Kasandra vs Maduro

adelaidea

Ističe se
Poruka
2.908
Autorska temilica
Srbima je serija Kasandra jako mnogo znacila kad je bilo najpotrebnije. Glumica Koraima Tores je dolazila u SR Jugoslaviju onda kada su nas svi zaobilazili.
Sada Kasandri treba pomoc u njenoj zemlji, glumica stavlja hashtag #HastaElFinal ali Srbi ne zele da podrze Kasandru.

Nikakvi smo prijatelji.

Sta vi kazete? Kasandra ili Maduro?

Autorska temilica
Srbima je serija Kasandra jako mnogo znacila kad je bilo najpotrebnije. Glumica Koraima Tores je dolazila u SR Jugoslaviju onda kada su nas svi zaobilazili.
Sada Kasandri treba pomoc u njenoj zemlji, glumica stavlja hashtag #HastaElFinal ali Srbi ne zele da podrze Kasandru.

Nikakvi smo prijatelji.

Kasandra, čisto da se iskupim što je onomad nisam gledao.

Dakle skroz ti je okej izborna kradja? Jel ti okej i u Srbiji?

"Izborna kradja" jer tako Amerika koja hoće da im otme naftu kaže ?

Inače Venecuelanci uopste nisu tako naklonjeni opoziciji kako neki tvrde, doduse svesni su da ako pobedi Maduro da ce verovatno i dalje neko vreme vladati kriza i pritisak na zemlju spolja ali isto tako dobro se secaju kako im je bilo decenijama dok su bili pod američkim uticajem i vlašću pre nego što je došao pokojni Ugo Čavez i kakva su bili beda i radili na tim naftnim platformama za američke korporacije za 20 dolara mesečno tako da koliko god im se ne svidjala trenutna situacija i Maduro nikako im se ne vraća pod američku čizmu.

Zar nije ona sirota poginula u nekoj saobraćajki?
Stoji na Wikipediji u definiciji pojma "MILF"

1722856204626.png

Autorska temilica

Nikakvi smo prijatelji.

Poslali smo tamo Vagnera pa ce vam on reci za koga smo.
I daj smislite nesto autenticno, novo, ......u toj propagandi. Kotrljate sve isto decenijama i nije cudo sto ste propali.

Autorska temilica

Nikakvi smo prijatelji.

ko smo mi da im govorimo ?

ti ocito imas svog miljenika a on je neko ko je izgubio predsednicke izbore i to ubedljivo ali neko ko eto ''mora'' da bude predsednik jer tako kaze usa...

kamo srece da ih ne ganjaju ni rusi ni ameri...

a stos e tice njihovih serija, secam se 24 marta 1999, bio sam u djakovickom pogranicnom rejonu na terenu jel, i cujemo da je bombardovanje poceto i da je udaren novi sad, centar JSO ...
na kosovu jos nije bilo aviona u vayduhu niti udara...
nayovem nekako oko 21 h od dole svoj stan želevsi da se uverim da su otisli u skloniste.. javi se baka.
bako šta radis u stanu ? idi u skloniste ... kako je proslo jer još bilo udara ?
-kaže ma ebem im nanu prekinuli mi esmeraldu...evo jos nema nastavka esmeralde... :roll:

eto, ebes bombardovanje daj ti esmeraldu...

ko smo mi da im govorimo ?

ti ocito imas svog miljenika a on je neko ko je izgubio predsednicke izbore i to ubedljivo ali neko ko eto ''mora'' da bude predsednik jer tako kaze usa...

kamo srece da ih ne ganjaju ni rusi ni ameri...

a stos e tice njihovih serija, secam se 24 marta 1999, bio sam u djakovickom pogranicnom rejonu na terenu jel, i cujemo da je bombardovanje poceto i da je udaren novi sad, centar JSO ...
na kosovu jos nije bilo aviona u vayduhu niti udara...
nayovem nekako oko 21 h od dole svoj stan želevsi da se uverim da su otisli u skloniste.. javi se baka.
bako šta radis u stanu ? idi u skloniste ... kako je proslo jer još bilo udara ?
-kaže ma ebem im nanu prekinuli mi esmeraldu...evo jos nema nastavka esmeralde... :roll:

eto, ebes bombardovanje daj ti esmeraldu...
Esmeralda je isto bila hit.
Ali Kasandra je Kasandra. One and only

Ko jos ne voli Kasandru?
A ne samo sto je divna, vec joj se i srce na pravoj strani ❤️
u novom sadu u spensu je bila ludnica prilikom njenog gostovanja.
na parteru su bile postavljene stolice. i kad je ona stupila na scenu sa muzem , ludnica. zene koje su sedele u poslednjim redovima u parteru uzele svoje stolice i onako sedeci cupkale okolo obilazeci da se ubace u prve redove :rotf:

luda kuca ispala dolaskom kasandre...

a da je prelepa glumica , dakako jeste...

u politiku njenu ne bi zalazio.

Back