KINA-FASHISTICHKA DRZAVA?

Видим да се и овде понавња иста прича да се на једну од тема где има реалног основа да се изроде занимљиве дискусије, врши опструкција од незрелих малолетника. Молио бих уважене колеге да не обраћају пажњу на особе који немају елементарну културу и знање проблематике и да се са њима не упуштају у дискусију. Захваљујем.

Шон:
Видим да се и овде понавња иста прича да се на једну од тема где има реалног основа да се изроде занимљиве дискусије, врши опструкција од незрелих малолетника. Молио бих уважене колеге да не обраћају пажњу на особе који немају елементарну културу и знање проблематике и да се са њима не упуштају у дискусију. Захваљујем.

Gosn Shon, u pravu ste, potpuno...
Evo, ja vise necu obracati paznju na opstrukciju nezrele grupice koja se naziva , necete verovati, VITEZOVI DUDA....:P

Jeste malo nezrelo, ali, ako oni vole tako....so be it :p

pozz...........billy ..:p

billy_THE_kid:
hehehehee..........sta fali avataru, ?

OOO..eremito, veliki viteze od Duda.......hahahhahahahhahaha
prihvati se moga Uda.......hahhahahhhahhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa:p

Биллу ТХЕ РЕТАРД...

за ког бре УДА ??? (да се при'ватим)

кад Ти немаш МУДАААААААААААААА....

Шон:

Господине Шон,

као што и сами видите, када агитпроповци изгубе аргументе на неку од тема онда типови као Били и њему слични почињу да је спамују... када их остали учесници напуше... онда креште и траже да Јомини закључа тему - Јомини, на жалост, то најчешће и учини - И ТАКО НЕМА МОГУЋНОСТИ ДА СЕ ОЗБИЉНА ТЕМА ДОВЕДЕ ДО ЗРЕЛЕ И ИСТИНИТЕ РАСПРАВЕ...

... како игнорисати присутне ретарде... не знам...

... али КО СЕ ПОМЕША С' ГОВНИМА - ПОКЉУЦАЈУ ГА КОКОШКЕ (народна) :evil:

marlon:
Bata billy
Cesto cvili
Na vr' kite
Brace Mite :D

Цвили, цвили,
шта му вреди,
На вр' ките
Мити седи...

Кад га Мита среди,
а он опет на вр' патке
Деди седи...

Бата Били,
Бата Били (2 х)

Кад га деда
скине с' ките
ето њега
Марлону се пење...
али ту већ мЛого стење...

Бата Били,
Бата Били (2 х)

Markelja:
Mao je znao! ebote

Наравно да је знао.

pla51.jpg

"Ако не побијемо капиталисте мораћемо да их хранимо."

Ма ја то видео од Били-дебилија... а и знам да неке са супротне стране нервира.
Него не знам што се сви овде гађамо тим комунизмом, а могу да се кладим да већина не би имала ништа против да се врати СФРЈ.

Back