tukao blekere i emose...samo ti pisi,to je lepo...jednog dana kada se preko neta bude merila pamet,snaga i lepota...ti ces bit favorit...mada,imaces veliku konkurenciju...mnogo je lepih,pametnih,nacitanih ljudi koji to prosipaju onlaj...

ima i nesto u tome da neki ljudi mogu da pricaju satima,a nista da ne kazu...kao ti recimo...glavno sto si uspeo da da kazes u tvojih smajsnest redova,uvek bude kako si sjajan student i kako su svi klinci...i kako bi tukao blekere i emose...samo ti pisi,to je lepo...jednog dana kada se preko neta bude merila pamet,snaga i lepota...ti ces bit favorit...mada,imaces veliku konkurenciju...mnogo je lepih,pametnih,nacitanih ljudi koji to prosipaju onlaj...

Ima ali ja nisam jedan od njih.....A to sto vi niste procitali nijednu knjigu u zivotu pa kad vidite malo veci post odmah se iznervirate to nije moj problem.I kad se iznervirate odmah pljujete po onom sto je napisao veliki post jer vas kopka da procitate sta je sve to on napisao toliko a ovamo ste lenji pa dolazite u konflikt ambivalentnosti (istovremeno privlacenje i odbijanje) i onda napljujete tog da lupa gluposti,da "prosipa mudrost",da filozofira (u pezorativnom smislu reci) itd.A to sto napominjem da sam sjajan student,pogresno se shvata,ja uopste nisam sjajan student,sasvim normalan gledam da dobijem 6 i idem dalje...ali iz uvoda u filozofiju sam stvarno dobio 10,etika 9,logika isto polozena (jedan od retkih koji je polozio bez vecih problema)....

Tako da kad mi neki majmum/majmunica kazu aj ne filozofiraj bre ispisa prvu stranu ja ne bi trebalo da se nerviram nego da mi to imponuje jer filozofi filozofiraju (bez onog pezorativnog) i to treba da shvatim kao kompliment......Ali od kakvih ljudi dobijes taj komplinet i sa kakvim sarkazmom to onda prestaje da bude kompliment i postaje vredjanje.....E zato napominjem da imam 10 iz filozofije...Da nije isto kad ja napisem 10 redova i neki klinac koji nije nista video u zivotu i ima 9 keca pa onda vi vrsite stereotip i predrasudu da sve sto je dugacko odmah je proseravan'e i filozofiranje i "prosipanje mudrosti"

Uostalom nemojte da citate moje postove i da ih komentarisete ako ne volite da citate ako vas mrzi,ako ste hejteri,ako ste psihicki poremeceni.............

Eto rekao sam jednom za svagda

Ima ali ja nisam jedan od njih.....A to sto vi niste procitali nijednu knjigu u zivotu pa kad vidite malo veci post odmah se iznervirate to nije moj problem.I kad se iznervirate odmah pljujete po onom sto je napisao veliki post jer vas kopka da procitate sta je sve to on napisao toliko a ovamo ste lenji pa dolazite u konflikt ambivalentnosti (istovremeno privlacenje i odbijanje) i onda napljujete tog da lupa gluposti,da "prosipa mudrost",da filozofira (u pezorativnom smislu reci) itd.A to sto napominjem da sam sjajan student,pogresno se shvata,ja uopste nisam sjajan student,sasvim normalan gledam da dobijem 6 i idem dalje...ali iz uvoda u filozofiju sam stvarno dobio 10,etika 9,logika isto polozena (jedan od retkih koji je polozio bez vecih problema)....

Tako da kad mi neki majmum/majmunica kazu aj ne filozofiraj bre ispisa prvu stranu ja ne bi trebalo da se nerviram nego da mi to imponuje jer filozofi filozofiraju (bez onog pezorativnog) i to treba da shvatim kao kompliment......Ali od kakvih ljudi dobijes taj komplinet i sa kakvim sarkazmom to onda prestaje da bude kompliment i postaje vredjanje.....E zato napominjem da imam 10 iz filozofije...Da nije isto kad ja napisem 10 redova i neki klinac koji nije nista video u zivotu i ima 9 keca pa onda vi vrsite stereotip i predrasudu da sve sto je dugacko odmah je proseravan'e i filozofiranje i "prosipanje mudrosti"

Uostalom nemojte da citate moje postove i da ih komentarisete ako ne volite da citate ako vas mrzi,ako ste hejteri,ako ste psihicki poremeceni.............

Eto rekao sam jednom za svagda

YouDaManJesus.jpg

neki ljudi mogu da pricaju satima,a nista da ne kazu...kao ti recimo...

Ooooo hvala ovo cu shvatiti ipak kao kompliment!!! Ima u pravu si puno je takvih ljudi (Platon Sokrat,Nice Aristotel,Ajnstajn,Tesla i slicni)

Svi su oni mnogo pricali a nista nisu rekli (tj "nista nisu rekli jer ih niko nije razumeo,jer nisu jadni ni bili u stanju da ih razumeju,*** kognitivne funkcije mozga im ne dozvoljavaju)

ima i nesto u tome da neki ljudi mogu da pricaju satima,a nista da ne kazu...kao ti recimo...

Zar ovo nije najveca mudrost majke ti????tako su filozofi i poznati retoricari odgovarali na pitanja.....
Neko te pita nesto i ti mu satima pricas a na kraju mu nista ne kazes - tj ostavis ga u razmisljanju da mudruje i da provali o cemu si pricao jer sve to ima dubinsko skriveno znacenje pa onda sagovornik mora da ukljuci mozak i da preispita sebe kolika mu je pronicljivost i mudrost....E to je mudrost....Kad te neko pita da li je zid beo ili crn da mu pricas 8 sati i da na kraju ni on sam ne zna da li je stvarno crn u biti ili beo......ili da mu dokazes kako je 1+1=3 a ne 2.....Ili da mu objasnis temporalni paradox koka ili jaje......he he he mnogi dobiju tikove kada se upustaju u ovakva razmisljanja stoga PAZNJA SVIMA NE CITATI OVAJ POST

Gledao sam ih 97me na sajmu i razocarao se...:( ... u muzickom smislu posmatrano, mnogo su losi, ocajni su. Realno, sve sto su ikada uradili jeste to da su postavili temelj za facepaint, i za r'n'r cirkus na bini. Muzicki su nule. Gene simmons na koncertu u okviru svoje ''solo'' tacke samo lupa i drnda po njegovom basu/sekiri *(koji je na zescem delay-u) ,krevelji se, plazi i pljuje ''krv''.
Njihov recept je preuzeo i merlin menson - samo sokirati ljude svojom pojavom, a muziku ko yebe, muzika je sporedna.

Da, Gene je izjavio u Oprah Winfrey Show '87 da je spavao sa 200 ili 2000 zena. =)
Ne mogu da se setim tacno njegove izjave. :)

Ladies In Waiting, Ladies In Waiting, Ladies In Waiting...

Tako je.......Ja isto svima kazem ovo kad neko izjavi kako su oni gej.....

Pa Dzin Simons je najveci Y.ebac u muzickom svetu ikada........
Imaju najvise grupi devojaka na svetu.................
Imaju najvise fanova na svetu koji su se sami nazvali KISS ARMY ili Armija Kiss fanova.....Koji bend ima ovako nesto - Fanove koji su se organizovali u Armiju?????

Back