- Poruka
- 113.790
Mačka je jedan od mojih omiljenih znakova - šarmantna do besvesti, često vrlo lepa i kreativna....Da znam to da ne pocinju uvek istog datuma. Vec to za macku nisam znala![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mačka je jedan od mojih omiljenih znakova - šarmantna do besvesti, često vrlo lepa i kreativna....Da znam to da ne pocinju uvek istog datuma. Vec to za macku nisam znala![]()

Naravno da ne mogu...isto važi kao i za zapadni horoskop, nismo svi štancovani, ima velikih odstupanja...ali većina ih je takva...Zavisi i od elementa kom pripadaju a i Kinezi (u stvari većina Azijskih zemalja) imaju nešto slično podznaku - zove se Saputnik i određuje ga čas rođenja....Kako npr. sve zene rodjene u godini macke mogu biti sarmante, lepe i kreativne..to bi znacilo cela generacija.
Ima li jos nesto u njihovom horoskopu sto se gleda, jer mi je totalno nepoznat?

A ja sam dupla ZmijaEvo nadjoh nesto http://www.astrologija.artrea.com.hr/kineskiracun.html
I tu ispadoh Zec podznak Pas![]()

Zmaj je sam po sebi vatren (njegova priroda a ne element) a i omiljeni je znak kineskog zodijaka, kao i najpoštovanija ''životinja'' u Kini - u godini Zmaja je demografski bum.Naravno, od godišta zavisi kom će elementu pripadati - Vatri, Vodi, Zemlji, Drvetu ili Metalu. Inače se elementi u kineskom zodijaku smenjuju na zanimljiv način - uvek idu dva ista za redom - muški i ženski. Evo na primer - moj muž je Zmaj a ja Zmija, oboje smo Drveni, godine rođenja nam idu jedna posle druge. Sledeći su Vatreni Konj i Vatrena Koza, itd.....
Sad smo u godini Drvenog Konja....
U PRAVU SI - BRUS JE BIO ZMAJ- 1940. godište,I PO ZODIJAKU I PO BRILJANTNIM OSOBINAMA![]()
, bez obzira što kao i u zapadnom postoje ''trigoni'' - Zmaj sa Pacovom i Majmunom a Zmija sa Petlom i Bivolom. Muž mi je Lav a u podznaku Jarac ko i ja.Klasičan smo primer zodijačkog slaganja...Strelac i Lav - milina nad milinama...Zmaj i Zmija se najbolje slažu (proveri, videćeš) - pa rođaci smo, bez obzira što kao i u zapadnom postoje ''trigoni'' - Zmaj sa Pacovom i Majmunom a Zmija sa Petlom i Bivolom. Muž mi je Lav a u podznaku Jarac ko i ja.Klasičan smo primer zodijačkog slaganja...Strelac i Lav - milina nad milinama...
E sa nama Strelicama ti treba živaca i strpljenja...mada ga Jarac ima.....Kontroliše od Lava a trčkara od Strelca, ali ta vatrena kombinacija može puno lepih stvari da ti priredi.....Gdje cu ganjat one 13 godina mladje,a na vrsnjakinje se ne lozim
Imam jednu Strijelicu podznak LAv(So Me i MA u strijelcu,Ve u Sco,Mo u JArcu,Ju u Djevici) preko 10 g mladju,radi sa mnom"Uctiva Koza"je u kineskom,pa izgleda da joj se svidjam
Smeta mi sto nebitnim ljudima poklanja puno paznje,zeli sve da kontrolise,sto trci na milion strana,zeli da pomogne svima,ali i sebe malo da uzdigne kroz toliku humanost
![]()
Sigurno je i zgodna....E sa nama Strelicama ti treba živaca i strpljenja...mada ga Jarac ima.....Kontroliše od Lava a trčkara od Strelca, ali ta vatrena kombinacija može puno lepih stvari da ti priredi.....Sigurno je i zgodna....
I ja...Vise slatka,nego sto ima narocito dobro tijelo,ali ne mozes proci pored nje da je ne primjetis,sija likom sva.Optimisticna,vedra,drustvena,ali ima i napada depresije,jer previse ocekuje od ljudi pa se cesto razocara.Ali ne izgledam ni ja lose
Znas kako kazu stari ljudi" Put ka nezadovoljstvu i depresiji je teznja da se u svakom trenutku obavezno bude sretan"(sto je nemoguce)
Ma nisam ti ja strpljivi JArac ,ja sam ti Ovnovski tip JArca(puna mi prva kuca),podznak Strijelac,
pa imam i LAva mnogo u karti i ne trpim svasta,a Jarcevi su najmanje prilagodljiv znak,ipak je to Saturn,mora biti po mom ili nikako
Znam jako mnogo Jarceva i Strijelceva u vezama, i ide im dobro,valjda im se izmjesaju te licne planete.
.Meni su 90% drugarica Jarčevi i mnogo drugova. A upravo zajednički podznak u Jarcu čini moj brak trajnim i stabilnim...I ja....Meni su 90% drugarica Jarčevi i mnogo drugova. A upravo zajednički podznak u Jarcu čini moj brak trajnim i stabilnim...
Pa i sam znaš da SU 0 MO je jedan od klučnih sinastričkih aspekata...Ja sa onim mojim imam Sunce Mesec trigon, ali konjukcije su najače. Nemoj da si hladni Saturn, nego samo napred, može od toga nešto lepo da ispadne.Ova Strijelica ima Mjesec skoro tacno na mom Suncu u Jarcu(strasno je ambiciozna,Mo u JArcu imali Hitler,Napoleon,Linkoln itd) pa joj se zato mozda dopadam.A njeno Sunce je blizu moga Ascedenta.
Jedino je zeznuto što je na poslu...
znaš da su i kod nas kao i na Zapadu počeli da sankcionišu veze na poslu...mada ima ono - slatko li je ljubit tajno....Pa i sam znaš da SU 0 MO je jedan od klučnih sinastričkih aspekata...Ja sa onim mojim imam Sunce Mesec trigon, ali konjukcije su najače. Nemoj da si hladni Saturn, nego samo napred, može od toga nešto lepo da ispadne.Jedino je zeznuto što je na poslu...
znaš da su i kod nas kao i na Zapadu počeli da sankcionišu veze na poslu...mada ima ono - slatko li je ljubit tajno....
nisam znao..a interesantno je da jedino zmaj od svih znakova ne postoji u zivotinjskom svetu..ima li to nekakve veze ili barem simbolikeSamo Vatrenog konja 1966. i Tigrice 1938.I ne samo žene - Vatreni konj bez obzira na pol donosi nesreću porodici, iako on sam po sebi nije loš....
- - - - - - - - - -
Brus Li je majstor Kung Fu-a - Shaolin. Karate je iz japanske tradicije.....![]()

Vidi se odmah, fin čovek, pametan, obrazovan....po onoj racunici ja sam dupla pitoncina![]()

Vidi se odmah, fin čovek, pametan, obrazovan....![]()
blagodarim.. ima tu jos nekih osobina ali ovo je sasvim dovoljno ja sam skroman decko Pa zato ga Kinezi najviše vole - mitska, superiorna i nebeska životinja, toliko zastupljena u njihovoj kulturi da izgleda sasvim ''realna''![]()
Zmija je najfascinantnija

Ako se ne varam, tigar:-), ali samoanalitičnost mi kaže da mi je zmija bliža :-)Mudro zboriš Pane
A šta si ti u kimeskom?
Ako se ne varam, tigar:-), ali samoanalitičnost mi kaže da mi je zmija bliža :-)