kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 42.357
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mos mislitiJaoooo
Spanija je monarhija, a ovde se radi o Venecueli, juznoamerickoj drzavi.
jes boginja
Mozda u nekoj sapunici.Zar nije ona sirota poginula u nekoj saobraćajki?
Ne bre u sapunici nego u saobraćaju...Mozda u nekoj sapunici.
Esmeralda je isto bila hit.
Ali Kasandra je Kasandra. One and only
Ако већ бирамо, ја сам за Росалинду.Šta radi Ljovisna?
To je meksicka serija. Meksiko pruza podrsku opoziciji u Venecueli.A Rosa Salvahe?
Te kiero korason
Kasandra je dolazila u Slobovu Srbiju kad niko drugi nije hteo. Sram te bilo.Nit obraza nit mozga....
Odao si se da si jos u dvadesetim.Za nju bi glasao
Bilo je jako stresno. Hvala bogu da je prezivela i sada moze da vodi Venecuelance u slobodu!
Koraima Tores mi se i danas smeška sa unutrašnje strane plakara svaki put kad menjam posteljinu. Sličica sam se nakupovala kao da mi je život zavisio od nje. Pa menjaj na malom i velikom odmoru sa devojčicama, pa juri, nemoj doručkovati, ali sličice... Tako da, Maduro, dragi, svaka čast tebi, ali španski razumem i govorim automatski po sećanju zahvaljujući samo Kasandri, Esmeraldi i Rosi Salvahe.Autorska temilica
Srbima je serija Kasandra jako mnogo znacila kad je bilo najpotrebnije. Glumica Koraima Tores je dolazila u SR Jugoslaviju onda kada su nas svi zaobilazili.
Sada Kasandri treba pomoc u njenoj zemlji, glumica stavlja hashtag #HastaElFinal ali Srbi ne zele da podrze Kasandru.
Nikakvi smo prijatelji.
Sta vi kazete? Kasandra ili Maduro?
Love, pobedila je neku opaku bolest u međuvremenu. Divno izgleda!
Sta je sa Rubi jel zna ko?Esmeralda je isto bila hit.
Ali Kasandra je Kasandra. One and only
Meksikanka isto, a Meksiko podrzava opoziciju diktatoru Maduru.Sta je sa Rubi jel zna ko?