KISS

You wanted the best,you've got the best.The hottest band in the world - KISS!!!

Ovo je tema za sve ljubitelje benda Kiss:heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Ako neko hoce da pristupi Kiss Army Srbija moze to uciniti preko grupe koja se nalazi u mom profilu

Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mislis li da nema tema o KISS-u? ;)
@tema
KISS je kultan bend,nema tu sta da sepric jos....

Ma ja otvorio novu pa me preusmerili ovde......
Nisam ni znao da ce neko otvoriti temu o njima.....
Obicno retko ko provali njihovu muziku,ili se klinci loze na njih jer se onako oblace ili ih treseri i blekeri pljuju jer su im kao pozeri,fensi itd

Bend modnog trenutka. Muzika na neki fazon - "razbibriga". Kapiram da su ih pozeri slusali 80ih. Zasto ih neko slusa danas ostaje misterija.

Ovde sam cekao da se neko izleti.Njihovo oblacenje nema ali bukvalno nema nikakvu dodirnu tacku sa muzikom koju sviraju....Danas vecina "maskera" su neki umobolni poremeceni retardi koji sviraju neku odvratnu muziku sa groktanjem ili vristanjem......

Znas kako Kiss postoji 40 i kusur godina i opstali su do danas,prosli su kroz sve zanrove i periode muzike od rokabili rock n rola preko hard roka,alternative,heavy metala,diska itd,i dalje ostali uspesni u svakom segmentu i izdali album u 2009.god

Ne mozes za takav uspeh da kazes da je modni trip i da se ljudili lozili na njih godinu dve....

Oni su mama i tata za Metaliku Mejdene i sve ostale cak i mnogim muzicarima su oni bili uzor!!!!!!!!

Imali su mooda da se jos '69 (u patrijahalno i konzervativno vreme) onako obuku i nastupaju.To je tad bila revolucija.Oni su bre prvi maskeri,pravi soumeni......

A tek muziku kakvu imaju:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Ovo sam namerno rekao na kraju jer mi vise dopizde'o svako Kiss gleda kroz maske i kroz ribe i odela i kintu a niko nije cuo 10 njihovih pesama,znaju samo I was made for lovin you i odma' aaaaa znam ja ko je kiss i kakvu muziku sviraju......

Imaju stotine genijalnih pesama i nijedna im nije u istom fazonu....Toliko su muzicki raznovrsni da nikako ne moze da se kaze da su za razbribrigu....Ace Frehly je jedan od boljih gitarista i uzor mnogima,Paul Stanly uz Dikinsona Dia i jos neke moze najvise da peva (tj da izvlaci najvise tonove) I da Kiss je jedini bend u kome pevaju i pevac i basista i gitarista i bubnjar i ne zna se ko bolje peva od njih.....Uvek imaju milionsku publiku.....

Ma sta ja tebi objasnjavam kad ih nisi odslusao ni 10% i odgledao koncerte njihov sou je sa pink floydom jedan od najboljih soua na planeti.....

Poznato je da je ovo Srbija i da su ljudi zatucani sto se tice muzika Pa svi slusaju Metalika moj dobar drugar,a kad vide Kiss sude sa predrasudama

Ko gotivi ovu grupu,treba da pogleda film Detroit rock city ;)
Pitanje za sve zanima me naziv pesme na pocetku,od 0-34 sekunde???tnx :)

Poslednja izmena:

Back