Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.899
Iskuliraj malo te slatkise..secer samo trazi vise i vise..zameni ih vocem..dosta tecnosti..zeleni caj..bolje na vreme se navikavati i kontrolisati ishranu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam cula za to.Po tome bih ja trebala da imam 58 kg,a imam 66...koliko sam saznao...
Za muškarce kad skineš 1 onda toliko kila možeš da imaš da bude normalno (npr. Ja: 185 skineš 1 dobiješ 85... Ja bi sa 85 bio još ok...)
Za devojke: čini mi se da kad skineš 1 oduzmeš 10 kg... (recimo ti: 161 skineš keca, 61-10=51 kg...)
Naravno, tu su odstupanja, niko meni ne brani da imam 90 kg ili 70...Capitto?!
ALI! Pazi na ovo ALI!
Ja sa 185 visine i sa 60 kg SALA ne bi izgledao normalno... Ovo računanje se odnosi na mišićnu masu uz dopust sala, ALI da preovlađuje mišić...
Opet, to računanje mi je rekla prijateljica doktorka... Tako nešto se računa normalno, da ne kažem idealno, jer idealnom težimo i ne znamo koliko je dok ga ne nađemo...![]()
8kg treba da smrsam....koliko sam saznao...
Za muškarce kad skineš 1 onda toliko kila možeš da imaš da bude normalno (npr. Ja: 185 skineš 1 dobiješ 85... Ja bi sa 85 bio još ok...)
Za devojke: čini mi se da kad skineš 1 oduzmeš 10 kg... (recimo ti: 161 skineš keca, 61-10=51 kg...)
Naravno, tu su odstupanja, niko meni ne brani da imam 90 kg ili 70...Capitto?!
ALI! Pazi na ovo ALI!
Ja sa 185 visine i sa 60 kg SALA ne bi izgledao normalno... Ovo računanje se odnosi na mišićnu masu uz dopust sala, ALI da preovlađuje mišić...
Opet, to računanje mi je rekla prijateljica doktorka... Tako nešto se računa normalno, da ne kažem idealno, jer idealnom težimo i ne znamo koliko je dok ga ne nađemo...![]()

a sta ce ti to, samo povedes racuna sta jedes sta pijes i da 2-3 puta nedeljno se posvetis nekom vezbanju i nemas problema.
Znaci nema hrane iz meka, sa kioska (pljeskavice, sis cevapi itd), nema cokolada, coca cola, fanti, umesto toga pijes vodu ili sveze iscedjen sok od voca i povrca, jedes sto vise povrca i voca i naravno mesa i ako se toga pridrzavas neces imati problema sa kilama.
A i taman nam sledece nedelje ocenjuju sprint,i za to ce mi dobro doci,a one duge staze ionako ne smem da trcim,zabranio mi kardiolog zbog nekih problemcica sa srcem...a na sprintu uvek budem medju najboljima tako da... 
jao sto je divan ovaj zivot.... 
boldovao sam ti zašto ne smeš da koristiš fat-burner...Ok...opusteno...samo pitam![]()
E ljudi evo ja sam odlucila da povecam intenzitet trcanja i vezbanja i sad imam upalu trbusnjaka...al nema veze,to znaci da valjaA i taman nam sledece nedelje ocenjuju sprint,i za to ce mi dobro doci,a one duge staze ionako ne smem da trcim,zabranio mi kardiolog zbog nekih problemcica sa srcem...a na sprintu uvek budem medju najboljima tako da...
E da,nisam verovala da sam bacila medicinku od 5kg 800cm (preko 390cm je 5 za devojcice)jao sto je divan ovaj zivot....
![]()
edit: Upala znači da ti mišić raste. Kojim intenzitetom, ne znaš, al raste...Happy?
edit: Upala znači da ti mišić raste. Kojim intenzitetom, ne znaš, al raste...Happy?
ja bih zamolio da mi se ovo objasni.

I sta smo zakljucili da je bolji intenzivniji a kraci trening ili obrnuto?
Ninche i jedno i drugo imaju svoju svrhu, treba kombinovati. I menjati treninge da se organizam ne bi navikao...

trudim se da tako i bude![]()
dokle si stigla? Kako napreduješ?
Te bocne mozes raditi na vise nacina..lezeci verovatno znas..stojeci na jednoj nozi a drugu podignes u visinu kukova..i spustas se pod pravim uglom..dizes..mozes sa malim tegovima..malo rasirene noge..preko glave jedna ruka u stranu pa druga..na klupici prebacivanje skupljenih nogu bez spustanja do kraja ..itd

ako ćeš još sedeti... Nešto sa manje UH, a ako imaš fizičko bilo bi i dobro da uzmeš nešto, sa malo više UH... Ja nikad nisam jeo u školi, al bukvalno, ceo život nosim sebi od kuće... Tako da ni ne znam šta imaš u ponudi...
Ako su pizze i indexi i pljeske, preskoči...